mamici fericite cu mai multi copilasi (4)
Raspunsuri - Pagina 7
adriana spune:
Marimar, felicitaaaari!!!!
Chiar ma gandeam cand am vazut c-ai scris ca ne anunti vestea cea mare. Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copilas sanatos. Parca mi se face si mie dor.. dar ma bine nu
Sa se mai estompeze amintirile de ultima oara..
Chiar eram curioasa daca iti iese fetita.. si eu am incercat cu monitorizarea dar de fiecare data(ultimele dati) mi-a iesit pe dos
.. deci nu mai cred nimic, o sa las pe Doamne Doamne sa decida ce e mai bine..
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
crism spune:
Felicitari, Marimar!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!
Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)
miraklucker spune:
Woauuuu Marimar felicitari!!!!!........in sfarsit!
¨, sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si un bebe sanatos, o fetita asa cum iti doresti.
Ati inceput impachetatul???
eu sunt pe graba, m-am trezit pe la 6.30 cu amandoi langa mine si nu am mai adormit. eu inca tusesc asa ca m-am ridicat din pat sa nu-i trezesc. Orcum trebuie sa ne pregatim de gradi.
Va doresc multa sanatate , si o zi minunata
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
elyanne spune:
quote:WOW... Bravoooooooooooooooo!!!
Originally posted by marimar
Fetelor,
sint gravidutaaaasi imi vine s-o strig in gura mare !!!
e o sarcina surpriza ca nu planificasem nimic pt luna asta, chiar mi se parea ca am ocolit zilele fertile dar se pare ca a fost ovulatie intirziata !!!!
Asa ca n-am mai reusit sa planific fetita dar nici nu vrem sa stim ce este decit ca e sanatos! Sper sa reusim sa pastram surpriza pina la capat !!
Sint foarte fericita ca voi fi mamica de 3x !!!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Ma bucur f.f.f. mult pentru voi!

Multa sanatate iti doresc, sa ai o sarcina usoara!!!

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
hannen spune:
Felicitari marimar!!!

Sarcina usoara si bb sanatos iti doresc!
Pfiu ce veste !
Fetele,am uitat cine ce a intrebat ca am citit in fuga.Nu le dau nimic pt. imunitate pt. ca nu am iar antibioticele care le dau pe reteta cred ca`s cam frectie la picior de lemn.Adica ff slabe.Tratament "adevarat" se face numai in spital,deci cind e mai grav,internare ...
Nu sunt deloc multumita de Israa mea.Desi face kk mai tare tot se plinge ca o doare burtica si a reaparut mucusul urit mirositor,fara singe deocamdata.
Sunt![]()
![]()
Inas e mucoasa rau,ii dau tratament da` degeaba.Si unde mai pui ca nu maninca mai deloc in schimb e din ce in ce mai rau cu tzitza.Sta toata ziua cu ea in gura,ieri n-am facut nimic din cauza ei.Daca o las jos urla de zici ca o taie careva.Nici nu doarme la prinz,desi adoarme cu tzitza in gura daca o las jos se trezeste imediat si se pune pe urlat!
Cam asa ne distram zilele astea!![]()
Adita,condoleante pt. bunica sotului tau!
Fetele, va multumesc pt. laude (desi nu le merit)sanatate la pitici si voua!Sper sa stau aproape![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
addiana spune:
marimar felicitari! sarcina usoara si multa sanatate!
hannen sanatate multa printeselor! si noi am inceput seria cu mucisori! 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
cornelia_laura spune:
Marimar, te felicit si aici ca nu mai pot de bucurie pentru tine
. SA AI O SARCINA MINUNATA SI FARA PROBLEME, O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS TUN!!!!

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
katik spune:

felicitari marimar!!!!!sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos tun!!!!bravo mami!!!!
hannen, multa sanatate la printese. si noi avem problema tzitzi atit ca am reusit sa ajungem la faza la care mai suge doar noaptea cind se trezeste, si atunci asa, de amorul artei, nu de foame ca oricum nu are cu ce se satura![]()
multa sanatate la toti puiutzii bolnaviori!!!!!
mcrmiki spune:
Ce veste minunata Marimar, ma bucur tare mult pentru voi, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos (pana nasti sa incerci sa-ti mai incarci bateriile ca nu va fii chiar usor, cel putin la inceput). Inca odata felicitari!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
katik spune:
hai sa ma laud si eu cu fulgul meu de nea
. am pus la semnatura, la serbare decembrie 2007 poze noi cu rochita pt serbare.daca aveti chef sa o vedeti...

si imi vine s-o strig in gura mare !!!