Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by danette

Poze cu Idilica tunsa:
http://entertainment.webshots.com/photo/2218359370041392996PWprCw

Hai mai ca nu e scurt, ma asteptam la mult mai scurt. Practic arata la fel, nu e o diferenta mare de look. Schimbarile drastice sunt cand treci de la lung la scurt, del a fara la breton etc., dar in cazul lui Iris nu-i decat o nuanta de schimbare.
Hai mai mami si pentru asta sa plangi si sa te stresezi?
eu o vad la fel pe Iris, nu mi se pare deloc schimabata, eu i-as spune acestei tunsori ca i-ai luat varfurile.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by aime

Buna seara!

Gata, ne-am sarbatorit si noi ieri, azi l-am sarbatorit si pe Robert.
Aici sunt pozele de la petrecerea noastra.A fost frumos, copiii s-au distrat, au fost atat de dulci cand au vazut tortul, erau efectiv calare pe mine la bucatarie, si bateau din palme, strigau "tort, tort..." voiau sa-l atinga...si eu care am bocit o zi ptr tortul asta ...

Mey, vladut m-a fermecat cu mutritele lui din poza, si cat de natural spala vasele el acolo, BRAVA (vorba lui miki) lui. M-a impresionat tare mult.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Hia ca intrasem la confuzii de ce tot spuneau fetele pe aici de papioane, torturi marete etc. Ce torturi, ce papioane ca eu nu vazui nici unul? Si apoi ducandu-ma inapoi la poze am constata ca eu in loc sa ma duc sus sa dau click pe sagetile pt urmatoarea poza, am dat click pe poza din dreapta care reprezenta albumurile (asa cu me la alte site-uri de poze, deh, puterea obisnuintei). Si m-a dus la toate albumele si eu am dat click pe al doilea album crezand ca dau click pe a doua poza din album. Si-uite-asa am vizionat eu pozele din albumul precedent. Si rusinea tot imi apartine caci asta e dovada ca nici macar nu vazusem pozele din acel album, azi era prima data cand le vedeam.
Asa ca acum ma dumirii si eu cu poznele voastre.
E asa dulce cand plange... iar burtica petrecerii e si mai dulce ca eu ma uitam la Miha si-mi ziceam eu pe fata asta o stiu de undeva. Mey, asa te gatisi de frumos ca eu nu te-am recunoscut din prima, tu crezi ca bebe vine cand te pregatesti tu?

Mergi la inceput

Il pupam pe davidutzul Damei si-i uram sanatate multa si la multi ani.
Si pe robertino al lui Miha, sa vezi tu ce cadou o sa prieasca el in curand.

Uram la multi ani si lui alexis si Roland, poate mamicile lor ne mai citesc inca sau poate ca ziua lor le va aduce aminte de noi si asa vor citi urarile noastre.

Mergi la inceput

Hai ca eu sunt curioasa cine naste prima: Dama sau Miha.
Pariuri ceva?
Vai ce dor mi-e de un bebelus mic de tzatza care de-abia-si deschide ochii ca un pisoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, mor de invidie, doar burtica e de tine si ce burtica frumoasa . Iaca a mai trecut o zi.
Aime, eram zombie rau, cele 6 poze erau de fapt copertile celor 6 albume .
Tare bine ii sta lui Vladutz la costum si se si simte in elementul lui, mi-a placut si bluzita ta ca sa nu mai spun ce casuta aveti.
Roxana, ce petrecere pe cinste, unde ati facut. E si asta ceva bun ca potii organiza o petrecere comuna pentru amandoi, sa vezi ce disco veti avea mai incolo, era insa si mai fain sa fie grupul de baieti mai in varsta decat fetele. Ce bilute haioase are Bianca, iar freza lui Mihnea este super trendy nici nu zici ca a pus el mana pe foarfeca.
Dana, hai mai ca are Iris un par asa frumos, ce daca i-ai taiat carliontii nici nu se baga de seama iar tu ii poti pastra. Eu ii am pe ai Anei si nu stiu daca va mai avea ca e tot tunsa scurt si vad ca nu se mai increteste parul, dar nu se compara ea cand s-a nascut era ca un pui de gaina cu puf nu cu par bogat precum Iris.
Andreea, te-am vazut ca nu esti cuminte, erai cu Mariuca in brate, pai, ai grija de bebe!

Eu votez ca Miha naste prima, parca i s-a lasat si burtica putin plus ca se zice ca fetitele sunt mai grabite (unele ca fimea are aere de baiat a mai furat 10 zile peste termen in burta).

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Uram si noi un cald si sincer " La Multi Ani"!!!! sarbatoritilor de pe 18 Noiembrie, sa fiti sanatosi, fericiti, iubiti, norocosi si multe multe bucurii alaturi de cei dragi voua.
DAVID, ROBERT, ALEXIS, ROLAND

AM vazut o multime de poze super frumoase cu Robert, Vladut, Mihnea, Bianca, Daria si sora ei Ana Carina, Irisina cea frumoasa , o burtica frumoasa de Miha super super dar si mai super e ca azi maine iti tii in brate minunea, iti doresc inca o data nastere usoara si sa vii repede cu pozele.

Dana nu mai plange ...auzi cine vorbeste, ca si eu fac la fel, ha ha ....Iris mi se pare neschimbata,abia daca se vede ca ai tuns-o...tu sigur ca vezi o schimbare majora fiind cu ea toata ziua pupici

Ieri am fost cu fetitele la Parada lui Mos Craciun si a fost tare fain....Alexia are inca ezitari sa se uite la Mosu'..nu stiu exact ce nu-i place la el dar am fost si la mall si nu a vrut sa se uite la el, ce sa mai facem si poza...la Parada s-a uitat ca a fost Mosu' mai departe ....asta e, la gradinita sunt putin copii, vreo 4 numai si nu cred ca o sa vina Mosu', o sa aduca cadouri dar nu o sa-l si vada copii...mie imi pare rau ca as fi vrut sa vad cum reactioneaza Ada...
In rest nimic deosebit...eu sunt din nou casnica, ha ha tot lucrez temporar din septembrie incoace si sper sa-mi gasesc si eu pana la urma ceva mai stabil...

Va pupam pe toate si asteptam gravidutele Dama si Miha sa vina cu vestile mari si pupam burticile cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am uitat sa o felicit pe Monica, bravo, ai castigat detasat, nimeni nu a fost macar aproape. Se vede ca ai "o ureche fina".
Cici, pai cum mai casnica, de cand?
Ai trimis de doua ori mesajul, dar il poti sterge daca vrei.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Otilia dupa ce am mi-am terminat concediul de maternitate nu m-am mai intors la vechiul loc de munca si inca nu mi-am gasit ceva permanent, mai tot caut..si ca sa nu stau acasa m-am dus si temporar ca pana la urma tot gasesc eu ceva...asa ca sper sa nu stau fff mult acasa.....am scris mesajul trecut si s-a intrerupt pe cand am vrut sa-l trimit si abia apoi am vazut ca de fapt a aparut de 2 ori..pupici la fete de la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Oti multumesc, adevarul e ca m-a ajutat si sotzul cutitutza mea nu avea capacel

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana, are dreptate Dana, Bianca are un aer de sefa si e frumoasa mey, iti seamana mult, Mihnea e un dulcicut la tort, nu se vede nici un "defect", ai fost o maestra in ale tunsului, deci.
Multumim tuturor, aseara n-am reusit sa incarc si pozele de dupa petrecere, cand copilu' nu voia sa se culce si umbla bezmetic prin casa...poate reusesc deseara.
Try, ai fost comica, de unde o stiai pe Miha, nu? eu v-am mai spus ca e o frumoasa, o burtica pe care eu as fi stat numai cu mana (fetituca cea mica misca cand punea nana mana, stiti? ).
Dana, Irisina e o frumusica si chiar asa, cand se va marita ce vei face. Si eu sunt cam posesiva, ma uit la el si ... nu ca regret ca timpul trece, dar incerc sa "inghit" cat mai mult din aceasta perioada atat de sublima. Da' eu is mai babatie si poate mai sentimentala...Va -am si ...zambiti fetele

aime si Vladimir

Mergi la inceput