*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 18
LaLa_20 spune:
danonique ma bucur ca bebe e bine...si sigur va sta in burtik pana la termen...
alinaatudor(sper ca nu ti-am stalcit numele)...am citit mesajul...dar la mine e si problema k ok am inteles fara efor,da nici sa merg sa fac cumparaturi ...eu sunt si mai agitata...de fel....![]()
Cea mai optimista gravidutza!
28s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
alinaatudor spune:
Of..LaLa...stiu cum e cu agitatia..eu nu am cumparat mai nimik pt bebe..iti dai seama ce pedeapsa simt eu ca nu pot merge la cumparaturi..sau niciunde altundeva./..soarele nu l-am mai vazut de duminica..si atunci..din masina..e aiurea si e destul de stresant..mai ales penmtru mamicile care sunt mai nelinistite..dar..cred ca o sa tragem noi mparleala ..dupa..si atunci sa vezi ce o sa ne dorim sa stam in pat..si sa dormim toata ziua
...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina
27 si Stefania 
LaLa_20 spune:
uf...eu am zis k o sa ma leg de pat...macar pt o luna...k dupa aia tre s ies la biserica(inca nu am facut asta dupa nunta...k nasu a plecat a doua zi)apoi ma leg iar de pat vreo 3 saptamani...si dupa 7 ianuarie in colo o sa mai ies si eu la cumparaturi da asa kte putin in fiecare zi max 30 min...![]()
Cea mai optimista gravidutza!
28s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
Laura Ioana spune:
Alina ti-am raspuns si eu despre site-ul asta la pag 4. E super
Iulia eu mi-am facut un card separat, special pt cumparaturile pe La Redoute si pun pe el bani cand vreau sa comand ceva.![]()
33+
AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Ellenuta spune:
[laurici] .. super idee cu cardul separat ptr cumparaturi siteuri .. pui lei sau euro pe card?
33
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Laura Ioana spune:
Gabritza ciudata treaba cu mesajele tale
Chiar nu-mi dau seama ce s-a putut intampla! Ai vazut ca ti-au raspuns si fetele: nu are importanta RH-ul sotului, ci al tau. Daca al tau e +, nu mai conteaza al sotului si daca al tau e negativ, atunci e f bine ca si el are RH-....sper ca m-ai inteles.
33+
AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Laura Ioana spune:
Eleuta
e card Mondo in lei, de la BT. Abia astept sa-mi vina ultima comanda facuta
33+
AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
matgravidut spune:
Mai fetelor...
Mi-a aratat o colega un site cu poze de la epidurala.
Eu m-am uitat si m-am ingrozit... s-a ingrozit si asta mica.
Eu va dau site-ul pentru cele care sunteti curajoase... daca nu ... mai bine nu stiti.
http://www.pattiramos.com/epiduralprocedure.html
Monica-Matz 29
Andreea Bianca
grati.ela spune:
ma plansei ieri de tensiunea mea mik da' vad ca n-am impresionat pe nimeni...revin si azi ca-s in aceeasi stare: tens 9.7...e de rau? ca oricum eu ma simt tare obosita, casc mereu si azi cel putin ma ustura urechile....
28+