Mamici de mai-iunie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
kristinik spune:
Buna dimineata fetelor!!
Mama da ce ati mai scris...!!! Chiar daca sunt putin off topic trebuie sa va spun ca si eu mi-am luat vineri niste pantaloni de
. Dar chiar daca sunt marimea 36 (cea mai mica) tot imi sunt putin mari pe solduri si fundilet. insa pe burtica vin binisor. Si mi-am mai luat asa ca sa ma bine dispun si o bluzita "cu marsupiu" adica e usor incretita peo parte si permite sa creasca burtica.
Azi clar ca m-am inbracat asa. Sunt asa de mandra de burtica mea!!!
![]()
Toti colegii m-au complimentat...
Dar ce sa zic ca bluza e marimea 44 cand eu port 36 - 38 maxim 40 depinde de firma producatoare. Oricum mi-ai ridicat moralul.
Ce pofta mi-ati facut vineri de covrigi... si nu sunt la noi decat in timpul, saptamanii. Azi am si mancat 2 pe nerasuflate..
Si gata ca treb sa merg la sedinta...
gabitzam spune:
Kristinik, nu mai zice de offtopic.
Sincera sa fiu, eu la grupul de mai-iunie 2005 am pus ca motto al grupului nostru "tot ce se discuta aici este on topic" si genul asta de atmosfera mi-ar place si aici.
Nu e obligatoriu sa vorbim neaparat despre burtica si sarcina si greturi. Noi pina la urma suntem un grup de suport, si important e sa ne cunoastem, sa ne imprietenim, ca cream o atmosfera agreabila, ca sa mai scapam de neplacerile zilnice inevitabile in sarcina. Asa ca mie mi-ar place sa aud despre orice de la voi, de la intamplari zilnice, ce va place, ce nu va place, ce va supara, etc. Ca sa ajungem in final prietene, eu asta imi doresc 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ina78 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Am facut analize de sange si apoi in saptamana 12 de sarcina mi-au facut o ecografie care impreuna cu rezultatele de sange au dat rezultat sub limita (adica risc foarte scazut pentru sindrom de Down)
Acela e triplu test. Din cite stiu eu. Eu am 30 ani... si mi l-a recomandat dr.
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Fetelor ce spor la scris aveti!!!
Am limba legata astazi. Am avut dimineata o sedinta si numai perle am spus. Noroc ca ma inteleg... Inca...
Dar am o stare, de parca plutesc.
Voiam sa va intreb pe voi va doare spatele? Am nite dureri de coloana, undeva in zona mijlocului, 1-2 cm mai sus. Si nu constante... din cind in cind. Si nu pina la alcrimi, suportabile.
Miine mergem si noi al triplu test. Am niste emotii.... Desi stiu ca e ok, asa trebuie sa fie.
Va pup pe toate fara exceptie.
Mi-a placut tare mult expresia aceea ... totul este off-topic... su semanator (si neoronul... a obosit). Mai ales ca am si mincat ceva... si m-am molesit si mai tare.
eu - Ina
- puiutul meu
gabitzam spune:
Ina, incet-incet centrul tau de greutate se deplaseaza de la locul lui din cauza burticii in crestere. Oasele se mai deplaseaza, sunt o multime de transformari in corpul nostru. Cred ca la primul copil e chiar mai accentuata schimbarea. De asta si durerile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
io va anunt ca am si mancat de pranz!! nu mai rezistam!
ce m-oi face pana la ora 6 pm...mai vedem!
http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png
mihaser spune:
Salutare!
Fecian si mie imi pare rau pentru LilianaFi...daca nu ma insel ea avea gemeni...Si noi am avut in familie o ruda care a pierdut prima sarcina gemelara...acum e proaspata mamica a celui de-al doilea baiat.
Si eu la prima sarcina il terminasem pe sot la capitolul
, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme. Daca sarcina e ok si sotul face fata profitati!![]()
Visele mai ciudate vad ca sunt o parte des intalnita in saptamanile astea de sarcina, asa ca nu te ingrijora.
Gabitzam, Diana79 se apropie ziua voastra...cum va sarbatoriti?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
ina78 spune:
Fetelor mie doctora mi-a dat Stop la
Asa ca ne iubim platonic. Ne plimbam de mina, ne pupacim, stam imbratisati la tv...
Schimbari, schimbari... dar ma sperie. In primele luni 1-2, ma intepa burtica, acum ma doare coloana...
dar daca bebe e ok. Suport fara sa comentez.
eu - Ina
- puiutul meu
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by ina78
Fetelor ce spor la scris aveti!!!
Am limba legata astazi. Am avut dimineata o sedinta si numai perle am spus. Noroc ca ma inteleg... Inca...Dar am o stare, de parca plutesc.
Voiam sa va intreb pe voi va doare spatele? Am nite dureri de coloana, undeva in zona mijlocului, 1-2 cm mai sus. Si nu constante... din cind in cind. Si nu pina la alcrimi, suportabile.
Miine mergem si noi al triplu test. Am niste emotii.... Desi stiu ca e ok, asa trebuie sa fie.
Va pup pe toate fara exceptie.
Mi-a placut tare mult expresia aceea ... totul este off-topic... su semanator (si neoronul... a obosit). Mai ales ca am si mincat ceva... si m-am molesit si mai tare.
eu - Ina- puiutul meu
Si pe mine ma doare spatele uneori de abia merg, si totusi abia am intrat in luna a cincea, ma gandesc cu groaza pana la sfarsit… Eu as fi vrut sa merg la serviciu pana in luna a opta, dar stiu eu cum ma voi simti? Voi cam pana cand ati vrea sa mergeti la serviciu?
Cat despre capitolul
eu pot sa spun ca stau foarte bine, avem “sedante” aproape in fiecare zi, doar cand sunt eu foarte obosita nu, sau daca se trezeste Vlad mai devreme si vine fuga la noi in pat. Cat despre faptul ca ar fi mai puternice durerile de spate la prima sarcina decat la a doua, nu sunt de acord, eu cred ca durerea este cel putin la fel, daca nu mai intensa. Si dureri de burta, parca la prima sarcina n-am avut asa dureri, chiar daca sunt de scurta durata, parca sunt mai intense decat prima data, sau poate nu-mi aduc eu aminte ca a trecut mult timp de atunci (cam 7 ani).
17+Pupik de la Onyx si Vlad