Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)
Raspunsuri - Pagina 9

mariussimiuc spune:
Helau......inca sunt acasa...
Miha si Robert

cassandra spune:
Dragi mamici multumim muuuuuult de tot pt urari si dorim tutror copilutilor nostri sa fie cei mai fericiti din lume, sa creasca cuminti, frumosi si sanatosi!
Pt ca ziua lui Dragos a fost miercuri dragul de el a avut parte de sarbatoare si pe 14 si sambata pe 17 nov. A avut de suflat in vreo trei tortulete deci l-am cam pus la treaba.
In rest ne luptam cu racelile continue, 4 zile merge la gradi si apoi o saptamana acasa!. De cand a inceput gradinita am avut de furca cu un varsat de vant o bronsita, o amigdalita pultacee si acum la sfarsit o viroza zdravana. Dar speram sa trecem cu bine peste iarna ca la primavara speram sa fie mai usor.
Pupam si mamicutele in devenire Miha si Dama le tinem pumnii si le uram bebici sanatosi si frumosi.Arata extraordinar de bine, mai mai ca m-as apuca si eu de treaba

cassandra spune:
Avem si noi cateva pozite recente: http://s133.photobucket.com/albums/q77/alexandra_sirghi/3%20anisori/

roserb spune:
Neata si multumim tuturor de aprecieri!
Ati sesizat bine, fi-mea are nu numai aer de sefa, ci, in plus, vrea sa fie mereu in prim plan si e foarte "ofticoasa" daca e apreciat cineva mai tare decat ea. Din cauza asta cam avem probleme, si bat toba zilnic ca e imposibil sa fie prima si cea mai buna in orice intreprinde ca sa nu ajunga sa fuga de acasa cand o lua vreun 4(ieri am avut drame maxime, au nu stiu ce serbare la gradinita si , pentru dans, au ales doua perechi din grupa, si ea nu este printre cei alesi- mama, ce urat a facut ieri, ca ea nu mai merge la gradinita, ca cei alesi sunt asa si pe dincolo; asa ca ieri seara am prelucrat-o intensiv- greseala e intr-un fel si a educatoarei , care mereu o pune in posturi de sefa, rol principal si altele si s-a invatat prost).Am inceput sa ma ambitionez sa o tot bat la diverse jocuri, nu ma mai las si in ultima vreme a inceput sa mai accepte cat de cat.Mihnea e mult mai putin pretentios, si nu ia in tragic daca nu e in centrul atentiei.
Otilia, am facut la un loc de joaca , in fata Palatului Copiilor.
Dana, Irisina nici macar nu e tunsa, de ce esti asa suparata, e o frumoasa oricum.
Si apropo de Quelle, sa vedeti ce am patit ieri: m-au anuntat ca imi aduc un colet, eram sigura ca este cadoul Biancai, avea fix aceeasi valoare. Ii spun ca i-a venit surpriza, se apuca bietul copil sa desfaca cutioiul, si inauntru-surpriza- alte 3 jucarii comandate ulterior pentru Mihnea si alti copii de Craciun. N-a apucat sa vada decat un circuit de masiute, si am reusit sa o pacalesc ca au trimis astia din greseala coletul unui baietel mai mare , pe care il cheama Bogdan Serbanescu . M-am prefecut ca am sunat la posta si ca fac scandal, si "i-am convins" pe cei de la posta sa imi puna bonus in colet cateva accesorii in plus. Saraca , initial a fost tare dezamagita, eu m-am simtit infect, va dati seama, dar apoi a reactionat surprinzator de bine, si cand a auzit ca e vorba si de ceva in plus s-a consolatSper sa vina odata ca au trecut deja 6 saptamani, nu mai comand de la astia in veci
.
Miha, chiar ma pregateam sa te intreb daca esti inca in format 2 in 1?
Roxana&Co
POZE CU PITICII

bits spune:
Fulgule fulgule nu ma uiti asa usor ai?!mey am stat 3 saptamani fara dop si vb ta"m-am rasuflat".da tu coci ceva de-ti cumperi batista bebelusului?(ca mi-am adus aminte)
Roxana v-am vazut sarbatoritii,ce petrecere pe cinste!si ce tata mandru de comorile lui.sa va traiasca!
Aimee m-au amuzat tare pozele de la sfarsitul albumului in care cei doi prieteni se petrec(cum il ajuta Vladut sa se incheie).mey si ca de obicei ai facut un tort tare frumos,e o idee super cu bombonelele acelea de pe"drum".aaaa si sa-ti traiasca fina!sa stii ca si eu am zarit o graviduta acolo pe canapea si chiar ma intrebam cine o fi dar mi-a picat fisa repede cand l-am zarit pe Robertel.
hai mai Dana ca nu ai tuns-o prea mult,nu cred ca o sa se piarda cretii Irisinei.si e la fel de scumpa cu sau fara ei!

bits spune:
wow Roxana ce situatie penibila!imi imaginez cu ce bucurie desfacea cutia si cum s-a simtit cand a vazut ce era inauntru!ce neseriosi sunt astia de la Quelle!

monica-elizabet spune:
roserbina, trebuia sa dai la teatru maica...ce idee nemaipomenita ti-a venit...bravo tie ca ai reusit sa o pacalesti ca altfel era tot vai de buzunarul tau ca trebuia sa comanzi iar jucarii
va pe toate so pe copilashi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Otiliav spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Apar si eu pe la voi, sa va anunt ca ieri,
18 nov la ora 11h20 s-a nascut
micutul Patrick, bebe de Dama!
Pentru listuta va dau si "date tehnice" 3194g si 49 cm. Nascut pe cale normala.
Nasteri usoare in continuare si bebei sanatosi va doresc!
Mitzacu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
Felicitari Dama, ma bucur ca ai reusit sa nasti natural

Patrick, bine ai venit, sa fii sanatos, cuminte, norocos si mancacios!
Si cand ma gandesc ca aseara ne preocupa cine naste prima si Dama deja nascuse, iar eu am pariat pe Miha

Miha, ce zici nasti si tu ca Dama, natural ?
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

monica-elizabet spune:
wow...Dama Felicitari
refacere rapida...sa-ti traiasca printishorul si sa te bucuri de amandoi baieteii tai.
Patrik, bine ai venit pe lume, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si numai bine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

bits spune:
asta da veste de dimineata!
FELICITARI ANCA!BINE AI VENIT PATRIK!refacere rapida si mult laptic pentru bebic!
NU-MI VINE SA CRED DAVID si PATRIK sunt nascuti in aceeasi zi!BRAVOOOOO!CE FRUMOS CADOU DE ZIUA LUI DAVID!