***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Salutare si de la noi! Noi crestem vazand cu ochii! Are 8 kg. Ne pregatim de cereale.
La Multi Ani sarbatoritilor!
De Andrada nu mai stiti nimic?
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
poohy spune:
La Multi Ani! fericiti si sanatosi alaturi de toti ai tai Irina (Pitica si Gogosica)
Scuze de intarziere
Kid, multa sanatate pentru junior!
Wow, la asa lista de medicamente eu sigur m-as duce sa cer o a doua opinie... Nu ma pricep deloc asa ca nu stiu ce sa zic
Nu cred ca am luat eu atatea medicamente la un loc, d'apai un bebel de 6 luni
Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
Paflo spune:
Salutare!
Adineaori am ajuns si eu acasuca de la jobul de vineri...
Mi-am aruncat o geana rapida peste ce ati mai scris si am gasit cateva chestii care ma intereseaza tare:
1. si eu vreau idei si ponturi ptr mobila!!! (ne facem casa si sper ca la anu' o sa ne mutam). mesterul principal va fi sotulache care e usor de convins cand e vorba de idei shtrumfoase, asa ca...astept!
2. carmen_so, am vazut ca te pricepi in legatura cu impozitele si alte chestii din astea. poate ma lamuresti cu o nelamurire(ca cei de la finante din turda - unde am eu domiciliul oficial, nu erau prea in forma, desi tare draguti de felul lor). pe langa serviciul principal, in spital, mai lucrez si ca pfa (cu un contract de prestari servicii medicale, in alta localitate, din alt judet). intrebarea mea este daca trebuie sa platesc si catre casa de asigurari de sanatate ceva procent corespunzator venitului din pfa?
La multi ani, Pitica!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei si la multi ani Mateilor nostri!
Kid, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Sincer mi se pare cam exagerata lista de medicamente.E important de stiut daca tusea e productiva sau nu (si ar fi mai important de stiut ce se aude la auscultatia plamanului). Sfatul meu e sa iei legatura cu un alt pediatru. Pana atunci, Nurofen (daca face febra), Ambroxol sau Fluimucil, daca tusea tinde sa devina productiva (daca ai senzatia ca 's-ar rupe',dar inca nu se poate) si ser fiziologic in nasuc.Restul mai pot astepta o zi.Insanatosire grabnica!
Gata1Fug si eu la somnic!Noapte buna tuturor!
Florina si Sofia (09.05.2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Eu as vrea un pat masina pt M caci e innebunit dupa asa ceva si din ce-am vazut pana acum e destul de simplu de facut. La un pat normal se lipesc niste tablii lateral si in fatza pe care se deseneaza rotile, farurile etc.
Liviana, eu am vazut un pat gen masina Ferrari. Adevarul este ca si pe mine m-a incantat si daca aveam baiat sigur il luam. Magazinul nu este insa in Bucuresti, ci pe drumul Bucuresti-Targoviste, la iesirea din orasul Racari, pe dreapta. Sunt niste turci si au mobila f convenabila. Sunt vreo 35 de km din Bucuresti pana acolo. Eu am luat o canapea pt camrea Marei cu 400 de RON si nu e un stift. Atat doar ca are un model tras aiurea, dar nu se vede. Am avut noroc ca am dat peste magazinul asta, cand eram in drum spre soacra mea.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
mica0307 spune:
carmen_so vreau si eu pe PM info despre camera bebe. Dupa sarbatori reamenajam si noi dormitorul printesei.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Graviduta spune:
Ella, cum a descoperit anemia? I-a facut analize?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
mary_lou spune:
Ella,
intra pe www.booking.com baga la destinatie Viena si dupa ce-ti bagi perioada intri la hoteluri si pe partea stanga ai diferite zone importante (muzeul,teatrul,primaria...) ale Vienei printre care si Mariahilfer Strasse(shopping),sunt vreo 10 hoteluri in zona.Mie imi place mai mult zona de langa Prater,unde e si sediul ONU....vezi tu,ai de unde alege
lauradi,
ce frumos e Ducu si ce par mare are(are si codite),al meu i-a cazut parul care il avea la nastere si acum ii creste altul nou...Mi-ai adus aminte ce bebe urlator am avut,am crezut ca nu se mai termina
michigan,
sa nu faci ca mine,salveaza pozele pe cd-uri ca nu se stie niciodata
Motannel,
lui Paty ii place sa se joace cu un "bebelus",l-am primit cadou de craciun anul trecut de la nasi,cand apesi pe mana stanga zice"mama,tata",pe gurita rade,pe burtica ragaie....si de multe ori gangureste spre el si sotul mereu zice"iar se cearta cu bebelu".
I-am luat si un catelus care cand ii dai drumul canta la chitara,da din coada,se aprinde si merge;la inceput ii era cam frica de el si-l privea cu respect dar acum il ciufuleste rau
ckristina,
asa e,ai dreptate;legat de alt bebe la mine nu e prea usor,mai am 6 embrioni congelati dar asta nu inseamna ca sigur se si prinde ceva......daca ar trebui sa fac din nou alt tratament pt alt fiv nu as mai face,sunt riscuri prea mari si acum am probleme de sanatate din cauza hormonilor injectati
Ninutza
ramona7,
multumim pt top,a fost foarte frumos
Carmen_so,
programul acela easy recovery professional cred ca-l au cei care lucreaza in IT,eu l-am gasit instalat pe laptop dupa ce l-am adus de la service
poohy,
asa au facut, au reinstalat windowsul si mi-au zis ca nu se mai poate face nimic,asta e,o sa am grija pe viitor.
Alyna24,
cred ca ai luat unul din acela care se plateste,asa cred,mai cauta si pe alt site(nero).
kid,
doamne,mult prea multe medicamente pt un bebelus de 6 luni,eu zic sa mai mergi la un medic,chiar si la al treilea,vezi mai multe pareri
poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)
kid spune:
Multumesc pentru raspunsuri, mamici de capsunici!
Paflo Pana acum nu a facut febra, iar tusea mie mi se pare seaca. Si nu tuseste foarte mult.
I-am dat in seara asta 1 ml de nurofen, voi incerca sa ajung cu el maine la un alt pediatru, pana atunci nu ii mai dau nimic.
Am citit si prospectele de la medicamente:
Administrarea ambroxolului concomitent cu unele antibiotice (amoxicilina - ospamox) determina realizarea unor concentratii mai mari de antibiotic in secretia bronsica.
Nu se recomanda administrarea Xyzal copiilor cu varsta sub 2 ani.
Tantum verde - nu se precizeaza daca poate fi administrat copiilor.
Vibrocil - recomandat copiilor peste 1 an.
Nu stiu de ce mi le-a prescris pediatra pe toate, asta cred ca e picatura care a umplut paharul, ca de mult ma gandeam sa o schimb...
Iri La multi ani, sa fi fericita, iubita si sa te bucuri de ingerasii tai!
La multi ani pentru sarbatoritii zilei si pentru toti Matei-i de la noi!
Noapte buna si linistita!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Motannel spune:
Lauradi, bine ai venit printre noi! Ce ma bucur cand vad ca ni se alatura si alte posesore de membri ai clubului!!! Ducu este minunat ... si ce par bogat are el!
Ckristina Si eu am admirat-o pe Bianca ... acolo unde se lupta ea cu papa din lingurita! Si la baie in cada mare ....
Michigan, si mie imi smulge Teodora freza fir cu fir ... si la cat de putin mai am sufar pt fiecare firicel ... nu am gasit inca metoda de a-i distrage atentia de la parul meu, mai ales ca o distreaza grozav! Il tin prins, oricum.
Yoyoyo, am luat faina de orez de la Nestle!
Ramona7 ai facut o minunata trecere in revista a capshuneilor (multumesc pentru ca ai inclus-o si pe Teodora - ai ales o poza de la fix 6 luni cand am imbracat-o pt prima data cu mai mult rosu ... aveam senzatia ca nu-i sta bine, insa acum imi place!))! I-ai descris foarte dulce pe toti! Ai dreptate ... cei mai frumosi copii sunt cei de mai-iunie 2007!
Ali24, am ras cu lacrimi ... ce active sunt fetele noi!!!
Moko, bafta cu pregatirea licentei!
Mary_lou, imi pare rau pentru necazul cu pozele ... dar astazi a fost zi de inscriptionat DVD-uri! Era bine sa-mi vina ideea fara sa patesti tu asa ceva!
Teodora are 7,100kg. Cred ca e cam subtirica la mijloc ...
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kid spune:
Si ca tot stau sa pazesc juniorul, am rasfoit si paginile cu burtici.
In afara de Androix, Liviana si Mica, mai e vreo mamica de capsunel in galerie? Ca vreau sa votez
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia