FIV 147

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Pisix esti demna de cartea recordurilor,bravo vei avea destui embrioni
ai scapat de o grija
Heleny mie mi-a dat medrol din ziua punctiei pana la testul de sange
utrogestan de la et pana nu stiu cand(da doamne vreo noua luni)
acid folic

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

pisix sa intrebi de albumina dupa punctie, ca sa eviti orice fel de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Heleny - Super! Cand ai ET-ul?
Mihaele - Clinica e in Bucuresti. Adresa e pe prima pagina.
Pisix - Analizele le-ai facut tot la Gynera? Stai foarte bine la nr. de foliculu iar endometrul sigur mai creste. Sa ai parte de 19 embrionasi voinici!
Aurel cris - Marti vin direct la voi! Si sa vedeti atunci intrebari ca daca cu FIV-ul m-am mai lamurit despre sarcina nu stiu nimic! mamica si burtica.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, nu am avut timp sa citesc tot din urma, am vazut doar vestea despre Kora... imi pare tare rau, Kora ca nu a fost sa fie... eu iti doresc ca anul viitor sa fie anul norocos, ai vazut ca sunt fete care au reusit si la a 5-a incercare, trebuie sa avem rabdare...
Pisix, foarte bine stai cu numarul de foliculi, sa ai grija sa urmezi exact instructiunile doctoritei ca sa eviti suprastimularea. Sa fie cu noroc!

Astazi am fost si eu la eco dupa ce am facut estradiolul in ziua 8 de stimulare m-am cam dezumflat de valoarea lui 542 pg/ml si estimam fro 5 foliculi... m-am bucurat azi si eu, si doctorita pe langa mine ca am 10 foliculi intre 13 si 16 mm si inca vreo cativa mai micuti pe care nu ma bazez prea mult, endometrul 9,5 trilaminar... pentru 36 ani eu zic ca e binisor, numai sa fie si de calitate... marti punctia...

Am o urgenta mare, fetelor daca ma puteti ajuta, am ramas fara menogon si mai am nevoie de 2-3 fiole pentru ultima zi de stimulare, nu stiu cum am calculat... poate a ramas cuiva si doreste sa le vanda... ca la farmacii, slaba speranta, am tot intrebat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mihaelesa-ti spun cum sta treaba cu blastocistii...in primul rind nu depinde de noi daca vom avea sau nu blastocisti...blastocistii sint embrionasii care ajung sa se dezvolte in laborator pina in z5...de obicei se face transfer cu blastocist fetelor care au multi embrioni...si asteptind ca embrionul sa ajunga in starea de blastocist,se risca foarte mult...unii embrioni in mediul artificial se opresc din evolutie...de aceea se face transferul la 48 sau 72 de ore...ca sa evite riscul opririi in evolutie...embrionul se dezvolta mult mai bine in mediul natural.adica in burtica...si faza cu blastocistul este un mit...se zice ca fiind mai dezvoltat se prinde mai bine...nu te lua dupa asta...linisteste-te si lasa-te pe mina medicilor..stiu ei ce fac...daca iti fac transferul la 48 sau 72 de ore,este spre binele tau..pt ca asta inseamna ca embrionii nu evolueaza f bine in mediul artificial..sper ca ai inteles cite ceva...haide caputul sus si alunga frica aceasta,care nu face absolut deloc bine...fii optimista si increzatoare
pisix super productie..bravo...iti doresc ca tot asa de bine sa mearga toate de acum incolo...va pup pe toate cu drag..zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Am o urgenta mare, fetelor daca ma puteti ajuta, am ramas fara menogon si mai am nevoie de 2-3 fiole pentru ultima zi de stimulare, nu stiu cum am calculat... poate a ramas cuiva si doreste sa le vanda... ca la farmacii, slaba speranta, am tot intrebat

scumpi, ti-am trimis PM dar nu apare ca e trimis in outbox asa ca iti scriu si aici: eu am 5 fiole de menogon de trimis asa ca scrie adresa (in private) unde sa ti le pun si ti le pun imediat!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

flori76 - ooo, pai ai avut o gramada de ovocite, si eu m-am simtit bine in mare pana acum, zilele astea sunt o idee mai varza dar stii ce, nici nu mi se pare mare deranj daca stau sa ma gandesc care e scopul final. Deci sunt foarte bine, cum s-ar zice ma pregatesc sa devin mamica :-)
Kora si restul fetelor care m-au tot intrebat de Gynera : din pacate nu stiu care e rata de reusita la Gynera, cred ca e inca prea devreme pt o statistica.

Da, au facut deja cu blastocist, de altfel daca totul merge bine si dr Dracea zice ca semnele sunt minunate, si eu tot cu blastocist voi face.

Pretul pe care l-ati vazut pe sit la punctie/ biopsie este (scuze, trebuia sa precizez !) doar pt cazurile de azoospermie, unde se face punctie/biopsie testiculara.
Punctia pt ovocite este evident inclusa in pret.

Insa, veste proasta, de la anul se modifica preturile, bine ...dr Dracea a zis de la inceput ca sunt costuri orientative pt ca nici ei nu stia care vor fi costurile lor.

Sincer eu cred ca le creste si datorita faptului ca rata de reusita creste mult cu blastocit ...

Acuma sincer si voi cred ca ati prefera sa dati 3000 eur o data si sa iasa decat sa faceti doua fivuri si sa dati pe fiecare 1600 eur ...Cred ca asa a gandit si ea.

Pt ca pana la urma ea are preturi mai mici decat clinici ca MNL sau Medsana sau Sabyc si tehnica mult mai performanta. Nu stiu, asa ma gandesc ca a fost logica ei.

Deci am rugat-o sa-mi zica preturle ca m-au intrebat fetele pe net si mi-a spus ca deocamdata nu imi poate spune pt ca trebuie sa recalculeze costurile lor.
Imi pare rau daca v-am dat o veste proasta...

Uitati am gasit un articol foarte explicit despre blastocisti, pt ca eu nu mai stiam de ce e asa bine cu blastocisti ...retinusem decat ce imi spusese miki (de la azoo, vraciul nostru) ca e minunata tehnica dar ca in Romania nu exista, asa ca atunci cand am aflat ca s-a inventat ...m-am dus glont.

Iata : http://www.reclamamascataatentie/a_116_2420_Fertilizarea_in_vitro_Transferul_de_blastocisti.html

Sunt pe vaaal ( Z 9 de stimulare cu Gonal, 3 zile pana la punctie !!!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Nu stiu de ce a aparut reclama mascata pt ca nu dadea nici un nume de clinica ... si nici nu pot sa dau copy ca nu merge ... Pacat ...era un articol f explicit si ...in limbaj de inteles pt toata lumea

PisiX,

Mergi la inceput

Dariela - nu-ti ramane decat sa lupti (si asta cu o atitudine pozitiva) pt a ramane la gravidute. Cand faci iar test ?
heleny - sper sa nu te superi, eu am dus buna veste a celor 9 embrionasi ai tai si la azoo, sa se bucure si fetele de-acolo
Moniland, Veret, antosit
Mihaele - uite pe prima pagina sunt preturile, un FIV simplu e aprx 1900 eur, dar asa cum am scris mai sus de la anul preturile vor creste.
Insa da, fac cu blastocist, ceea ce inseamna o rata de reusita de minim 50% fata de un fiv normal care e cam 20%. Oricum, eu pe siturile din-afara am citit ca sansele la blastocist ajung pana la 60% dar evident sunt multi fatori care concura la reusita
iana_mari - sincer parca mi-a sters DD mintile, nu mai stiu cat am auzit pe la alte fete, stiu ca e bine dar nu mai stiu alte fete cam ce valori aveau. Oricum, sunt happy, sper creasca si sa fie buni cat mai multi, si sa gaseasca si la sot spermatozoizi, pt ca la ET cu blastocisti se pierd cam jumatate din embrioni si vreau sa am de unde
psj - eu cred ca ar trebui sa incep sa mananc albusuri. Uite mi-a promis miki a mea (de la azoo) ca imi zice niste chestii despre albus si-ti zic si tie sau ...citeste pe Azoospermie (si da-ne si un vot)
Avalon - pai si tu stai super binneeee, ma bucur din suflet pt tine. Eu am niste fiole de Gonal daca te ajuta cu ceva.
Bafta in continuare, cand faci punctia ?
zouzou - uite am citit mai multe despre blastocist si voiam sa te rog sa citesti si tu; multi medici transfera mai repede evident in primul rand pt ca nu au dotari pt blastocisti iar in al doilea rand pt ca vor sa se disculpe ca sa zica asa ca ...au pus ceva acolo; sincer eu asta am inteles, am citit mai multe materiale despre blastocisti, sunt o gramada de info in engleza pe sit-urile de specialitate si mie mi se pare cea mai tare chestie.
Eu am gasit topuri cu clinicile cu cea mai buna rata de reusita si in varf sunt cele care fac cu blastocisti. Evident ca nu poate toata lumea sa faca asa, nici eu nu stiu daca voi putea, dar macar ma gandesc ca daca voi avea multi embrioni (si buni) voi avea si sansa asta

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Marti fac punctia, Pisix draga. Multumesc pentru gonal, dar am facut tot tratamentul cu mengon... Multa bafta!

Daniela, daca ajung fiolele la mine pana duminica seara cand am eu nevoie de ele, e super. Multumesc mult de tot, esti o fata tare saritoare. Acum am mai citit din urma si am vazut rezultatul tau... ce se intampla , fetelor ca sunt atatea nereusite in ultima vreme, offff... e dezamagitor, intr-adevar... Eu cred ca Austria e o alegere buna, mai ales ca sora ta a experimentat acolo cu succes, si eu am vrut sa plec in Germania pt fiv dar pentru ca am schimbat jobul de curand am ales solutia sa fac in tara. Iti doresc mult noroc in continuare, indiferent care va fi alegerea ta!

Zouzou, eu nu am avut timp sa fac un 'upgrade' cu evenimentele din ultima vreme dar am asa o intuitie, cred ca si tu esti acum in tratament, nu? sau poate chiar astepti rezultatul... oricum ar fi, eu sa stii ca-ti tin pumnii stransi si te astept cu vestea!

Mergi la inceput