*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...

..m-am uitat si eu pe site-ul cu epidurala...si, mai mult m-am convins, ca cel mai bine e sa nasc asa cum a lasat Dumnezeu...natural...ca doar nu sunt eu prima femeie din lume care naste ..s-au nascut atati oameni pe Terra si o sa se mai nasca...asa ca...inainte cu curaj (sper sa nu ma razgandesc mai tarziu si sa ma apuce teama

Cristina,31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor,ia luminati-ma si pe mine, va rog : care este diferenta intre natural si natural cu epidurala???
Ce face mai exact epidurala??? Si....cat de rau doare?????
Ca site-ul asta m-a facut sa ma mai gandesc odata cum vreau sa nasc....deci?

Adriana S.

-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

...am uitat sa va mai spun ceva...ieri am fost la eco si mi-e spue doctorita ca cica trebuie sa merg la spital (acolo unde urmeaza sa nasc)pentru monitorizare ,cu adeverinta de la serviciu,cu adeverinta de la medicul de familie, copie de pe buletin ...si un capot...
..poate cineva sa-mi spuna de ce trebuie toate astea?...pai da ce sa mai imi faca???...va rog sa-mi raspundeti si mie ca ma obsedeaza chestia asta...

Cristina,31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by greta4you

...am uitat sa va mai spun ceva...ieri am fost la eco si mi-e spue doctorita ca cica trebuie sa merg la spital (acolo unde urmeaza sa nasc)pentru monitorizare ,cu adeverinta de la serviciu,cu adeverinta de la medicul de familie, copie de pe buletin ...si un capot...
..poate cineva sa-mi spuna de ce trebuie toate astea?...pai da ce sa mai imi faca???...va rog sa-mi raspundeti si mie ca ma obsedeaza chestia asta...

Cristina,31+

Iti face eco si il monitorizeaza pe bebe cu un aparat ce ii masoara bataile inimii si pe tine daca ai sau nu contractii.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Elenuta, stai mami linistita.. pune de un capucino... ca eu mai am inca 5 ore de munca... ca la mine nu e decat 11.30 am.
O sa avem de vorba... ca si asa treaba prea multa nu am.

Mai ce fete curajoase..
Numai mie imi tremura desuurile.

Monica-Matz 29 Andreea Bianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:

Cristina,31+

Iti face eco si il monitorizeaza pe bebe cu un aparat ce ii masoara bataile inimii si pe tine daca ai sau nu contractii.

O zi excelenta !
Lala.

..multumesc mult de raspuns...

_

Fratele mai mare!

Cristina,31+

Mergi la inceput

fetelor, mamici si viitoare mamici de Biancute...va asteptam aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110873
chiar am infiintat clubul mamicilor de fetite pe care le cheama BIANCA...va asteptam cu drag

Adriana S.

-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

WAW..nu mai sunt nou venit, acum sunt membru incepator....ce bine suna.. si mai am si o steluta...ce mandra sunt...

Adriana S.

-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Adryana ... uite aici info despre epidurala

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44

dar pe scurt .. este o anestezie ca sa nu mai simti durerile asa rau .. partea nasoala e ca iti amortesc si picioarele ..

oricum ... eu cred ca e mai bine cu epidurala decat sa indur durerile ,,facerii'' ...

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:

Cristina,31+

O zi excelenta !
Lala.

..multumesc mult de raspuns...

_

Fratele mai mare!

Cristina,31+

Cristina,31+

Mergi la inceput