Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 17
Raspunsuri - Pagina 16
gab___ spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Ce liniste e pe aici... unde ati fugit??? Ce v-a adus mosul???
Multa sanatate lui Rares... vai prin ce ati trecut... multi de la noi, sa treaca... mai ales chinuiala... offf
De-aia fug de spitale... ma bate dr. daca ma apropii
Ieri am fost la babyexpo si am luat scaunele de masa, in sfarsit... Au fost f. incantati... au stat acolo vreo 3 ore cu pauze... erau fericiti ca vad lumea de sus, din fund... ca le dadeam sa pape in cosurile de masina puse pe canapea, si in alea nu prea stau in fund si nici la inaltime...
Au primit de la mos portocale si borcanase de fructe... si o jucarea... la care trebe sa contribuie amandoi, ca sa o alcatuieasca mai repede... dar mai au pana sunt in stare, deocamdata rod la componente... bun si asa...
Elena a primit dulciuri, fructe, o carticica de colorat si o papusica moale-moale cu care doarme...
Sunt raciti si putin rosu in gat, le curge nasul si tusesc... le dau siropuri de tuse de la plafar si curatam nasul cu ser... nu fac febra... asa ca-i las in pace... daca se agraveaa mergem iar la dr. sa vedem ce si cum...
Poze cu trupa la masa incepand de aici
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne ce super trupa !!! sunt frumosi toti 3 , foarte frumosi!!!
oanna3 spune:
cu mare intarziere uram si noi un Mos Nicolae Fericit!tuturor si La Multi Ani ! pt toti cei care isi serbeaza numele cu ocazia asta
a venit Mosu Nicolae si la noi chiar daca nu suntem cei mai cuminti copii si ne-a adus cadouri: fructe, duclciuri care le papa mami si tati in proportie de 90%, bete super impodobite, mingiute moi cauciucate cu lumini inaunte( nu stiu sa le descriu prea bine), o bebelina roz pt Ingrid si masina si avion cu baterii pt baieti, caciulite rosii...
ideea e ca mosul mai are un pacet pt ei care ajunge azi, si cu ocazia asta ii multumim din nou
+ ca mami si tati doar sambata au timp sa-l instriasca pe mos ce sa le aduca...
una peste alta perioada sarbatorilor e minunata
abia astept sa cumparam decoratiuni pt Craciun si cateva cadouri simbolice pt cei dragi.... caci cu noul apartament avem o gaura in buzunare( dar nu va spun ca doar vin cu vesti bune si frumoase)
mai avem o saptamansi plecam la bunici la Oradea
voi veti petrece Revelionul cu copii sau il veti rezerva pt voi... putina intimitate?
noi vrem sa il facem cu nasii la cabana lor si ma sin\mt putin vinovata fata de prichindei, dar chia am neoie de o zi, doua de pauza ( ca n-am mai avut de jumate de an)
va pup pe toate
si pana nu uit [s ]pt.
06.12.2003 – Miriam & Ruth – 2girlsmum (Patricia)
09.12.2005 – Daniel Cornel & Eduard Mihai – TatianaG
http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
gab___ spune:
noi am primit 2 papusele 2 caciuli 2 fulare 2 manusi si un set de ciocolata kinder , restul de craciun!!!
elyanne spune:
N-am vesti prea bune... Elena a facut varicela ... si sper sa ne oprim doar la ea... dar parca vad ca n-o sa fie asa... Nici eu n-am facut si nici al meu sot... 'om trai si 'om vedea...
Avea 2-3 bubite de dimineata si am crezut ca a ciupit-o ceva... avea pe fata si gat... si erau rosii si atat...
Iar cand s-a intors de la gradi... avea 30... cu lichid in capat...
Am fost la dr. si ne-a confirmat...
Si sper sa nu si le rupa... sa ramana cu semne... of... cum am reusit... Sper sa se faac bine intr-o sapt. sa putem merge si la serbare... cu toate ca nu stiu ce o sa mai stie daca nu repeta cu doamna si cantecelele...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Laura25 spune:
Buna seara!
A venit Mosul si la noi. Am fost cuminti, bag seama, ca bete nu ne-a lasat. Nu prea au priceput cei mici de cat ca au primit cadou. Cand am ajuns de la cresa, miercuri seara, deja venise o transa de cadouri. Trecuse soacra pe la noi. Le-a lasat ea pe hol peste papuci, dar nu au inteles cei mici mesajul (le spuesem eu ceva de papuci, de Mos nicolae, dar ei acum sunt "fani" Mos Craciun caruia ii canta si ii ii spun zilnic ce sa le aduca 'cadou, nu hainutze, jiucalii'). Au primit cate o tablitza cu litere magnetice si carioci care se sperg cu un buretel, dar si cu apa. Cam o ora au scris si au sters (pt Rares stersul era mai funny). I-am gasit scrishi si in frunte, si pe maini si pe haine, nu mai vorbesc de masa si scaunele. Dar ne-am spalat si am mers mai departe. Tati a venit cu 2 cutii de culori cerate (desenatul e o alta pasiune exploatata la greu in ultimele zile) si o cutie de papuci plina cu animalutze din plastic/cauciuc, cativa copacei si bucatele de gard. Numai bun de construit gradina zoologica, o padure unde sa se ascunda girafa cand fuge tigrul sau crocodilul sa o muste de coada etc, etc.
Au mai primit de la una din nashici (prospat intoarsa dintr-o delegatie prin Europa) 2 treninguri cu Cars (au eticheta Disney si calitatea si cum arata declaseaza de la distanta orice trening vazut prin magazinele de aici).
In concluzie, azi cand a ajuns tati de la servici cu plasa de cumparaturi (lapte, paine, iaurt) l-au luat de pe hol "tatiiii! cadooouuuu!" . Mare dezamagire cand au vazut ca nu e nimic interesant in punga.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
Oana sa fiti sanatosi si sa va bucurati de toate cadourile de la Mos Nicolae (are el diverse moduri de a trimite cadouri ). Ma bucur ca am vorbit si am asociat si o voce la imaginea ta. Ai un accent tare dulce
Eliana imi pare rau ca e bolnavioara Elena. Sper sa ramana numai ea. Mi-au placut mult pozele. Sa aveti pofta la mancat in scaunele
Multumesc mult pt urarile de sanatate pt Rares. E bine de miercuri, i-a revenit si pofta de mancare. Nu stiu daca v-am spus, dar nu i-am dat antibioticul recomandat de medicul-minune si bine am facut, ca nu are nimic copilul.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
elyanne spune:
La multi ani, Daniel si Eduard!!! Sa fiti norocosi, sanatosi, fericiti!
Tatiana ce mai faceti??? Cum sarbatoriti??? Ai baieti mari!
Laura25 spune:
La multi ani Eduard si Daniel! Tot binele din lume sa va insoteasca in viata! Sa cresteti mari, sa fiti iubiti si fericiti
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
Eliana cum e Elena? Baietii sunt bine?
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi