***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ramoona

Gabiu si Petitul meu e cel mai grozav dar si mare urlator, m-a capiat azi, abia acum doarme, dupa ce a mai dormit vreo ora pe la 11-12.

Piticasigogosica - la multi ani! Sanatate, fericire si implinire iti doresc alaturi de familia ta!

Carmen So, Liviana - va rog scrieti aici despre mobila, noi am improvizat pana acum, dar uite ce repede creste Petitul!

Lauradi - bine ai venit pe plantatie!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Addinel, eu am inceput cu galbenusul de ou la 6 luni sa-i dau.
Cam atunci si cu ficatelul de pui.

Pitica, felicitari pt piticul vorbaret!

Fetelor, eu ma bucur ca a spus si "tata"(ta'su e topit tot) dar tare as vrea sa-l aud si "mama" , asta asa ca o rasplata ca am grija de el, nu?
Noi va spunem ca de cateva zile suntem un rasfatat ca nu mai vrea sa stea singurel sa se joace nici in patut, nici in tarc, nici in scaunelul lui, nici in bouncer, nici in locul de joaca.......nicaieri.!Numai in brate si m-a terorizat de tot!
Aseara a fost David mai cumintel si a dormit in patutul lui aproape toata noaptea!O singura data l-am luat in patut!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ancamari, Vali5, as scrie cu placere despre subiectul "camerele copiilor", dar imi e teama sa nu fie off topic sau sa nu par paranoica caci vorbesc acum dar voi concretiza abia peste 1 an. Sotul cam rade de mine, dar eu ca mama visez de multa vreme la asta. Am in cap tot felul de idei, am gasit si ceva poze pe net, vreau pat masinuta si tabla de scris pe perete/usa si desigur multa culoare!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Gabiu, pai....ce coincidenta....ca si noi tot aseara am facut baita in cada cea mare!Avem un scaunel cam la fel cu al vostru, i-am umplut cada si tare mult i-a placut ca s-a balacit in voie!Cand l-am scos era rosu ca racul, a mancat mai mult adormit, cred ca l-a molesit de tot baita!

Mary_lou, am luat deja Nero de pe net dar imi cere nu stiu ce cod(serial number) si nu stiu de unde sa-l iau!

Mergi la inceput

Carmen - ciocolata cu chili eu am de la Lindt, e noir si ustura un pic, e fun de incercat daca iti place ciocolata neagra, dar e luata din Viena, nu stiu daca la noi a aparut.

poze sept-oct

Mergi la inceput

Motannel - inchei subiectul ala, sunt de acord cu tine dar nu stiu cine ar putea sa fie.

Pesica - unde esti?

Ella - cum a fost la vaccin?

poze sept-oct

Mergi la inceput

Liviana - pai si eu tot peste vreu an o sa vreau mobila pentru Petit, dar atunci s-ar putea sa nu mai am timpul de acum...

poze sept-oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Carmen, am adaugat. Legat de ciocolata, eu am vazut tot felul de specialitati de ciocolata vrac in Mall Plaza. Nu am luat niciodata de acolo, dar o sa iau. Poate au si cu chili.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ancamari, al meu cateodata nu doarme deloc ziua, da' tot cel mai cel e
alyna24, cred ca-i place mai mult in cada mare desi avea o mare satisfactie sa ne stropeasca pe noi. Eu in continuare ii fac baie la 37 grade, deci nicidecum rosu ca racu'

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Pitica. LA MULTI ANI,multa sanatate, dragoste si impliniri alaturi de familia ta frumoasa!

Mergi la inceput