mamici fericite cu mai multi copilasi (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mira atunci trebuie sa va opriti , suntem chiar in drum!
Bebe ne tine, dar acum avem nume pregatite si de fetita si de baietel.

Si la noi e zapada si Phillip a fost fericit , Rebecca e a prea mica ca sa isi dea seama.Dar are timp...

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna fetelor, am lipsit , dar intemeiat. A fost ziua sotului si cu aceasta am avut pe socrii in vizita. Asta ma vlaguieste de orice putere.
Apoi am facut tur de forta pe la medici, Timisoara, Szeged. Am primit asigurari ca bebele e ok, nu a fost afectat , continui tratamentul.Am avut noroc ca e o toxo recidivata, deci eu am mai avut inainte si detineam anticorpii necesari.

Babee in cate saptamani esti insarcinata?

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

mira ...super zapada!!! am vazut ca a fost ziua dariei la multi ani! sa va aduca numai bucurii! multa sanatate, iubire si fericire!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Somleac bine ca te-ai linistit.Burtica mea are 27 de saptamani, ne apropiem rapid de 40

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Somnleac, ma bucur de vestile bune.
Hannen, ce ati mai facut? citeam pe la alt subiect ca ati avut probleme
Saryta, v-am admirat pozele. La multi ani Antoniei
Mira, vrem si noi zapada

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023?
am furat-o de la alt subiect

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna seara mamici de mai multi pitici!
toata lumea e ocupata!
somleac, ma bucur ca sunteti amindoi ok! sarcina usoara in continuare! sunt convinsa ca totul va fi ok.
am trecut si noi printr-o faza cu multi muci si tusit (robi) dar n-am primit antibiotice, doar siropele si ceva bilutze homeopate. krisztina nu are muci in schimb tuseste ca un magarus, parca a inceput si ei sa-i treaca, a lipsit si doua zile de la gradi. de luni mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare mamici si pitici!
Adita,multumesc de invitatie si de intrebare.
Dupa cum ai citit,ne plimbam pe la spitale.Off,m-am saturat !De cind a dat frigul facem prezenta saptamanal.Citeodata si de 2 -3 ori!
Azi iar am fost!Cind am crezut ca am scapat de raceala si Israa de burta,iar au racit!
Asta e!
Fetele care se tem de al 3-lea al 4-lea bb stati linistite.Sincer ,cu mina pe inima va zic ca nu-i mare greutate.Mie cel putin nu mi se pare.Desi toata lumea ma "compatimeste" si/sau ma lauda."vaiii ce ocupata trebuie sa fii,vai dar nu stiu cum rezisti,cred ca ti-e asa de greu sa le faci baie la 3...si cind imi vin in vizita[emoticoncuunucufatapinainpamantsicuochiibulbucati] sunt gata sa lesine.Cum reusesti sa tii casa asa curata,eu cu unu si n-am reusit sa despachetez desi m-am mutat acum 7 luni!
Serios ,nu ma laud dar la mine toate`s "normale" si sunt singura!Am mai zis pe undeva,n-am mama,soacra,sora,matusa..nimic aproape!
Noi amandoi ne luptam cu toate,casa,masa,piata,copii ,boli...
Si ca mine mai sunt atitea fete!Sanatosi sa fim ca le facem pe toate!
De cind am masina mi-e mult mai usor!Recunosc!
Nici cind nu conduceam nu ma dadeam inapoi de la "plimbari" mai de voie,mai de nevoie,ba cu bus-ul,ba cu trenul!Pe jos ,nu mai zic!Alea mari pe biciclete,pitica in carut si dam de-a ture ,ba in parc,ba la cumparaturi!
Hai ca m-am laudat destul,ma duc ca am papa pe foc,pitica face suc de mandarine pe covor in fata tv-lului si alea mari la "peleu gol" se bat pe^o masina!Ma duc sa arbitrez!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare mamici. Noi suntem binisor, mai avem muci dar cu astia deja ne-am obisnuit si ni se pare ciudat fara ei. Lunea viitoare reincep munca si am emotii dupa aproape 4 ani de stat acasa. Dar merg inainte cu visul de a mai avea un bebe. Era mai simplu daca eram acasa dar nici asa nu-i bai. Macar sa vina bb, poate pune Mos'Craciun o vorba buna.
Somleac, ma bucur ca te-ai linistit. Va fi bine, ai sa vezi.
hannen, ce frumos scri. Intr-un fel ma recunosc pe mine in descrierea ta. Desi noi nu avrem deocamdata decat 2 tot suntem compatimiti de cunoscuti si prieteni mai ales. Doar cativa dintre prieteni au 1 bebe si se uita crucis la noi ca mai vrem unul. Si nici noi nu avem nici un ajutor in afara de Dumnezeu dar nu ne plangem deloc. Doar financiar s-ar putea un pic mai bine, sa nu mai stam luna de luna stresati de plati.
katik, cum sunt copiii? Le-a trecut raceala?
Mira, cum te simti?
adita, intradevar cred ca am fost colege de liceu si de promotie(1997). Tu ai fost la real?

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Cornelia, da, eu la real am fost
fetelor, vroiam sa impartasesc cu voi o bucurie, a inceput Stefan al meu sa mearga singur. deocamdata cate un pas, doi, asa, mai timid, dar oricum, nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput