Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 17
Raspunsuri - Pagina 12
mamaana spune:
pussi bine ai venit acasa! sa iei fetitele repede inapoi !!
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
elyanne spune:
La muuulti ani Stephanie si Isabelle !
Sa fiti sanatoase, norocoase, sa aveti o viata frumoasa!
ainia spune:
La multi ani ,Stephanie si Isabelle! Sa fiti sanatoase , fericite si sa oferiti numai bucurii parintilor vostri!!! pt Tudor!
pussio sa fie bine! Sunt minunate! Odihneste-te acum , cat poti , ca-s pe maini bune!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
gab___ spune:
LA MULTI ANI STEPHANIE SI ISABELLE!!!
ELYANNE mi-am facut si eu cont aseara si cum prind niste bani fac si eu comanda sa vad ce reusesc!!!
PUSSI draga ai niste fetite asa frumoase si nu te mai ingrijora ca God o sa rezolve problema.
ANAIL pupam si noi juniorii tai!!
azi avem 17 si am inceput ziua cu scandal, nu mai stiu ce sa fac am impresia ca ma stric de cap, ieri am avut o zi groaznica azi vad ca o incepem la fel, abia astept sa plec, si ce ma doare e ca parca nu suntem in familie. acum stresul alor mei e ca d c nu fac la olita si nu inceteaza sa ma "laude de reusita asta" in fiecare zi. pe cuvnatul meu ca am ajuns sa imi regret ziua in care m-am nascut. pe langa ca psihic sunt vai de mama mea, am impresia ca nu mai pot . sper sa se termine o data ca in halu asta mor cu zilele.
scuze de destainuire da mor .................
anail spune:
Stephanie si Isabelle !!!!
Doresc multa sanatate pt. voi frumoaselor....si bucurie,fericirea si dragostea parintilor sa va insoteasca mereu !!!!!!!!!!!
anail spune:
GAB sorry sorry sorry s-a strecurat o gresala si te-am facut mamica de baieti.Scuze!!!Am facut o confuzie...te rog sa ma ierti.....acus se alege-ai cu 2 fl#259;c#259;ii.
Liana aiurita
Laura25 spune:
La multi ani, Stephanie si Isabelle !! Sa cresteti mari,sa fiti sanatoase, destepte, frumoase is pline de noroc.
mamaana, sa-ti traiasca fetele, sa iti dea zilnic motive de mandrie si bucurie
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
pussi bun venit acasa! Imi pare rau de problema aparuta cu Tusca mica . Sigur o sa fie bine si va veti reuni in curand. Ma bucur ca te refaci repede si ca ai laptic. Adaptare rapida la noua viata de mamica si crestere usoara!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by gab_
azi avem 17 si am inceput ziua cu scandal, nu mai stiu ce sa fac am impresia ca ma stric de cap, ieri am avut o zi groaznica azi vad ca o incepem la fel, abia astept sa plec, si ce ma doare e ca parca nu suntem in familie. acum stresul alor mei e ca d c nu fac la olita si nu inceteaza sa ma "laude de reusita asta" in fiecare zi. pe cuvnatul meu ca am ajuns sa imi regret ziua in care m-am nascut. pe langa ca psihic sunt vai de mama mea, am impresia ca nu mai pot . sper sa se termine o data ca in halu asta mor cu zilele.
scuze de destainuire da mor .................
Imi pare rau ca in loc de sprijin si suport, ai parte de asemenea scene idn parte parintilor tai. Cred ca solutia e sa iti iei fetele si sa pleci din casa lor. Cum asta e planul tau si stiu ca o sa pleci in curand, incearca sa mai rezisti un pic, pana plecati. Eu te inteleg si sunt alaturi de tine. Incearca sa fii mai relaxata si mai vesela de dragul fetelor. Ele iti simt incordarea, supararea si nervii si asta le agita si mai mult.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi