*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 17
alinaatudor spune:
Nu e nevoie de card in euro...singura conditie e sa poata fi folosit la plati on line...lucru care poate fi aflat de la banca..sau daca ai actele initiale de cand ti-ai facut cardul..scrie acolo..ca e sau nu valabil pt plati on line..eu pastrez toate prostiile asa ca m-am uitat in acte..sper ca e bun cardul meu..desi m-am hotarat ca daca e ok siteul si produsele sunt de calitate...imi fac un card special pentru plati on line pe carec sa pun strict banii de comanda....a..am uitat sa iti spun ca sunt si un pic paranoica..si nu vreau sa risc..desi multe fete am vazut ca au cumparat de pe acest site![]()
![]()
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina
27 si Stefania 
Ellenuta spune:
ginette .. auch .. ce sinistru suna .. sa scoti pepenele .. 'om trai si 'om vedea ..
alinuta .. ce haine super dragutze .. poate ma bag si eu!
bine ca am invatat si la ce foloseste peria .. ca par oricum n-o sa aiba bebe prea mult ..
33
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Anandrei spune:
Alinaatudor, cred ca majoritatea bebelushilor sunt cheliosi. Si eu ziceam la fel, ce-mi trebuie perie sa-i perii 3 fire lui fi-miu?
Raportam ca am fost la eco astazi. Avem 2008 grame! Ca si anul in care o sa ne nastem!
. Si a ramas baietzel! Si raportam ca azi am implinit 32 de saptamani! Tre sa schimb semnatura.
Ana-Maria
31+ cu David Andrei
AMR 9 SAPTAMANI!
hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times
iulia82 spune:
Fetele care au chef de cumparturi on-line,uitati-va si pe www.quelle.com.ro ;au cateva hainute dragute de bb.intrati la 'nouati' si apoi la 'eu si bebelusul meu'
si am mai gasit tot la ei bustiere,chiloti,ciorapi pt modelarea corpului si-a taliei..destul de ieftine as zice..intrati la 'moda pt ea',apoi la 'lenjerie intima si desuuri',iar apoi la 'lenjerie modelatoare'..au o bustiera la 39 ron;nu mi se pare scumpa..
Iulia
32+
IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
AMR 6-8 SAPTAMANI
alinaatudor spune:
A...apropo de par..se zice ca domnitele din evul mediu isi pieptanau cositele..de 1000 de ori..pe zi..ma rog..argatii faceau asta..tocmai ca sa stimuleze cresterea firului de par prin hranirea radacinii acestuia...Si astfel..mama mea..ma piptana si rapieptana..toata ziua,...doar doar oi avea si eu par...(in paranteze va zic...parul meu a inceput sa cresca pe la 2 ani..asa un pufulet..iar dupa aia..tot rar a ramas...desi ..iar legat de cresterea si indesirea parului..ai mei m-au tuns la chelie de 2 ori)...degeaba...si acum e moale ca o pisica..si rarutz...sa nu zic rar..ca se poate si mai rau ca mine...Sper ca fi-mea sa semene cu ta'su la par..ca el are parul asa des ca tuns periuta nu se vede pielea capului..si mai era si blond si ondulat cand era mic...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina
27 si Stefania 
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by roli25
Parerea mea ref. la ultimele dileme pe care le-am retinut: Sterilizatorul e f. util daca nu alaptezi, deci investitia ar tb. facuta dupa nastere cand vedem ce si cum, ca ieftin nu e. Investitia in bibe+tetine la fel. Inainte de nastere eu am avut doar un bibe mic in caz de Doamne fereste. Urmatoarele bibe le-am luat dupa 5 luni pt. suc.
Pompa de san pt. mine a fost o minune chiar din spital ca m-a ajutat sa desfund canalele cand am facut furia laptelui.
Peria de par este buna nu pt. pieptanat ci pt curatarea cojitelor pe care bb le are la inceput pe caput. P.S. arsurile nu sunt de la par, asta e legenda, sunt de la faptul ca stomacul s-a comprimat. Si eu am din plin, mai ales noaptea.
Alina023, eu am stat singura cu Marc in rezerva si acum voi face la fel. Abia apucam sa dorm cele 2-3 ore intre mesele de noapte, daca mai plangea si alt bb cu stiu ce as fi facut, ca dimineata la 6 imi dadeau trezirea cu galeti si usi trantite, iar ziua nu se prea poate dormi cand se perinda atata lume, asistente, infirmiere, familie... Acum depinde de fiec mamica...
Roli31+ cu
si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC
De acord cu tine dar am niste precizari :
- pompa de san cu toate componentele ei este obligatoriu sa fie sterilizata dupa fiecare folosire ! Deci iti trebuie sterilizator inca de la inceput . Nu prea merge fiarta deoarece la unele modele de pompe se topesc garniturile la fiert !
Idem : mameloanele de silicon daca sunt folosite la alaptat se sterilizeaza dupa fiecare folosire.
- biberoane : poti sa nu le folosesti la hrana lui bebe dar de exemplu sunt un recipient minunat de stocare in congelator al laptelui de mama muls cu pompa .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
iulia82 spune:
Mi s-a zapacit neuronu...auzi...bustiera!!?? vroiam sa zic corset..si nici macar nu-s blonda(vorba unui prieten de-a meu care face tot timpu misto de mine cu chestia asta)
Alina si eu am o"problema" in ceea ce priveste cardu,nu prea l-as da pe mana oricui mai ales ca e card de salarii
Iulia
32+
IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
AMR 6-8 SAPTAMANI
Ellenuta spune:
ALINAAAA .. m-ai omorat cu siteul ala ... Doamne ce hainute am vazut ... mai ales costumele si pulovarase pe movuri ...
si ma omoara tati .. ca si asha avem destule hainute .. dar poate il conving cand o sa-i arat minunatiile!
33
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
alinaatudor spune:
Vezi de ce l-am visat eu toata noaptea...
Alina
27 si Stefania 
roli25 spune:
Lala asa e, nu m-am gandit ca la unele pompe nu se poate fierbe tot. Eu am fiert tot la modelul pe care il am (Chicco manuala) si am pus-o intr-o cutie de plastic spalata cu apa si sapun si data cu spirt. Asa am pus-o in bagajul de spital.
Cat despre stocat lapte muls, da e o idee excelenta, la Marc nu am facut asa, ca nu prea imi placea operatiunea asta cu mulsu'. Alergam cu sufletul la gura sa ajung la ora de masa daca eram plecata.
Poate aplic acum ideea.
Ce sa mai, ideea e ca am fiert pompa si suzetele (ca bibe n-am folosit) pana la 6 luni si apoi am zis ca nu mai bag banii in sterilizator si am tot fiert pana la 10 luni.
Dar de util cred ca e util.
Roli
31+ cu
si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC