*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

ma plansei ieri de tensiunea mea mik da' vad ca n-am impresionat pe nimeni...revin si azi ca-s in aceeasi stare: tens 9.7...e de rau? ca oricum eu ma simt tare obosita, casc mereu si azi cel putin ma ustura urechile....

28+

Depinde cat aveai inainte de a ramane gravida.
In general tensiunea iti scade.

Eu aveam inainte 12.8 acum am 11.9 in cele mai multe cazuri, dar mi s-a intamplat sa o am si mai mica...

Monica-Matz 29 Andreea Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Monica...bine ca-i "pe la spate"...

28+

Nu ma gandesc la prostii ... nu nu (oare pe cine incerc sa conving?)
Dar m-ai facut sa rad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

tens inainte sarcina 11 cu 8, uneori 10 cu 8 rar de tot 12 cu 8. Acum 9...

cand am nascu-o pe Ozi alesesem anestezie generala si intru in sala si vad acul ala luuuuung pt rahie...tzip ca nici nu discut si dau sa ies...moshuletzul meu gineco ma ia cu binisorul, ca-s sanatoasa, ca ma mai ametesc ei cu masca pe nas...cedez numai cand imi promite ca-mi face el anestezia...ca sa vedeti ce face increderea din om...in loc sa las meseriashul (adica medicul de specialitate)... de durut n-a durut nici macar ca la analizele de sange, dar mi-a sarit brusc piciorul drept (cica se intampla des) si a cam strigat asistenta (la o faza asemanatoare o prietena a carpit medicului o palma ca a tzipat la ea...si are dr muuulte tres).

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Mare smecherie cu epidurala ! As fi in stare sa-i dau la "mana" anestezistului . E doar un ac , frate . Saracele fetele care-au trecut prin amniocenteza , ele ce sa mai zica !?

Barbata-miu ar fi lesinat deja de 1000 de ori .

Mergi la inceput

Gratiela... cred ca e ok cu tensiunea ta... Tu aveai tensiune mica si inainte... asa ca nu cred ca este vreo problema...

Mananca o cioco sau beao o cafeluta cu lapte mult... daca vrei sa-ti vezi tensiunea mai mare...

Cat despre povestea de la spital... hai ca mi-a trecut si mie frica...
Stii ceva... ce-o fi o fi. Oricum daca e sa mi se intample ceva rau mi se intampla si ca mi-e frica si ca nu-mi este ... asa ca mai bine merg viteaza... si mandra, ca neam de neamul meu n-a avut probleme la nastere.
Ba mai mult ... mama imi povestea ca pe ea a durut-o asa cam cum ai crampe de alea groaznice la ciclu. Atat... Macar asta sa mostenesc si eu de la mama ca in rest nu am luat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gratiela eu o am de multe ori 8 cu 5 In momentele alea ma simt fff slabita si gata sa ma duc jos E bine sa bem cat mai multa apa.

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Wow... Virgo. Imi place de tine... E doar un ac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetelor si pe mine m-a linistit verisoara mea in leg. cu epidurala..o fi acul mare dar zice ca nu doare deloc...eu sincer nu-mi mai fac griji pt ca vara-mea e fff sperioasa si nu suporta durerile..asa ca daca ea mi-o zis ca no simtit nimic...atunci stau si eu calma
oricum in momentele alea nu cred ca o sa ne mai gandim la acul ala...cat de lung e :))ci la puiutul nostru care sta sa vina pe lumea noastra...asa ca hai curaj la toate ca o sa trecem cu bine prin asta

Moni 30+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 10 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Monica si fetelor .. pe mine m-a luat ameteala cand am intra pe siteul ala ...

am uitat s-o intreb pe sora-mea daca a durut-o .. eu sunt tare si rabd mult asa de felul meu .. sper sa-mi fie ok ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

vai ... ce somn m-a luat .. si trebuie sa stau la serviciu pana la 20.30 .. nu am chef ... vreau sa dormmmmmmmmmmmmm!!!

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput