Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fulguletule, mey, ce-mi place mie blondul asta de copchil al tau are o gurita ca de ciresica si e asa de dulcic....si daaaa, poza cu saritura e .
tu zisei de bobita,zicea ceva de o schimbare de job parca....da si eu pe cookie n-am mai "vazut-o" de un catralion de ani, mey...ce-o mai face nora mea oare

azi am primit o veste mare si muuuult asteptata, sunt putin emotionata si bien dispusa, parac nu-mi gasesc nici locul

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fulguletz,nu am speria!salteaua are cateva luni,peretii-s dublati, mucegai sper ca nu,eu nu am vazut,da' voi cauta mai atent..totu-i nou!Eu ma gandeam sa nu fie aerul prea uscat...offff..o sa astept putin si apoi merg iar prin doctori cu ea.
Super poze....

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, si nu ne spui si noua despre ce veste buna e vorba, sau sunt prea curioasa .
Roxana, vezi ca se mareste clubul mamicilor cu doi scorpioni , chiar la asta ma gandeam si eu ca discutam de partea practica si hop vestea despre Dama.
Fulgule, deci ai prins curaj, cum ar fi sa ne comparam burtile la anul.
Miha, saptamana trecuta o prietena a nascut aici natural dupa 2 cezariene in SUA dar copil prematur, 24 de saptamani, 840 de grame. Pe mine sigur ma pun astia sa nasc natural pentru ca eu am avut travaliu si m-am dilatat, n-are importanta la tura 2 ca a intrat copilul in suferinta fetala la tura 1 si s-a decis cezariana. Dar tu esti micuta de statura si in bazin si cred ca mai bine ca doctorul zice sa alegi ceariana.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
azi am primit o veste mare si muuuult asteptata, sunt putin emotionata si bien dispusa, parac nu-mi gasesc nici locul

Vrem si noi sa stim...

Fulgule,sa-ti traiasca blondinul scump!

Otilia,cum se simte copilul? Orice ar spune dr (asa cum a facut si la sarcina cu Robert ) eu tot cezariana am sa vreau si p-aia zic pas. Las locul liber pentru altii doritori. Am niste majorete la pastrare.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Fulgu pupam blondinul cu buze de fragute!mey tinem pumnii sa vina si bebelina 2 da tura viitoare cred ca o sa semene cu tati!good luck la prestat!

Aimee spune-ne ca e cu ochi si te iert ca vii si ne arunci pastile fara sa ne spui tot

Mergi la inceput

mey fetele, nu s-a vrut pastila, zau , doar ca am patronii pe cap si scriu si eu pe seshtache ... mey e cu oki, da nu la mine , ci la finii mei, casatoriti de ceva vreme si de la care asteptam un bebe cam demultisor. are in sfarsit confirmarea

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

bravo mey sa fie intr-un ceas bun si cu noroc!sarcina usoara si un bebe sanatos ii doresc din suflet finei tale!si eu care doream sa aud ca-i mai faci o surioara lui Vladut da poate poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

mey fetele, nu s-a vrut pastila, zau , doar ca am patronii pe cap si scriu si eu pe seshtache ... mey e cu oki, da nu la mine , ci la finii mei, casatoriti de ceva vreme si de la care asteptam un bebe cam demultisor. are in sfarsit confirmarea

Adica la anu' ai sa fii nanasa de doo ori?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

hop si eu pe aici mai "arunc cate un ochi" sa va ce faceti...........
........
felicitari dama sa-ti traiasca baietelul!!!
doamne dar ce precizie, amandoi baietii in aceeasi zi .

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

Adica la anu' ai sa fii nanasa de doo ori?

Cam asa ceva si e prilej de bucurie . Multumesc de urari
Cat despre surioara lui Vladut, slabe sanse, dragutelor (am eu momentele mele de regrete) o sa-mi iubesc copiii de suflet, o particica din ei fiind si si ai mei. Apropo, fina care e acum este si botezata (eu am tinut-o in brate cand aveam doar 7 ani) si cununata de mine, e un lant care speram sa nu se rupa prea curand.

aime si Vladimir

Mergi la inceput