Mamici de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineata burtici

Pentru mine e cam dimineata ca deh m-am culcat tarziu ieri, ne-am uitat la un film tare interesant si pana s-a terminat era deja trecut de 12 ...cu muult peste ora mea de culcarica.Asa ca a trebuit sa recuperez pana pe la vreo 11.

Vad ca deja se anunta carucioarele.Si mai observ ca baieteii sunt deja prezenti.Bravo SilviaPop, Alysh, Cleo78.

Am observat ca si grupul s-a marit cu noi gravidutze. Le urez sanatate maxima si lor si le bebicii lor din burtici.
In schimb imi pare tare rau sa aud ca LilianaFi a pierdut sarcina.Nu pot sa imi inchipui cat de dureros poate fi , insa tot ce pot ace e sa ii ofer sprijin oricand are nevoie.. As fi vrut sa am ceva frumos sa ii spun, insa cuvintele sunt de prisos. Ii doresc sa aiba puterea sa treaca mai departe si sper ca Doamne Doamne sa ii asculte ruga si sa ii dea si ei puiutii mult doriti. LilianaFi

Simonix distractie placuta in vizite
Monik16 vad ca fetele ti-au raspuns la intrebare. Oricum mie pe trimitere la 10 saptamani scria ca va fi eco transvaginal, insa cei de la spital mi-au facut abdominal, fara sa fie nevoie sa beau apa in prealabil.

Doamne fetelor ce coerenta sunt, nu imi vine sa cred. DE obicei sunt incredibil de imprastiata, cred ca de la.

Nu stiu cum stati voi etelor, dar eu pana acum nici macar nu il lasam sa se atinga de mine ca ma dureau toate. De ieri am o pofta de de nu va zic.Dar mi-e sa nu ajung in extrema cealalta. Sotul e foarte atent cu mine, ii e tare frica sa nu ii faca rau lui bebe.
Voi cum stati la capitolul asta? Eu nu am primit nici un fel de interdictie, deci presupun ca se poate.
Hai ca fug sa pap si eu ceva, ca probabil ii e fomica si lui bebe.

V-am pupat. Revin curand

Felicia 11+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

la capitolul ala eu stau ff prost. nu am chef absolut deloc. nu stiu de ce, probabil ca nu am hormoni pt asta. s-a intamplat de cateva ori de dragul sotului dar cu o mare frica sa nu pateasca puiul ceva si nici vorba de orgasm ca ma gandesc sa nu-i faca rau contractiile. intr-adevar, medicul a zis sa am o viatza ca si inainte. am o prietena in SUA careia i-a interzis medicul sa mai aiba contact sexual dupa luna a 3-a pt ca avea colul lasat. sunt curioasa daca pe mine ma verifica medicul, maine, de asa ceva.

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mie mi-a spus medicul ca imi va face eco intravaginala pana la 14 saptamani. iar sotul meu a asistat la toate ecografiile; pur si simplu m-a acoperit asistenta cu un cearceaf.
mi-am luat ieri 2 perechi de pantaloni cu burtica ... nu stiu cum am trait pana acum fara ei

14+, posibil

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

UUUuuuuuuu, sex??? Ce-i ala? Eu sunt cumintica tare! De cand am ramas, si ieri am intrat in saptamana 12, am spus NU! Si ma bucur ca sotul ma intelege... ma lasa-n pace, nu insista, desi am 'unda verde', doar ca eram paranoica... asta sunt :)
Am scapat de greturi, desi nu au fost deloc grave, nici pana acum... asa, din cand in cand! Doar ca-s obosita raaau, inca si raaar cand ma prinde ora 10 treaza.
Va pup pe toate burticile.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Din pacate asta cu cheful o sa tina tot asa pina destul de mult dupa nastere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Din pacate asta cu cheful o sa tina tot asa pina destul de mult dupa nastere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Eu va inteleg fetelor ca nici eu pana mai ieri nici nu vroiam sa aud de idee, si nici nu a insistat deloc.
Insa de ieri seara sunt ceva de speriat! L-am terminat pe bietul sot.
Acum eu incep sa ma sperii. Eu vad ca inca mai am pofta, si nu cred ca o sa scape sotul intreg diseara, intelegi voi ce spun. Nu stiu ce e cu mine, am impresia ca o iau razna.
Plus ca tot ce visez e si bebici.E normal???
Ori o sa devin o obsedata numai dupa sex?

Cu greatza cred ca o las mai incet...poate din cauza weekendului, nu stiu ce sa zic. Oricum tot nu pot manca dimineata, asta e clar. Am incercat diferite metode de pacalit greatza de dimineata, insa se pare ca inca ma controleaza. O sa ii vin eu de hac in curand.

Eu cred ca ma bag la un filmuletz in curand...Ca acusi ma apuca depresia ca incepe luni, si parca nu as vrea sa bocesc(am uitat sa zic si asta ca ma apuca bocitul din te miri ce motive)
Cumplit de jenante sunt unele momente pentru mine.

V-am pupat burtici si va doresc o seara frumoasa si o saptamana cat mai usoara si relaxanta.

Felicia 13+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata!

Cum a fost wkd vostru? Cand va aud cu somnul... Eu am avut 3 nopti de nesomn!! Cred ca azi-noapte n-am dormit 3 ore! Abia asteptam sa se faca ziua sa vin la servici!Mi-am promis ca indiferent de vreme sau de orice altceva, wkd viitor voi fi mai activa!Wkd asta am vegetat si cred ca asta a fost motivul pentru care nu am putut dormi!
Chiar ma gandeam...Doamne ajuta-ma sa nu trebuiasca sa stau in pat din vreun motiv medical...ca n-as rezista!Inchisa-n casa si in pat!

Fecian deci nu-s numai eu o plangacioasa si jumate'...ce ma bucur!

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetelor!!! Adineauri am vazut primii fulgi de nea! OAAU! Abia astept sarbatorile!

Inais, te inteleg perfect cu statul acasa. Eu chiar stau cu frica-n san din cauza coluli meu scurt de care mi-a spus dr vineri. Obsedata cum ma stiti, azi am fost la un alt ecograf.....colul era ok, ceva mai lung decat imi spusese dr, inchis. Deocamdata pot sa stau linistita, dar ma rog sa nu se mai scurteze sau Doamne fereste sa se deschida ca atunci PAT scrie pe mine!

Nu mai stiu cine a vandut pontul cu blugii de la carrefour......dar eu am una pereche pe mine acum si sunt super, super!!! Si la un pret exceptional.

Alina 15+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata burtici! Mama, da cit ati scris!!!! Imi e tare greu sa tin pasul cu voi...
Eu sunt bine, astept eco morfologica de pe 30, poate atunci aflu ce e bb, desi eu presimt ca e baiat la TT ma duc in saptamina 10-16 decembrie - atunci o sa am 16 saptamini si un pic, sper sa-mi iasa rezultatul pina de Revelion...
In rest eu nu am scapat de greturi, ma acompaniaza in fiecare dimineata... in plus am luat pina acum 6 kg si habar nu am cum... A mai luat cineva atit de mult????

O saptamina buna va urez!!

13+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, burtici,

Va rog mult, trimiteti-mi si mie niste fulgi de nea…. Mie dor sa vad cum ninge linistit!!! Si mai ales ca acum se apropie sarbatorile, mi-e dor de un Craciun alb…. In zona unde locuiesc eu abia daca ninge o data sau de doua ori pe an, si nu dureaza mai mult de o zi!!!
In schimb, aici sta sa ploua, e cam urat, dar asta este, si mie mi-e un somn….. de pic. Noroc ca nu am cine stie ce de munca, altfel as fi fost deja atacata de panica.
Sincera sa fiu, si mie imi plac mult pantaloneii cu burtica, dar deocamdata burtica nu este chiar asa de mare sa pot sta bine bine, mai asteptam sa mai crestem.
Abia astept sa vina sarbatorile, intotdeauna mi-au placut, cu zapada sau fara, insa mi-au placut enorm de mult.
Cum va mai simtiti in dimineata asta? Noi binisor, ne miscam de zor, ca avem o gramada de loc in burtica la mami si profitam de spatiu acum cat putem.
17+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput