mamici fericite cu mai multi copilasi (4)
Raspunsuri - Pagina 3
ilenutza spune:
Mamicilor, mie mi s epare ingrozitor de greu cu 2 copii.si nu stau singura cu ei, am ajutor toata ziua...
imi vine sa imi dau demisia si sa plec de acasa.
victor face crize de plans, e greu sa il impac.probabil unde il vede pe andrei plangand iar pe noi impacandu-l.no way al 3-lea bb, mi se pare prea greu
va admir ca puteti sa va impartiti intre mai multi copii
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
katik spune:
ilenutza, hai ca dracul nu e asa negru cum pare(scuze de exprimare!). si la noi krisztina mai face din cind in cind la fel ca robi, se pune in caruciorul lui, in patutul lui, mai plinge ca bb, se joaca cu jucariile lui dar asta este, o las, macar din asta nu ne certam. sigur ca nu este usor nici cu doi dar cu trei...
deci, tragi aer in piept, te calmezi si o iei de la capat. mai creste un pic si bb mic si atunci e mai usor.sanatosi sa fiti, in rest toate se rinduie!
ilenutza spune:
katik, ms de incurajari1
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Laura XXX spune:
ilenutza vei vedea ca va fi mai bine dupa ce implineste bb Andrei 1 an! daca diferenta intre ei e asa ca la voi e mai greu la inceput. Eu nu am ajutor in afara de sot dar n-as da anii astia pe nimic (inca nu merg la serviciu). Mai tarziu baietii se vor juca impreuna, vor fi prieteni... Acum e mai greu daca esti epuizata sa privesti inainte. Eu o admir pe Adita, nu stiu cum se descurca cu toti la gradi, prin oras si ramane optimista!
Laura, din 2005 si din 2000
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
Laura XXX spune:
Ce fac copilasii ? Tot raciti?
ce mai stiti de somleac?
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
Cornelia spune:
Katik, am ceva ganduri .
Marimar multumesc. Stiu teoria cu ovulatia, dar cine garanteaza rezultatul ? Oricum nu sunt pregatita.
Maria mea e rac, nu leu, ca atata mi-ar fi trebuit. Cu ea o scot eu la capat cumva, dar taurasul mi-a scos peri albi.
Ai mai facut vreun test? Poate totusi e bb.
Babee, iti doresc un bebe sanatos! Deci e surpriza deocamdata. Eu cred ca e fetita.
Adita, asa e, nu observasem. Daca tot am ocazia, iti spun acum, ca te admir de mult. Multa sanatate copiilor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
Babee spune:
Cornelia multumim de urari si asteptam surpriza.Daca nu aflu saptamana viitoare aflu in Februarie..ca mult nu mai e
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
addiana spune:
buna mamici...am lipsit destul....
vlad la multi ani! cu intarziere..
la multi ani antonia(de saryta)!
ilenutza si mie mi se pare mult mai greu cu 3... cand nu ma mai inteleg cu cele doua zgatii ale mele imi spun in gand " nu-mi mai trebuie si al 3-lea!", dar cand vad un bebe mic (prietena mea a nascut un baietel pe 19!!) si imi aduc aminte ce frumos e ...ma topesc toata si imi zic " sigur voi face si bebe 3"...
noi suntem iar si cu mucisori si cu tuse
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!
miraklucker spune:
Buna seara mamici!!
eu mai rar mi se pare ca tot mai putin timp am!¨
Gabriela deci va tine bebele in suspans??? ati ales nume?
Marimar poate totusi e bebe. Ati inceput sa impachetati??
......data viitoare cadn mergem in Ro trecem sa va vizitam pe voi si pe Gabriela. Nu am intrat niciodata in Viena, am trecut de fiecare data numai pe langa. Acum am un motiv in plus!!
Cornelia la mine se aplica regula ta!!
Miha La multi ani pentru Vlad, sa creasca mare si cuminte si sa va aduca numai bucurii.
Adita si eu te admir, nu stiu cum te poti organiza cu toti.
.....noi suntem bine, eu sunt putin racita si ma doare gatul, sper sa nu se imbolnaveasca si piticii. La noi a nins, pe munte e peste 1 m de zapada, din pacate la noi in oras nu e strop. Duminica am fost la sanius, David a fost super fericit, pe fete le-a lasat al meu barbat singure pe bob, Daria n-a stiut sa invarta de volan si s-au tampunat cu alti copii, iar ale mele fete au intrat cu capul in zapada. Pacat ca nu am avut camera sa le filmez
...si aici niste poze de saptamana asta daca vreti sa ne vedeti
http://picasaweb.google.de/miraklucker/Nov2007
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
saryta spune:
addiana - multumim pt. urari .... va doresc si voua copii sanatosi si frumosi.
Antonia la un anisor
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)