Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

"La multi ani"Diana!Sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa!
Aime,felicitari ptr.finuta(ul) mic!
Try,....mucegai pe pereti,prin spatele sifonierului..asta caut!Asa s-a imbolnavit mama mea .Abia tarziu au descoperit motivul: pe un perete in dormitor,in spatele unui sifonier imens,aparuse mucegai.Cine stie de cat timp..De asta ma tem.oricum raman la parerea ca e aerul prea uscat.O sa incerc sa caut un 'masurator' de umiditate.
Diana.Ce face Andrei?
Monica.
Azi fac 10 saptamani de sarcina..Ma simt bine,mai putin somnul care ma omoara si greata care ma apuca....seara.In rest,deja port pantaloni de ,dar de ingrasat nu prea.Sper sa nu mai repet 'performanta' de la Mariuca de +30kg.
Pupici la toata lumea

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!
DIANA sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti iubesti parintii, bunicii. petreere frumoasa si muuuulte cadouase.

Andreea si daca repeti performanta celor 30 kile, ce? Ca au plecat nici nu stii cand .

Otilia multumesc frumos ai asa mare dreptate, mi-ai facut ziua mai frumoasa. Esti o inteleapta

Dana te-am visat asta noapte , ne cumparam pantofi, eu cu toc foaaaarte inalt si ascutit, tu niste sandalete cu barete, din acelea incolacite dupa glezna, foarte elegante si ma tot intrebai daca-ti vin bine si daca merita sa le cumperi. Ne pregateam sa mergem la o petrecere impreuna

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felicitari Monica Elisabet pentru castigarea concursului....noi la servici ne-am stors creierii sa ghicim dar n-am avut nicio idee....bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am cam ramas in urma cu urarile pt. dragii nostrui sarbatoriti...plizzz nu va suparati foarte tare, chiar daca vin mai tarziu vin cu tot dragul

dragos-andrei cassandra

alexandru eliza

vladi aime

david & patrick dama

robert miha

alexis daniella4

roland miag

diana ochi verzi

sa cresteti frumosi si sanatosi, sa fiti fericiti si sa va puteti implini toate visele

fulguletz noroc ca a dat frigul si mai te vedem pe aici mey eu am incremenit cand am vazut acrobatia lui david .

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani, Diana, sa fii sanatoasa si fericita, si sa le aduci numai bucurii alor tai!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI DIANA! Sa cresti mare si frumoasa!

Aime,asteapta-ma si pe mine sa scap de burta,ca vreau si eu la petrecere.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI DIANA!
SA FII SANATOASA, IUBITA SI FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI DIANA!sa cresti mare,sanatoasa si sa-i cinstesti pe cei care ti-au dat viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Andreea felicitari si la mai multe inainte!cu kg-mele ia-o incet ca stii ca la sfarsit se pun cele mai multe!

Eveline mai spune-ne ceva de mandruta ta blondina?ce mai face?hai un fratior ,o surioara pe cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Aime,asteapta-ma si pe mine sa scap de burta,ca vreau si eu la petrecere.

oki, da cine da petrecerea?

aime si Vladimir

Mergi la inceput