Mamici de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

sau

luna 1 = 1-5 sapt.
luna 2 = 6-9 sapt.
luna 3 = 10-13 sapt.
luna 4 = 14-18 sapt.
luna 5 = 19-22 sapt.
luna 6 = 23-27 sapt.
luna 7 = 28-31 sapt.
luna 8 = 32- 36 sapt.
luna 9 = 37-40 sapt.

16+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Vai fetelor!

A inceput sa ma doara o masea. Bine ca de 2 sapt mi-a cazut plomba de la ea. Si acum a inceput sa ma cam doara ... nu tare dar.. O simt. Tot am amanat de azi pe maine sa imi fac programare si acummm...
Am citi ca e ok tratamentul stomatologic in trim 2. De cateva ore caut un medic si la toti la care am incercat ori era deja gata programul azi ori nu sunt ori... of of of
de abia maine dupa pranz cred si sper sa ajung la dr. sper sa ma ia si fara programare ca daca nu..... il mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Karmen29, bine ai venit alaturi de noi!
Era gata sa scap mesajul tau, sa nu te sperii ca primele tale 10 mesaje sunt moderate si nu apar imediat pe forum.
Inteleg ca este primul tau bebelus.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Salutari la toata lumea!

Mie nu mi-au placut blugii din Carrefour, erau prea largi sus. Eu mi-am luat vrreo 2 perechi de pantaloni de la un magazin de langa biserica Sf. Gheorghe dupa Cocor spre Universitate (pt. fetele din Buc). Scrie mare deasupra articole pt. gravide. Au si pantaloni de stofa si de velur si blugi si nu sunt asa labartati... au material textil elastic pe burtica si elastic la spate sa-i mai poti strange... diverse modele...E numai cu asa ceva. Si am mai vazut in vitrina la Cocor multe chestii foarte dragute... scria ca mag. e la et. 2. Eu ma duc maine si va spun daca vad ceva ok.

Sa aveti o saptamana cat mai usoara, iar cele care merg la analize sa vina numai cu vesti bune!!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Fetelor, m-am uitat pe analizele mele si scrie: risc inferior <1:10000, ce o fi vrand sa insemne si asta, ca habar nu am. Cand l-a masurat, spunea ca are 61,2 mm si 0’7 un stiu ce masuratoare la ceafa (saptamana 12,2). Cred ca este bine, nu? Sau cel putin asa mi-a spus doctora, ca nu am probleme, ca bb este sanatos si nu se vad malformatii. Si, binenteles, ecografia a fost vaginala, mi-a spus ca asa este prima ecografie.
17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Fetelor, m-am uitat pe analizele mele si scrie: risc inferior <1:10000, ce o fi vrand sa insemne si asta, ca habar nu am. Cand l-a masurat, spunea ca are 61,2 mm si 0’7 un stiu ce masuratoare la ceafa (saptamana 12,2). Cred ca este bine, nu? Sau cel putin asa mi-a spus doctora, ca nu am probleme, ca bb este sanatos si nu se vad malformatii. Si, binenteles, ecografia a fost vaginala, mi-a spus ca asa este prima ecografie.
17+

Pupik de la Onyx si Vlad

presupun ca e translucentsa nucala=0.7 -cifra buna(e deshtept,da!!), -la DT: risc < 10000 - risc. scazut, nu ai de ce sa iti faci griji

16+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

bun venit noilor venite Sarcina usoara si copil sanatos!!!

Voi discutati nu gluma, eu stau destul de rau cu timpul peste saptamana iar in uikend nu intru pe net, decat in caz de forta majora.

Am vazut ca ati discutat despre apetitul sexual. La mine nu a scazut cu nici un miligram din prima zi pana acum pe alocuri as spune ca a crescut, am doar anumite pozitii care nu mai imi sunt foarte comode, dar le evitam si asta este.

Problema mea cea mai mare e ca nu se opresc inaintasii din crescut si deja imi omoara omoplatii, ma dor de nu ma vad. Cum peste zi nici o sansa sa stau intinsa, seara cand ajung acasa sunt absolut rupta.

Joi am fost si noi la primul ecograf (intravaginal) totul e ok, data posibila a nasterii a ramas aceeasi. Toate masuratorile sunt in parametrii in zona foarte buna. Mi-au luat si sange (astia sunt niste vampiri) pentru testele SD, trisomia si mai stiu eu ce, in principiu daca m-as duce azi la doctorul de familie m-ar astepta acolo rezultatele, dar azi nu am nici timp si nici chef sa ies la rece asa ca probabil aman pana joi sau vineri.

o seara placuta,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!

Noi nu prea avem timp sa intram cam des dar va citesc in fiecare zi.

Mihaser de ziua mea voi avea un party sambata. Sper sa fie frumos.

vroiam sa va zic ca de 4 zile am scapat si eu de voma ca nu mai puteam ma omora. Am putut manaca sarmale wow si ce bune au fost, facute de mine

Mie la sarcina trecuta nu mi-a facut nici un control ginecologic pana in momentul cand am fost sa nasc, aici nu se recomanda, si nici ecografii vaginale. Mie una mi-a parut bine atata vreme cat bebe era bine, chiar nu aveam nevoie, nu le suport...

Bun venit fetelor noi.

Pe mine ma cam ducetzi in ceata cu calculul saptamaniilor, mai ales ca vad fete aproape de due date-ul maeu dara care au cu o sapt mai mult...hmmm.... Eu azi am facut 16 sapt yupiiiiiii, creste bebe. miercuri merg si eu la ginecolog pt un control.

Pupici la toata lumea

Diana 16+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor, sa stiti ca am stat cu okii pe voi in weekend... Ma rog, pe cat posibil, ptr ca am facut o gramada ptr casa: ne-am cumparat parchet + accesoriile necesare, si ne-am mai cumparat si un pat nou si un dulap. Vor mai urma, ca noi am fost puturosi, stiti cum e, pentru orice gaseam bani, mai putin ptr renovare si iata ca acum am intrat in fibrilatie, trebuie sa o facem si pe asta. Asa ca in weekend doar v-am citit!
Asaaaa, azi am reusit sa fac si TT. Sa va spun de ce zic "am reusit". Ptr ca am plecat de la 6.30 sa merg la mama (iuby nu poate sa se invoiasca de la servici, repet, am zis ca il spun la toata lumea si acum si dupa ce o sa nasc ca nu a venit cu mine la nicio ecografie, nici la testul asta... abia s-a dus sa isi faca grupa si RH-ul = un iuby puturos!!!! Asaaaaa, la 7.50 am plecat de la mama, am stat 30 de minute in statie la 36 la Delfinului pe vremea aia nasoala, fetelor, imi venea sa plang, nu stiti in ce hal inghetasem. In sfarsit vine tramvaiul, stit ca era superaglomerat, nu? Nu mai conteaza, cu chiu cu vai a facut 45 de minute pana in Lacul Tei, unde trebuia sa ajung eu. Buuuun, am ajuns acolo, am intrebat la informatii, m-a trimis unde trebuia, cand, fetelor, ditamai coada de vreo 15 gravide, in picioare (ptr ca nu erau scaune) in fata unei usi. Aici, alta depresie care m-a apucat. Toate gravidutele erau cu sotii lor! Imi era o rusineeeee.... ma intrebam oare ce or gandi despre mine... poate ca am facut copilul cu vreunul insurat (!!!) - in fine, crize de gravida, stiu... Toate cadrele medicale care treceau pe acolo se strambau la noi, ca deh, le deranjam... Nu va zic ca ne-a gonit de acolo, intr-o sala de asteptare, ca primise doamna reclamatii ca are prea multa lume la usa... Pai avea lume la usa daca stateau fetele cel putin 10 minute fiecare inauntru. Aaaaaah, si am uitat sa va spun ca stateam degeaba la usa aia sa ne interogheze tipa aia, ca nu ne recolta acolo. Trebuia dupa aceea sa mergem la alta coada. Ei, m-am distrat nespus astazi. Nu va zic, ca ne-a facut si un mare favor ca ne-a luat dupa ora 10.30. In concluzie... incep sa ma deprim si din cauza sistemului sanitar care deja m-a traumatizat de atatea ori si la care stiu ca voi ajunge din nou cand va trebui sa nasc pe bebe. In fine, m-am descarcat!!!!
Despre vise... nu va zic, nene, sunt protagonista de filme politiste si horror in fiecare seara!!! Mai ma enerveaza si soacramea ca m-a visat urat... exact ce imi trebuia inainte sa merg la TT. Va pup dulce fetelor, si sunt aici, pe baricade, stiu ca m-am intiiiiiiins..... Sorry... daca nu aveti rabdare sa cititi...

Pupici!!!

Fetelor, eu nu stiu cum sa imi pun la semnatura iconitza de gravi... :( am incercat o data si nu mi-a iesit nimik....

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Of, fetelor,

Imi trece cam greu timpul, mai am o ora pana plec acasa si deja m-am plictisit de mor! Va mai citesc din cand in cand ca-mi place, dar fiind la servici, mai am spioni pe langa mine, chiar daca ei nu inteleg o iota din ce scriu eu aici. Abia astept sa vina sfarsitul de saptamana, sa stau in pat si sa dorm ca saptamana asta n-am putut, a venit vineri in vizita nasul de botez al lui Vlad si am stat la povesti o gramada, apoi sambata am avut treaba cu curatenia, am mai mers pe afara cu Vladut, ne-am plimbat prin magazine nitel, am vazut niste sarafane foarte frumusele, mai largute, cred ca am sa vorbesc cu Mos Nicolae sa-mi aduca si mie una, nu este asa scumpa, vreo 15 euro. In rest, o duc cam rau cu somnul, ma trezesc des si pana adorm iar…..

Voi ce ati mai gatit? Nu mai stiu ce sa fac, am avut ieri si azi spanac cu ou si pentru maine trebuie sa fac ceva si nu mai stiu ce, dati-mi o idee.
17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput