***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna seara.

iaca si eu acum, cand se apropie week-end-ul. si incep si asa, cu o rugaminte - nu mai puneti inca o data link-ul cu prajitura aia minune facuta de pepsi? ca atunci cand a pus ea linkul eu nu l-am putut deschide, si acum nu mai stiu pe unde e (si sunt si o putoare, nu mai stau sa ma uit in urma).

noi suntem binisor, sunt fericita ca david a inceput de doua zile sa se intoarca de pe spate pe burta. acum sta doar pe jos sau la el in patut, ca mi-e prea frica ca nu-mi cada din pat pe jos. se intoarce pe burta si incepe sa pedaleze-n gol. e mortal. si apoi incepe sa chitaie ca vrea la loc pe spate, dar singur inca nu reuseste si miscarea asta.

de azi am reinceput sa-i introduc mancarea solida, dar dupa masa ii dau iar sab-simplex, ca prea avea dureri de burta de fiecare data. sper sa il ajute. desi eu gatesc cu placere, si mai zic ca ma si pricep cat de cat, prefer sa ii dau deocamdata borcanele lui david. mi se pare ca e mult prea mult de munca pentru o lingura de mancarica. cand o sa manance ceva mai mult, o sa trec si la gatit. asta pentru ca tot intreba cineva (scuze, nu mai stiu cine) daca le am borcanele pustilor.

liviana, felicitari pentru primul cuvintel al lui bogdanel. m-a amuzat cand ai povestit ca iti faci planurile pentur camera copiilor de pe acum si te temeai sa nu te considere lumea exagerata. eu sunt la fel, cu cincinale. barbatu-meu ma critica, spune ca nu sunt suficient de spontana, dar eu trebuie sa planific totul (ma rog, in masura in care se poate). si daca tu stii deja cam care o sa fie impartirea apartamentului, mi se pare normal sa te interesezi de pe acum de una-alta. o sa-ti fie mult mai usor, si apoi, cand esti presat de timp, e foarte usor sa iei decizii gresite, sa cumperi lucruri in fuga de care apoi sa nu fii multumita. asa ca da-i batai cu planurile si cercetarile.

piticasigogosica, la multi ani! cu intarziere. ce frumos ti-ai serbat ziua. si ce cadouri frumoase din partea sotului. te invidiez!

vali5, mie mi-a zis pediatra ca nu trebuie sa umblu deloc la penis, ca decalotarea se face natural. dar pe de alta parte am tot citit de cazuri de fimoze la baietei, cateodata stau si eu in cumpana. nu stiu daca trebuie sa fie albastru, ca nu am decalotat niciodata.

pe cuvant daca mai stiu ce vroiam sa scriu. ah da, ella, nu vrei sa mi-l dai mie pe boby vreo luna-doua? nu mi-ar strica nici mie vreo 15 kg mai putin. si corpul meu nu vrea deloc sa coopereze la slabit (nu ca david nu ar fi solicitant, dar eu nu am slabit asa de mult in ciuda nervilor si stresului). poate cu boby ar functiona mai repede.

m-am uitat ieri si eu de cereale, dar m-am pierdut prin oferta nelimitata. trebuie sa ma duc singura la cumparaturi sa iau fiecare cutie la puricat.

va pup acum si va doresc o noapte buna si o duminica placuta.

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Paflo,multumim!Freza o schimbam un pic maine.Exceptand viroza,tot ce ai spus tu simt si eu,doar ca eu am licenta la anu'.Si nu ma intelege nimeni ca tare as vrea si eu un pic liber sau sa dorm cateva ore bune.Ma simt foarte obosita!De fapt mi s-a spus ca se si vede.Si nu pot doar sa stau cu copilu si seara dupa ce-l culc pe el sa ma culc si eu,cum zice sotu". Ca mai vreau sa fac si eu una alta ,sa ma destind aici ,pe forum,cu voi.Dar ma gandesc ca trece si perioada asta si ne revenim noi.Fruntea sus!

Motannel,eu sunt in fiecare weekend aici,mai ales sambata seara, ca sunt singura.Cate f5-uri dadeam eu sambata seara cand nu prea scriati!

Kid,ne bucuram tare ca n-are trahiobronsita.Multa sanatate!

Graviduta,noi nu am gasit un asemenea carusel,asa ca am gaurit un pic patul. Ca si la steluta,de altfel.

Petit_ange,eu ii pun banana si ii place,adica ii placea ca de la o vreme cam refuza.Asa ca azi am copt merele si i-a placut.

Vali,eu stiu ca nu e bine daca arata asa,iar daca e rosu se da cu musetel.intreaba pediatrul mai bine.

Ella,ce idee buna mi-ai dat cu banana in piureul de legume!Ca dupa ce ieri ma laudam ca a mancat tot,azi a scuipat si a facut ca toate alea si s-a murdarit tot,dar n-a vrut sa manance.
Referitor la anemie,si Ducu e palid si dr il suspecteaza de anemie,asa ca la 6 luni facem analize.Oricum vreau sa-i fac si calcemia,ca el s-a nascut cu deficiente si a crescut foarte mult(avea 74cm la 5 luni).

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Miniuta,daca e vorba despre prajitura aia de se face singura, asa cum e cea pe care tocmai am scos-o eu din cuptor si am fotografiat-o pentru dovada ... atunci iti dau link-ul:

http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/prajitura_despteapta_sau_cremesul_puturosului_d-399/0/

Merg acum sa vad daca e si buna si reusita!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

miniuta, si eu am citit pareri si pareri legat de decalotare. Nici nu mai stiu ce sa cred. Dar daca m-am apucat de la prima baita, acum continui. Merci de raspuns!
Uite aici link-ul dat de Pepsi
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/prajitura_despteapta_sau_cremesul_puturosului_d-399/0/

lauradi, multumesc de raspuns! Cu siguranta voi intreba doctora, dar pana atunci o sa stau cu inima cat un purice.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Motannel, asteptam verdictul... E buna sau nu?
Eu zic ca nu are cum sa nu iasa buna

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Ce pofta imi faceti cu prajitura aia!Nici nu stiu cand am facut ultima data o prajitura.Am mai aruncat cate o clatita si atat!

Ma duc sa mananc si eu ceva si revin,daca mai sunteti p-aci.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

motannel, vali5, merci de raspunsuri. m-am uitat si eu la reteta, arata tare apetisant, dar ramane pe altadata. motannel, sa ne spui daca ti-a placut.

mamica lui david (21.05.2007)

[url=www.dropshots.com/puparussa]david[/url]

www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

vali5,
n-am vrut sa te sperii, sunt convinsa ca Andrei e in regula; dar culoarea albastru pe piele in general nu e ok, poate e ceva obturat pe acolo; si eu am citit zilele trecute o postare a unei mamici de capsunel, imi ce scuze dar nu mai retin numele, ca bebe nu mai facuse pipi de nu stiu cate ore din cauza ca avea fimoza si m-am speriat ca mi-am adus aminte ca soacra-mea nu decaloteaza copilul la baie iar eu din pacate n-ajung in fiecare seara sa-i fac baie.
Stiu ca parerile sunt impartite, dar eu asa am facut la sfatul doctorei si acum o sa continui.

si vad ca baietii nostri sunt nascuti in aceeasi zi si pe amandoi ii cheama Andrei.

miniuta, rabdare, tre sa-ti faci griji de kilograme abia daca dupa un an de la nastere nu ai dat jos semnificativ;

fiindca tot a venit vorba de kilograme si de cum aratam, eu am o problema: saptamana trecuta i-am spus tipei care-mi face masaj sa-mi faca si abdomenul si vreau sa zic ca dupa masaj am observat ca a ramas tare si umflat; n-am mai patit asa ceva inainte de sarcina dar nici nu-mi vine sa cred ca are legatura cu sarcina, ca au trecut deja mai mult de 6 luni de la nastere iar dr meu mi-a dat voie sa fac masaj inca de cand aveam 2 luni de la nastere; nici cremele termoreductoare nu pot sa le banui fiindca pe picioare si maini nu am avut nici o reactie; maine am iar masaj si nu ma incumet sa mai cer abdomen

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Urraaa!Sunt gospodina ... sau cel putin ma dau! Prajitura e foarte buna, mergea putin mai "vanilata" (Vali, ai dreptate, ii mai trebuie parca niste arome), dar mi-a iesit! Am si mancat putina, caci orele sunt inaintate si am auzit astazi una buna "dureaza putin pe buze si mult pe coapse"! Cred totusi ca are un betesug ...ceea ce se presupune a fi crema e putin cam molicica ...asa trebuie? Trebuia sa o mai las la copt? Dar E BUNA!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, ciupercuta de sub piele e normal sa fie usor vinetie deoarece zona e puternic irigata cu vase de sange. De aceea eu cred ca nu trebuie sa te alarmezi, dar desigur poti intreba si dr pediatru pt mai multa certitudine. Sa ne spui si noua parerea pediatrei.
Miniuta, iti dau dreptate caci si eu gandesc la fel. O fi ceva in natura noastra a femeilor sa ne facem temele din timp si deci mai putin spontan.
Motannel, ca sa fie mai putin moale crema data viitoare sa adaugi ceva mai multa faina. Buna zicerea aia...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput