Mamici de mai-iunie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
Alysh spune:
Leeloo, sunt blugi de gravidutze la Carrefour, la raionul dama, cu 35 RON. Mi se pare fffffff putin, calitatea lor e f buna si ma simt super cu ei. Eu i-am luat cam mari, dar prefer asa ca va creste burtica repede. I-am luat din Carrefour Colentina. Aici blugii nu aveau pret, de fapt era o eticheta pe ei - 70 ron, dar de fapt erau 35, uitasera sa specifice noul pret.
Eu mai am doar sa-mi achizitionez niste pantaloni eleganti din stofa, negrii si gata.....ma opresc aici. Doar cateva bluzite mai am sa-mi iau si probabil o hainutza de iarna sau o geaca larga.
Alina
15+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cory74 spune:
salutare fetelor!
eu am renuntat de mult la calcule, ca oricat as calcula tot nu-mi iese.o vecina imi spunea sa am grija cand misca prima data bebe si de atunci in 4 luni o sa nasc si sa-mi notez ziua.dar daca il simti mai repede pe bebe ca misca atunci ce faci?m-am distrat mult in ziua respectiva.eu merg pe mana lui bebe, adica cand vrea el sa vina o sa vina pe lume.
felicitari fetelor care au deja carucioare, eu numai joi merg la dr si mi se par f multe zile pana joi, e mai rau decat AMR in armata la mine, imi zicea aseara sotul meu.
azi a venit directoarea in cancelarie si ma pune sa ma ridic de pe scaun, se uita la burtica si o cuprinde o nastalgie, zicea ca ii este dor de cand era insarcinata si sa ma rasfat din plin acum.
nu stiu cine zicea de perle la serviciu, eu ma gandesc la bietii copilasi cate perle aud din gura mea zilnic, sincer gandesc f greu, ei saracii rad de mine cu toate ca inca nu stiu nimic.ma gandesc sa-i anunt sapt viitoare in ora de cunostinte despre natura, dar ma gandesc cu groaza ca o sa-mi puna o groza de intrebari, sunt la varsta cand intreaba de nu se mai opresc, vai ce ma asteapta.
va pup pe toate!!!!
pa
leeloo2004 spune:
Mersi mult Alysh, am sa ma duc sa vad daca gasesc si eu! 
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Referitor la lunile de sarcina si la corespondentul lor in saptamini, pe babycenter se socotesc astfel:
L1: w4-w7
L2: w8-w12
L3: w13-w16
L4: w17-w20
L5: w21-w24
L6: w25-w29
L7: w30-w33
L8: w34-w37
L9: w38-w40
Conform acestei situatii, eu la 13s1z as avea 3 luni incheiate, deci as fi in luna a 4-a...
Nu mai stiu cine spunea pe aici ceva de blugi de la carrefour - da-ti-mi si mie pontul asta - despre ce blugi e vorba????13+
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo, nu e bine, conform graficului tau ai fi d'abia intr-a treia, ai avea 2 implinite, si ai intra intr-a patra la 17 sapt
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ puiul micDaviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
leeloo2004 spune:
Scuze, neuronul meu s-a "congelat"...da, ai dreptate, dupa calculele astea as avea 2 luni incheiate, 3 fac abia in saptamina 17...
John D. Rockefeller, Jr.
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Cum ati inceput noua saptamana de lucru?
Eu m-am si saturat de lucru, si vreau iar weekend sa lenevesc, sa dorm, etc.
Cred ca am citit pe vreo 3 site-uri 3 pareri diferite despre cum se impart cele 40 de saptamani in luni.Asa ca, is tare confuza
.
Daca o sa spun la cineva ca is in luna a-4a o sa rada de mine si-o sa zica ca-mi bat joc, pt ca nu se vede burtica...inca (doar seara si dupa ce mananc se umfla, dar dimineata nu mai e). Ii mai dau burticii termen o saptamana sa creasca, si dupaia o sa ma declar si eu in luna a-4a
.
In ultimele zile m-a durut burtica cand am stranutat sau tusit (aseara chiar si cand am ras). Ca si cum s-ar fi intins niste ligamente. Sper ca e normal.
Cred ca o sa dau o fuga saptamana asta pana la carrefour (desi e cam departe de mine) sa vad ce-i cu blugii aia de gravidute. Alte haine de gravidute mai sunt la carrefour?
Lilly
13+ Bebe
Lilly79 spune:
leeloo graficul ala chiar ca nu e ok.
Si saptamanile 1 - 3 unde is? Eram in luna 0 in perioada aceea? Si luna a 9-a are doar 3 saptamani? Ii tare ciudat calculul ala. Eu nici nu-l bag in seama ![]()
Lilly
13+ Bebe
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
leeloo graficul ala chiar ca nu e ok.
Si saptamanile 1 - 3 unde is? Eram in luna 0 in perioada aceea? Si luna a 9-a are doar 3 saptamani? Ii tare ciudat calculul ala. Eu nici nu-l bag in seama
Lilly13+ Bebe
Pai din cite imi dau eu seama ei numara lunile din momentul in care faci testul - atunci ai 4 saptamini (pentru ca cele 4 saptamini se numara din ultima zi a ciclului cind evident nu esti gravida...) deci de fapt sa zic ca lipsesc 2 saptamini - din momentul fecundarii pina in momentul testarii...
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
Un calendar luat de pe un site (din pacate, nu mai stiu exact de unde). Acolo scrie asa:
luna 4 - sapt. 14-17
luna 5 - sapt. 18-22
luna 6 - sapt. 23-27
luna 7 - sapt. 28-31
luna 8 - sapt. 32-35
luna 9 - sapt. 36-40
Dupa cum vezi, unele luni au 5 sapt., altele au doar 4.
In orice caz, toate "pietrele de hotar" din dezvoltarea unui copil sunt exprimate in saptamani, nu luni, deci lunile in sine nu prea conteaza...
16+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
simonacip spune:
leeloo, nu conteaza atit de mult cele 2 saptamini de la UM la momentul conceptiei, intrucit o nastere normala poate avea loc fara probleme intre 40 si 42 de saptamini.. Cele 2 saptamini in plus sunt tocmai momentul conceptiei care poate varia.
dar vorba voastra...nu e atit de important asta.
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."