mamici fericite cu mai multi copilasi (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

adita condoleante!

kati ce le dai copiilor cand sunt raciti? ma refer la tratamentul homeopat. il iei de la dr sau gasesti si in farmacie?

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

adita, Condoleante!

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Ca de obicei sunt in urma cu scrisul, de data asta si cu cititul, nu am mai avut timp sa intru pe net, acum am recuperat. Am vazut ca sunt multi micuti bolnaviori, tare nasol cu timpul asta. Si la noi Vlad si cu Alexandru tuseau, dar le-am dat sirop de tuse si acum au ramas cu mucii, dar merg inspre bine. In rest agitatie, toata ziua alerg, m-am apucat si de curatenie generala si sper ca pe sfarsitul saptamanii sa termin ca si eu sunt terminata.
Adita condoleante pentru bunica sotului! Felicitari micului plimbaret, asa realizam cat au crescut, cand ii vedem plimbandu-se.
Katik mi-a spus Vlad ca nu s-a simtit bine Cristina intr-o zii, dar nu am mai reusit sa intru pe net sa vad cum sunteti, ma bucur ca ati trecut cu bine de aceasta data.
Hannen inca odata iti spun cat de mult te admir, eu am o tanti care ma ajuta, dar probabil ca daca nu ar fi ea as reusi sa ma descurc si singura.
Va pup pe toate, va doresc multa, multa sanatate si sa ne auzim cu bine.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata mamici cu pitici!
diana, eu le dau ce imi recomanda dr pediatru(are competenta in homeopatie). sunt cazuri cind doar homeopate, alta data alopate, alta data combinate.
ultima data le-am dat stodal sirop pt tuse, coryzalia pt nas curgator. acum krisztinei ii dau ceva preventiv, care sa creasca imunitatea locala la amigdale, ca noi avem pb cu ele, face amigdalita cu puroi cam des.
in plus, pediatra ne trateaza si pe noi cind avem nevoie, desi nu e dr nostru de familie.
mai nou mi-a dat pt dureri de dinti, pt robi ceva bilutze care tare bine i-au facut. nu i-am mai dat nurofen si nici dentinix.
miha, pai krisztina a facut o reactie adversa la eurespal, a vomitat la gradi, era apatica, somnolenta, am inteles ca a si cazut in baie, dar nu era f clara informatia. doua zile am tinut-o acasa sa vad ce se intimpla dar deja in prima zi pe seara fata avea deja bateriile incarcate. in rest, mai tuseste un pic si acum, robi la fel. de muci am scapat cu brio.

Mergi la inceput

kati multumesc pentru raspuns! eu inca n-am dat de un doctor de care sa fiu multumita... de stodal stiam si noi, dar de coryzalia nu, si se pare ca o sa probam...raisa are mucisori
cat despre eurespal, baietelul prietenei mele a facut o alergie urata tare de la el. noi n-am avut nici o problema si l-am folosit destul...

ieri dimineata cand am dus-o pe denisa la gradinita era asezata zapada pe masini (a nins noaptea, iar pe strada era deja topita)...era atat de fericita, alerga si sarea in sus si tipa "zapadaaa...zapadaaaaa...." a facut si niste bulgarasi!!! ce mai...era in culmea fericirii! un copil de la gradinita ii povestea doamnei educatoare ca a atins iarna (adica zapada)

pupici si sanatate multa bolnaviorilor!

poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

ce dulce denisa! si a mea ma tot intreaba de ce nu vine zapada la noi?!pai ce sa-i zic?! incepem cu explicatii dar dupa citeva minute : da' de ce in alta parte este si la noi nu?
eu acuma pap niste homeovox ca a inceput sa ma cam doara gitul si parca ragusesc un pic.
va pupam, sa va treaca mucisorii repede-repejor.pe robi tot cu coryzalia l-am tratat si a mers bine. si lui i-a dat dr pediatru eurespal, alternativ cu stodal, vad ca nu are nimik de la el. si krisztina mai luase pina la faza cu raul si nu avusese nimik, acum nu stiu ce a fost.
multa sanatate!

Mergi la inceput

kati cum i-ai dat lui robert coryzalia? am citit pe prospect ca trebuie supte...
sanatate multa si tie si copilasilor! vad ca gatul meu nu ma mai supara, in schimb nasul ma omoara in continuare....

Mergi la inceput

dr mi-a zis sa dizolv o pastila in cam 40-50 ml de apa plata si sa-i dau cu lingurita. eu ii dadeam asa o cantitate de citeva ori pe zi, cam cind ii era sete ii dadeam, tot apa cu coryzalia a baut.
papa si tu daca te supara nasul.mi-a trecut si mie gitul
pupam printesele dragutzele!

Mergi la inceput

multumesc inca o data kati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
sint gravidutaaaa si imi vine s-o strig in gura mare !!!
e o sarcina surpriza ca nu planificasem nimic pt luna asta, chiar mi se parea ca am ocolit zilele fertile dar se pare ca a fost ovulatie intirziata !!!!
Asa ca n-am mai reusit sa planific fetita dar nici nu vrem sa stim ce este decit ca e sanatos! Sper sa reusim sa pastram surpriza pina la capat !!

Sint foarte fericita ca voi fi mamica de 3x !!!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput