Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ce haios Aime!! Chiar mi-ar placea o petrecere!

Si ce m-ai nimerit cu sandalele alea ... sunt genul care-mi plac... sandalele romane... cu barete si sireturi...numa' ca nu tare s-ar potrivi de petrecere. Da' auzi!! poate ne pregateam de carnavalul de REV...

LA MULTI ANI DIANA!!! cu bucurii si multa sanatate! sa fii iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey copilul meu cel mare se crede Spider man.sare de peste tot,mai ca ii baga degetele in ochi lui Amon caci vrea sa-i bage "panza de paianjen" in cap(asa spune el).ma disperaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Monica, multumesc pentru . Vad ca pe Patrick l-ai si pus pe motocileta

pentru proaspata mamica! Sa fie amandoi sanatosi!

La multi ani! cu intarziere tuturor sarbatoritilor din ultima vreme. Sa fitzi sanatosi, voiosi si la fel de frumosi, delicati, nastrusnici.

Vad ca ati petrecut din greu! Si Vladutz si Robert, Mihnea, Bianca. Sa va fie de bine si petrecerea si frumosetile de torturi! Nu stiu cum de mai putetzi ca eu in ultima vreme am o oboseala in mine... Noroc cu Danutz care nu ma lasa sa lancezesc. Dar nici nu ma omoara asa tare, spre bucuria mea are destul de multe preocupari: dinozauri, cuburi, desene animate cu care se indeletniceste singur (cand are chef, bineinteles). Azi abia astept sa imi povesteasca cum a fost la gradinitza pentru ca i-a vizitat teatrul de papusi.

Subscriu si eu parerii ca Irisina tot frumosa e si va fi si cu par scurt si lung, ondulat sau nu. Si eu as vrea sa-i ramana parul ondulat lui Danutz (l-am tuns de 2 ori pana acum la 0 si tot ondulat e). Dar daca nu ramane asta e... Sanatosi sa fie!

9+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Ei bits, macar mai avetzi sanse de recuperare, Kenzo e un personaj pozitiv, potzi sa-i spui ca el salveaza copiii mici, le baga panza in ochi doar oamenilor rai... Danutz e de ceva vreme Tiranozaurus Rex. Noroc ca mai are si Rex pui (asta a observat prin seturile de dinozauri pe care le are ca cei mari ar mai avea si pui) pe care trebuie sa-i apere (cu roluri din astea mai scap eu) ca altfel m-as alege cu nishte cozi, gheare sau lovituri de cap "a la Rex"...

9+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bits, multumesc de intrebare. Bianca e binisor....cu bolile gradinitei, pe care le stie fiecare, drept urmare o saptamana la gradi una acasa si tot asa....In rest nimic nou....adica inca nu vorbeste :(....am ajuns cu ea pe la doi psihologi care mi-au pus un diagnostic de mi-a picat cerul pe mine....insa cica sa mai asteptam pana face trei ani si sa mai vedem.
Cam sunt cu moralul la pamant, de aceea nici nu prea postez....nici nu stiu ce as putea spune, nu vreau sa ma plang.
Sper sa-mi dea Dumnezeu putere sa trec peste toate si sa o pot ajuta....deci de un fratior sau o surioara inca nu poate fi vorba, desi numai eu stiu cat imi doresc.
Asta e....sper sa se rezolve...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eveline, never give up e deviza ta, nu? Trebuie sa existe o cale spre rezolvare...eu nici nu mai indrazneam sa te intreb, stiam ca esti suparata. si sa auzim de bine.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

eveline, gand la gand...tocmai vroiam sa va intreb ce mai faceti voi, ca in ultimul timp nu ai mai scris nimic de voi...
si ce diagnostic i-au pus medicii? paote te ajutam si noi aici cu info, cu ce putem...
dar nu spune nici un cuvant, sau cum? hai mey povesteste-ne mai multe...poate ne mai informam si noi pe ici pe colo...

Lui David i s-a agravat tusea...cuscritza, dar Alex facea febra sau cum v-ati dat seama ca e sinuzita?
la david as inclina sa cred ca e alergie...uf...sa vad sapt. viitoare...

pe mine ma pali iar nevralgia, de bine ce imi trecuse...si parca ma racaie si gatul...ma apuca depresia, zau asa...
in rest, wunderbar, cum zice neamtzu

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Eveline,fruntea sus!Sa speram ca se va rezolva.Eu am caz concret:baiatul cel mare al finilor mei(nu eu l-am botezat) nu a scos nici un cuvant pana pe la 4 ani.Numai mormaieli....acum are aproape 5.Au fost la psihologi,logopezi,prin spitale cu el...Vorbeste cam cum vb Mariuca la 1-1.5 ani,dar vorbeste.Asa ca nu-ti pierde speranta!

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

eveline iti inteleg supararea ...dar ... hai sa-ti spun si eu ceva: am si eu un var care pana la 3ani jumate nu a vorbit deloc dar deloc, scotea doar...nici nu stiu cum se numesc..."ingaimaturi" ...unde-i un filolog sa ma dea cu capul de pereti. pe la 3 ani jumate a inceput sa articuleze sunete, nu sa vorbeasca, iar pe la 4 ani a inceput sa articuleze cuvinte. l-au purtat si pe el la vremea aceea la o groaza de medici care nu au putut face nimik. acum e asistent universitar, isi da doctoratul la o facultate de matematica
chiar fulgu la david nu o fi de natura alergica? ca doar ficiorii nostri sunt cu antecedente si au o sensibilitate mai ridicata

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc dragele mele de incurajari...sper sa fie bine pana la urma, eu ma straduiesc sa lucrez cat pot de mult cu ea acasa. Am observat schimbare in bine in comportament ceea ce ma bucura, caci de fapt asta era cea mai mare problema pana la urma (a fost diagnosticata, daca pot spune asa, numai in urma uni consult psihologic, cu note autiste)...cu vorbitul sper sa isi dea drumul...sper...mai vedem. Uneori am impresia ca totl e ok, face tot ce-i spun, vine la mine si-mi cere sa ma joc cu ea samd....alteori parca nici nu ma aude...nici nu stiu daca nu vrea sa faca ce-i spun sau chiar nu intelege. In ultimul timp e mai OK daca pot spune asa....mai trebuie sa astept insa. Dpdv al independentei n-am treaba....mananca singura, face si se cere la wc, se imbraca si dezbraca singura...ma rog, dintr-astea....
Cam asta e situatia in mare, asa ca va rog sa ma intelegeti de ce nu am mai postat...efectiv nu stiam ce sa va spun de ea...nu va pot povesti intamplari zilnice specifice varstei pentru ca efectiv nu exista la ea ca la alti copii.
Va pup si va multumesc pentru sustinere.

Mergi la inceput