Sezatoarea canadiana (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani, Bebitzu!!!!

Ce coincidenta, dar tot te-am luat cu un an!!! Sic! Multa sanatate si numai bucurii!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Bebitzule, LA MULTI ANI !!!!

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

nu puteam sa nu intru sa felicit gasca de scorpioance ...pai daca stiam nu puneam noi de o intalnire ?

LA MULTI ANI MAIA, PITILACHE SI BEBITZU!!!!

nelia, ff romanesti numele voastre. de unde inspiratia? eu am avut un prieten care se numea Pintea.
si Julia, ca si David de laurajr, e nascuta pe 24nov. poate strangem si noi de-o gasca...

laurajr, apropo, ce mai face David? mai povesteste despre el.se apropie ziua lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ce de-a sarbatorite azi!

LA MULTI ANI ! BEBITZU, PITILACHE, MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, de fiecare data cind intru pe forum ma gindesc ca sigur avem ceva vesti despre sosirea piticului. Vad ca el e rabdator!
Te pup si sfirsit de saptamina linistit, ca ai nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

simi, vad ca bantuim pe forum deodata. Nenea Luc vorbeste engleza ca eu cu franceza stau foarte prost? Sa o iau invers dentisti pediatri nu stii prin zona?
Try, frumoasa camera avem perdea la fel. La Tudor nu ii schimb ochelarii asa des, controalele le facem la un an, iar de purtat ar trebui sa-i poarte la desenat, colorat, TV, dar nu prea vrea sa-i poarte se joaca cu ei si sunt tot timpul plini de amprente.
La multi ani tuturor sarbatoritelor si puiutilor nascuti in aceasta perioada!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La multi ani Roxana bebitzu si Maia!!!!

E randul meu sa vad daca se naste de ziua mea, pe 26. E o zi buna pt un baietel, ca s-a nascut si Eugen Ionescu.... La mine nu e nici o asemanare dar poate el va fi un mare scriitor!!!!!

Si cum la noi in Anjou a venit deja Mos Craciun va invit la parada

www.dropshots.com/mikiion#date/2007-11-16/12:11:00" target="_blank">PARADA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

lorelaim eu zic sa incerci sa o inveti numele ei. Noi ne uitam la Barney si am vazut ca incep asa. Si e si un desne animat in care niste omultei ii invata pe copii sa scrie . O sa-l urmaresc sa vad cum se cheama.

Am gasit http://pbskids.org/superwhy/parentsteachers/index.html
Dar nu stiu daca il ai tu acolo. Noi de la PBS il avem.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Wow fetelor ma datzi gata! Avetzi o viteza la scris! :-)
LA MULTZI ANI ROXANA, BEBITZU, MAIA (fetitza lui Ange)!
LA MULTZI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA ZIUA DE SF. MATEI (sa-tzi traiasca sanatos flacaul Carmen)!
Mqqm, Laura (intr-u totul de-acord cu tine ca la nici 4 ani e prea repede... da' cred ca i-a bagat edu in cap la gradi... asa ca acu' am tema de casa :-)) & Miki - multzam fain pt raspunsuri! Am sa ma uit dupa Leapfrog si carticele de pre-K (3-5ani) pe Amazon. Miki - eu nu-l am pe Barney dar am Winnie the Pooh 1,2,3 si A,B,C. Si eu tot cu numele ei am incercat prima data (Gaby) dar ea vrea sa-l scrie pe al meu :-) De multe ori zice ca o cheama Gaby-Lole :-)
Nelia - multa putere in continuare! Itzi tzin puminii si de-abia astept sa ne dai vesti :-)
Eu sunt un pic cam pe trei carari de obo... Ieri am facut cumparaturi (groceries - unde folo din plin carutzul mare al gugutzei... pe care de-abia-l urnesc cand e plin), am facut o tzara de curatzenie, am gatit si nici n-am apucat sa aduc prunca de la gradi ca a venit tati :-) Deci dupa pupaceli si guguleli am trecut la despachetat, etc...
Va tzuck si va urez un weekend fain, odihnitor si relaxant!

Lorelai
Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani sarbatoritelor!!!

Try, Dana si laurajr, multumesc, chiar m-ati ajutat foarte mult sa inteleg ce-i cu vizitele alea medicale. laurajr, nici mama ta nu a trebuit sa se mai intoarca dupa rezultatele analizelor? Ar fi grozav, asa ar scapa cu un singur drum de o zi... Try, dragutzica tare camera de neoset. A mea era neagra mobila, nu-mi imaginam ca sunt asa dragutze cele colorate. Copii mei sunt manji mari, tocmai m-au instiintat ca le trebuie paturi duble, aruncam twin-urile prin basement. Ira, mersi de pont, da' nu cred ca ma tine buzu' pt designeri chiar acum, m-oi mai inspira de prin reviste. Distractie la concert.

Fetelor, ma duc peste tot unde mi-ati zis pt mobila. Va zic daca gasesc ce caut (whatever that is). Daca va mai amintiti ceva, nu va jenati!

Lorelaim, mie mi se pare foarte ok s-o incurajezi pe micutza daca ea doreste si isi exprima interes. Varsta nu conteaza deloc in cazul asta. Ma enerveaza la culme conceptia conform careia copiii precoce carora li se satisfac dorintele de invatat se vor plictisi mai tarziu. Daca e asa, e doar vina educatorilor. Cuvantul cheie e moderatia, totusi. Am vazut parinti care devenisera obsedati.

Cricor, tu unde disparusi? Trimisei un email luni, nu cred ca l-ai gasit. Tot asa busy?

Vai dragelor, uite cum ne-am inmultit si noi torontonezele pe subiect! Revelionul e o problema spinoasa si pentru noi: habar n-am...

Va pupez!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput