Mamici de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Ciudad, eu tot timpul am socotit ca luna a patra termina cu saptamana 16 caci de fapt nu sunt 9 luni exacte, ci chiar 10, sunt 40 de saptamani in total. Daca stai sa faci socoteala, 9 luni ar fi exact 36 de saptamani, dar cum luna are mai mult de 4 saptamani, se socoteste altfel. Eu asa cred.

17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Onyx, pai dupa calculul tau n-am mai avea 9 luni de sarcina. trebuie sa avem in vedere si cele 2-3 zile din fiecare luna care ne raman..

David (10 nov 2004) si
Simona 17+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu iau Elevit zilnic...aproape Ca mai uit cateodata si mai sar cate o zi.

Eu nu ma obosesc sa mai calculez luna, ca iese mereu cu virgula E mai sigur la saptamana...

De mancat mananc ce-mi pica cu tronc la bufet. Ca avem bufet-restaurant cu papica buna si variata. Nici nu gatesc acasa in timpul saptamanii, ca si sotul meu mananca la servici. Azi mi-au picat ochii pe chiftelute marinate cu piure de cartofi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen29 spune:

Buna viitoare mamici. Suntem 2 in 1 de 11 saptamani si speram ca totul sa fie bine pana la momentul "livrarii" aprox. 12 inuie 2008. Voi ce analize aveti la activ? Eu am avut un avort spontan in martie, iar dr. mea mi/a dat tratament pt mentinerea sarcinii. Cat de des va duceti la control? Cum a fost cand a/ti auzit pt. prima data bataile inimioarei lui bebe? La mine a fost cu emotii ca nu se auzea nimic la inceput si ma sfarsisem acolo, dar dupa cateva minute s/a auzit inimioara...deh, e mai lenes si mai bine ascuns( am uter retrovers):).
Va doresc sarcina usoara tuturor si pofte cat mai usor de satisfacut.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by simonacip

Onyx, pai dupa calculul tau n-am mai avea 9 luni de sarcina. trebuie sa avem in vedere si cele 2-3 zile din fiecare luna care ne raman..

Pai tocmai asta spun si eu, ca nu sunt 9 luni calendaristice de sarcina, ci mai degraba aproape 10.
17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da, e o zapaceala asta cu lunile, eu m-am obisnuit sa respect calendarul de pe forum, ma ghidez mai bine dupa el.
Probabil c acel mai corect ar fi sa consideram luna incheiata atunci cind e rotunda, adica de ex ai avut UM pe 25, ai o luna pe 25 luna viitoare si tot asa...si in functie de asta, saptamina corespunzatoare e cea la care ai ajuns in momentul in treci de la o luna la alta...

David (10 nov 2004) si
Simona 17+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ce probleme grele calculati,fetelor...cum eu am 1 neuron, si ala lucreaza part time, nu mai tin cont de luni, ci am o logica de fier:
-sunt 40 sapt deci => la sapt 20, sunt la jumatatea drumului
-la sapt 30, la 3/4 din drum...imi fac bagajul!

Si lunile...le calculez..functie de aceasta impartseala.

16+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetelor... ma bucur sa vad ca nu sint singura in ceata.

nU va mai intreb in ce luna sint... su cit am. Am 15 saptamini si 1 zi.... se pare ca e luna a4-a, nu?

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

ce probleme grele calculati,fetelor...cum eu am 1 neuron, si ala lucreaza part time, nu mai tin cont de luni, ci am o logica de fier:
-sunt 40 sapt deci => la sapt 20, sunt la jumatatea drumului
-la sapt 30, la 3/4 din drum...imi fac bagajul!

Si lunile...le calculez..functie de aceasta impartseala.

16+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Bine spus!

17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Referitor la lunile de sarcina si la corespondentul lor in saptamini, pe babycenter se socotesc astfel:
L1: w4-w7
L2: w8-w12
L3: w13-w16
L4: w17-w20
L5: w21-w24
L6: w25-w29
L7: w30-w33
L8: w34-w37
L9: w38-w40

Conform acestei situatii, eu la 13s1z as avea 3 luni incheiate, deci as fi in luna a 4-a...

Nu mai stiu cine spunea pe aici ceva de blugi de la carrefour - da-ti-mi si mie pontul asta - despre ce blugi e vorba????

13+

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput