FIV 147

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DANIELA imi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta dar vad ca deja te-ai mobilizat pt o noua incercare,bravo important este sa nu renunti.Asa am zis si eu cand incepusem sa am scurgerile maronii si am crezut ca nu am reusit,mi-am zis ca nu ma las,esecul ma imbarbateaza si mai mult,nu ma las asa usor invinsa.
KORA imi place ca esti o luptatoare deasemenea
DARIELAdin tot sufletul ca marti sa ai o valoare mare,te asteptam la odisee
LORELEI imi pare tare rau,am avut o sarcina oprita in evolutie si stiu ce inseamna,incet incet vei reusi sa treci peste acest esec.Curaj uite ca si eu am reusit dupa aceea.
Fetelor asa ma intristeaza fiecare nereusita,sper din toata inima ca de aici inainte sa avem numai rezutate pozitive.
Va tin pumnii la toate care sunteti in focuri
la toate fara exceptie,tot incerc sa va trag pe toate la odisee.
25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Buna fetelor,
Acum am aflat ca am 9 embrioni. Pana acum am tras concluzia ca si pentru fetele de la azoospermie sunt sanse si la mine sunt chiar 9.
Sunt inca nelamurita cu tratamentul de sustinere si va rog mult chiar daca s-a mai scris sa ma luminati si pe mine .
-Cand trebuie luat ( la punctie sau dupa embriotrasfer)
-Cat trebuie luat
-Cat trebuie sa fie nivelul da progesteron cel putin in primele 2 sapt pana la test.

Dar sunt cam balonata vorba lui pisix ca si cum am inghitit un balon.

Pupici,
Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna!
Zouzoule multumim pt. capitol, sa fie cu noroc pt. noi toate!
Pisix sa vi cu vesti bune de la eco !
Kora mie la fiv 2 mi-a venit cam la 10 zile de la oprirea tratamentului!
Lorelai!
Moni cred ca luni sau marti schimb nivelul!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kora:mie dupa fiv mi-a venit CM la 54 zile dupa ce am intrerupt utrogestanul,iar acum,dupa ET cu congelati,mi-a venit dupa 3 zile de la intreruperea tratamentului(asta in conditiile in care cantitatea de progesteron administrata a fost aceeasi-6 utrogestan/zi).

Pisix:hai cu vesti de la eco

Dariela:ai grija de puiutul luptator

Heleny:super!!9 embrionasi!!Bafta multa in continuare

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

heleny, stai excelent. Vei avea si pentru congelat, la o noua tura de ET daca crezi ca va mai fi cazul.
Nu stiu ce tratament ai, dar f. probabil un antibiotic. Acesta se ia din ziua punctiei inclusiv, pana in ziua ET exclusiv.
Probabil utrogestan care il iei tot din ziua punctiei si vei continua cu el mult si bine.
Poate medrol pe care il iei din ziua punctiei si pana iti zice dr. De obicei se intrerupe treptat pana dupa ET.
Anto, inseamna ca luni sarbatorim daca avansezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor va multumesc ca sunteti langa mine si poate mi-ati inteles disperarea cu care va intreca pe voi mai mult despre FIv nu mai suprtam simteam nevoia sa vb cu cineva si dumnezeu va scos in calea mea .ooooooooooffffffffffff ce sa mai zic mult noroc tuturor fetelor de pe acest forum si sa aveti bb vostri. Merg cu Dumnezeu inainte .Va pup si va consider a doua familie a mea eu nu vb cu ai mei ce vb cu voi .va pup si multumesc.

Mergi la inceput

Fetelor numarul de telefon de la Gynera pe prima pagina este al vrui medic sau pur si simplu de la clinica ? Stiti cumva orarul ca eu am sunat acum si nu raspunde nimeni .va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mihele nr de tel de la Gynera e de la clinica insa azi a fost supernebunie acolo si poae de aceea nu a raspuns nimeni

Noutati : fetelor ...mi-am ridicat analizele de sange si cand am vazut cat am estradiolul am paralizat : 3018 ...mi s-au inmuiat picioarele. Dracea imi zisese alaltaieri ca peste 2000 sunt valori alarmante
In fine, ea a zis ca sunt ok, ca nu mai am mult si scap; mi-a scazut doza la o fiola Gonal/zi, si voi face doar un Pregnyl (nu doua)
Si acum sa va zic: am 19 foliculi, cel mai mare are 17 mm, am endometru de 8 si ...cam atat
Marti fac punctiaaaaaaa !

Sunt pe vaaal ( Z 9 de stimulare cu Gonal, azi ecografie)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Pisix multa bafta mari .Cat te costa pe tine la clinica asta? faci et cu balocist ? si cat costa te pup si bafta multa ai gija de tine.Te pup atio tin pumni

Mergi la inceput

Rubia maine mergi la domnul doctor ati tin pumni si te rog sa ma ti la curent .te pup bafta sa faci et luna viitoare

Mergi la inceput