Mamici de mai-iunie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
simonacip spune:
Buna fetelor...uritica vreme, asa-i?la noi la birou e foarte cald si mereu ma imbrac fie prea gros pentru birou, fie prea subtire pentru afara...asa ca acum imi e cam cald...si stau in helanca, cu burtica la vedere ![]()
onyxg1998, risc scazut ce inseamna, ce valoare ai avut?
Eu am fost la albu..mie mi-a iesit la DT risc de 1/634...si mi-a spus ca nimeni nu-mi garanteaza ca nu e exact vorba exact de cazul ala de 1 la nu stiu cit, chiar daca "nu stiu cit" ar insemna 1000, sa zicem. Mi-am dat seama de inutilitatea testului...nu stiu ce sa mai zic...
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
onyxg1998 spune:
[quote]Originally posted by simonacip
Buna fetelor...uritica vreme, asa-i?la noi la birou e foarte cald si mereu ma imbrac fie prea gros pentru birou, fie prea subtire pentru afara...asa ca acum imi e cam cald...si stau in helanca, cu burtica la vedere ![]()
onyxg1998, risc scazut ce inseamna, ce valoare ai avut?
Eu am fost la albu..mie mi-a iesit la DT risc de 1/634...si mi-a spus ca nimeni nu-mi garanteaza ca nu e exact vorba exact de cazul ala de 1 la nu stiu cit, chiar daca "nu stiu cit" ar insemna 1000, sa zicem. Mi-am dat seama de inutilitatea testului...nu stiu ce sa mai zic...
Sincera sa fiu, nici nu stiu exact, doar ca mi-a spus doctora ca nu este cazul sa facem analize mai amanuntite caci sunt sub limita. Am sa ma uit dupa-amiaza si am sa va spun.
17+
Pupik de la Onyx si Vlad
cleo78 spune:
niatsa burtici,
azi vreti sa ne plangem? atunci NE PLANGEMMM!!!
-durere de coloana (dar exercitiile de streching la calmeaza...si mai ales masaju lui tati)
-ma doare...si NOADA. Probabil...ca stau shui in scaun, si sunt mai sedentara(acu stau cu picioarele turceste...pe scaun...parca e mai bine)
-o jena in abdomen; tensiunea din zona pelviana a urcat pana mai sus buric, si lateral....eu am ajuns la concluzia ca se dezvolta uterul...si nu mai incape
. Si crampe...dar culmea, numai seara tarziu/noaptea (daca stranut, de ex.)
-mi se mai intareshte burtica- nu f. tare...dar oricum....ceva se intampla
-ma doare capu
-mi-e somn
-mi-e lene
P.S. mi-e foame. Voi...ce mai mancati sanatos?
16+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
simonacip spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Si pe mine ma doare spatele uneori de abia merg, si totusi abia am intrat in luna a cincea...17+
Pupik de la Onyx si Vlad
Luna a cincea nu incepe la 19 sapt? Eu sunt tot in 18, dar ma consider inca in luna a patra..
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ puiul micDaviduchele meu
ina78 spune:
Imi pare tot mai inutil ... triplul test. Insa doctora mea ... spune sa-l fac. Asa ca... sa vedem ce spune miine.
Incep sa apara carucioarele.
Noi avem 15 saptamini... ar trebui la eco sa se vada ceva, nu?
eu - Ina
- puiutul meu
simonacip spune:
onyx, merci, sa ne spui diseara daca nu uiti...
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ puiul mic
Daviduchele meu
simonacip spune:
quote:
Originally posted by ina78
Cind incepe luna a 4-a si cind se termina?
eu - Ina- puiutul meu
Conform desprecopii, luna a patra incepe la 14 sapt si se termina la 18, iar a cincea incepe la 19 ..
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ puiul micDaviduchele meu
Alysh spune:
Dupa mine e mare bataie de cap cu lunile astea de sarcina: ajung la concluzia ca asta cu 9 luni e un mit.....de fapt sunt 10 luni nu? 40 de saptamani inseamna fix 10 luni! De fapt pe drept sunt 9 luni jumatate, pt ca primele doua saptamani, sunt de la CM pana la ovulatie, cand de fapt nu suntem insarcinate, dar ele sunt numarate la cele 40 de saptamani.
Cam greu...mai ales pt cele care au cam ramas fara neuoni, asa ca mine. ![]()
De mancat eu nu mananc foarte sanatos, dar beau multe sucuri facute in casa, de portocale, de mere cu morcovil sfecla rosie. Din astea imi iau vitaminele. Stiu ca a mai fost o discutie, fetelor , voi luati elevit in fiecare zi? Sau cum procedati?
Alina
15+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ina78 spune:
Multumesc mult... Eu calculam babeste... 3 luni * 4 saptamini = 12 saptamini (la care s-ar mai adauga 1-2 zile... diferenta intre 28 si 30/31)...
Off... incurcareata lui mama... neuronul meu nu vrea si pace sa fie mai productiv.
Pup pe toata lumea fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu