Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
fulgu, andreap...nu vreau sa va sperii dar asa am patit noi cu alex care tusea si inca mai tuseste numai noaptea si dupa teste de alergii si alte nebuneli a reiesit ca are sinuzita netratata la timp
andreap, ma bucur ca te simti ok 
cuscritza, pupa blondinul frumos din partea noastra
sanatate multa piticlor sa nu mai tuseasca
aime, felicitari pentru finuz ![]()

va
pe toate si pe copilashi
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
try spune:
quote:
Originally posted by cassandra
Avem si noi cateva pozite recente: http://s133.photobucket.com/albums/q77/alexandra_sirghi/3%20anisori/
Alexandra, mamica lui Dragos
Noroc cu zilele de nastere ca mai vedem si noi un Dragosel tati leit. La multi ai si multe bucurii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
FELICITARI DAMA PENTRU PATRIK!!!;
sa fie sanatos, somnoros si cu foarte mult noroc in viata, iar voua proaspetilor parinti de junior, felicitari si putere de munca!!!;
ce coincidenta de ziua lui David, chiar cand a sosit mama ei, si o fi apucat sa faca tortuletul ptr. David oare???
eu nu stiu ce-am mai scris in mesajele trecute, ca la cat de obosita sunt am uitat, dar eram precisa ca dama o sa nasca prima!
mamica celor doua cucuiete
Pai io cre' ca de la tort i s-a tras
Felicitari pt noul bebelus, multa, multa sanatate si refacere rapida. Dormi cat poti mami si nu te neglija. Off Doamne, ce-am mai fi in stare sa mai stau si 2 sapt. nedormita de dragul unui bebe mic. Zic si eu acu', da' la noapte daca ma trezeste fi-miu si-mi tulbura somnul, zic ca nu mi-ar mai trebui "ceas desteptator" in casa.
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
p.s. am pus ceva poze noi in semnatura...
Mey, am ras cu lacrimi la poza asta mi-au trebuit cateva secunde sa-i dau seama daca cumva nu-i trucata. Ca nu-mi dadeam seama cum de a sarit asa sus si se mai si uita in aparat frumos la poza. M-am gandit ca poate e una din camerele alea false in care mobila e pusa in asa fel icnat sa-ti creeze iluzia ca ai sta pe perete sau tavan. Apoi mi-am dat seama ca a sarit de pe dresser-ul ala. In fine, e mortal si are niste buze rrrrosiiiii, de-ti vine sa-l musti nu alta.
try spune:
quote:
Originally posted by andreap
Fulguletz,nu am speria!salteaua are cateva luni,peretii-s dublati, mucegai sper ca nu,eu nu am vazut,da' voi cauta mai atent..totu-i nou!Eu ma gandeam sa nu fie aerul prea uscat...offff..o sa astept putin si apoi merg iar prin doctori cu ea.
Super poze....
Hai ca ma facusi sa rad cu "ma uit mai atent". Pai ce sa vezi, acarienii (p-aia ii vezi doar cu lupa lupelor).
Sa stii ca e o ipoteza plauzibila cu aerul uscat, si noi avem aceeasi mare problema iarna de la incalzirea centrala. Aerul in casa efoarte uscat. in mod normal umiditatea optima e pe la 60%, dar iarna la noi ajunge la 30%, trebuie sa ne montam neaparat umidificator pe centrala.
Cumpara un termometru de-ala care are si ceas de citire a umiditatii (noi avem vreo 3 in casa) ca sa te dumiresti cum stati cu umiditatea. Eu am incercat cu vas cu apa pusa in camera si tot degeaba, trebuie un aparat care sa produca umiditate ca sa poata tina pasul cu ritmul in care se usuca aerul ce circula prin centrala de caldura.
diana2004 spune:
Felicitari Dama ! Sa ai un bebe cuminte si sanatos !
ANDREAP ,si Andreiucu a tusit aproape o luna si nu stiam de la ce ,dar in acelasi timp ii curgea si nasucul ,nu rau doar dimineata se trezea infundat .Dupa ce nu i-a mai curs s-a oprit si tusea .
Otiliav spune:
Fulgule, ce minune de baiat aveti, mai face si acrobatii prin casa
.
Cassandra, chiar ca seamana bine cu tati, cu exceptia ochilor.
Aime, lasa regretele deocamdata, ai o viata si o familie frumoasa si asta conteaza cel mai mult. Felicitari pentru finuti.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ochi_verzi spune:
FELICITARI DAMA! SA FIE SANATOS, CUMINTE SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII!

Diana 22.11.2004
Otiliav spune:
Diana, sa fii sanatoasa, cuminte si vesela! Petrecere frumoasa!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! DIANA sa cresti mare si sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti
si petrecere frumoasa
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post

;