Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)
Raspunsuri - Pagina 10
danette spune:
Felicitari DAMA!
Bine ai venit pe lume PATRICK!
Ca fain! Amandoi baietii sunt nascuti in 18 nov... natural... asta da precizie, exact 3 ani diferenta intre frati!
aime spune:
Bine ai venit Patrick si
ptr mami!
Extraordinara coincidenta
.
Tinem pumnii Mihaelei
, eu tin pumnii sa mai stea zgatia la mami, ca abia ce are 37 saptamani.
aime si
Vladimir
andreap spune:
In sfarsit la munca..nu ca as fi foarte bucuroasa,da' macar am acces la net
.Ma simt bine,acum sper ca si Bb sa fie bine,ca la eco nu am mai fost.
Mariuca e putin bolnavioara..de fapt nici nu stiu cum sa numesc ce are;tuseste numai noaptea.Are in fiecare noapte cate un acces de tuse de ma ingrozesc.
Apoi ziua..nimic,nici febra,muci sau tuse.Degeaba sirop de tuse cu tona!.Am fost la medic,nimic in gat sau la plamani.De luni i-am dat si Cefaloxin(sper sa nu gresesc grav denumirea),ca m-am saturat de tuse.
Felicitari proaspetei mamici Dama

!Sa-ti traiasca flacaul,sa creasca mare,sanatos si sa va aduca numai bucurii!
"LA MULTI ANI" si celor aniversati cat am lipsit noi:Dragos,Alex,Vladut,David,Robert,Roli(numai baieti..
).sa cresteti mari,sanatosi si fericiti.
cat despre ce s-a scris..nu pot recupera.Sper numai ca sutneti bine
Pupici,ne mai auzim
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
ionela roxana spune:
FELICITARI DAMA PENTRU PATRIK!!!
;
sa fie sanatos, somnoros si cu foarte mult noroc in viata, iar voua proaspetilor parinti de junior, felicitari si putere de munca!!!
;
ce coincidenta de ziua lui David, chiar cand a sosit mama ei, si o fi apucat sa faca tortuletul ptr. David oare???
eu nu stiu ce-am mai scris in mesajele trecute, ca la cat de obosita sunt am uitat, dar eram precisa ca dama o sa nasca prima!
eveline spune:
BINE AI VENIT PE LUMEPATRIK!
Sa va traiasca baietelul Dama, sa va bucurati de el, sa fie sanatos si fericit!
paxela spune:
felicitari Dama, bine ai venit micutule Patrik, sa fi sanatos, fericit si plin de noroc
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roserb spune:
Felicitari, Dama, sa va traiasca baietelul , sa fie sanatos si norocos! Abia te asteptam cu povesti!
Iata ce simplu ai rezolvat problema petrecerilor de copii din anii urmatori
! Doi dintr-o lovitura!Bravo.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mariussimiuc spune:
Felicitari Dama!
Sa va traiasca printisorul si sa va bucurati de el!
Super cadou de ziua lui David!
Si eu tare m-am temut ca am sa-i fac un cadou lui Robert de ziua lui,dar sora-sa n-a fost de acord.
Si uite-asa am ajuns cu bine la 37 de saptamani,ma bucur nespus,dar de-acu parca as vrea sa vina cat mai repede ca nu mai pot.
Am hotarat ca pe-al treilea nu-l mai fac! ![]()
Otilia,pe Robert l-am nascut cu cezariana,deci acu voi face tot ceza. Asta e! Poate fii-mea o fi mai brava ca mine si va naste ea natural. ![]()
Miha
si Robert 
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by roserb
Felicitari, Dama, sa va traiasca baietelul , sa fie sanatos si norocos! Abia te asteptam cu povesti!
Iata ce simplu ai rezolvat problema petrecerilor de copii din anii urmatori! Doi dintr-o lovitura!Bravo.
asta da gandire practica...asta da surpriza...doi copii nascutzi in aceeasi zi! Felicitari Dama! sa fie sanatos micutul Patrick! sa creasca mare, sanatos !

andreap, mey, si eu am aceeasi problema cu David, cu tusitul noaptea...dar la noi e mai veche treaba...are perioade cand nu tuseste si perioade cand il tine luni intregi...
Ieri am fost iar la doctor cu el si mi-a zis ca tre sa-i facem teste de alergie la praf de casa, acarieni, etc...Mi-a mai zis sa ii cumpar saltea noua(dupa 2 ani o saltea se umple cu acarieni...na ca nu m-am exprimat prea ok, dar intelegi tu). Si desigur, ar putea fi inceput de astm...Pana una alta sapt. viitoare mergem sa facem testele de alergie...
de obicei, tusitul sec noaptea duce cu gandul la alergii...asta , desigur , nu e regula, ti-am zis toate astea doar de info!
De regula, siropul de tuse nu are efect cand e vorba de asa ceva. Noi le-am incercet pe toate care se gasesc pe piatza plus sedotusin, etc si fara efect.
bitsone, ma dragi de limba, ha? pt ce vreau eu batista bebelusului...
p.s. am pus ceva poze noi in semnatura...
p.s.s. da de bobitza mai stie careva ceva? BOBITZOOOO, ia iesi tu la apel...ce-ti fac fetele? da sotzu
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
roserb spune:
Fulguletzule, poza cu saritura e absolut bestiala!
Frumos baiatul , doamna, pacat ca nu am si eu o fetita mai mica,tare l-as peti!
Roxana%Co
POZE CU PITICII