***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Carmen - mercic pt link!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de Sf. Matei!

Liviana - cum se simte Mateiul tau?

Tamara - eu nu cred ca mai ajung in Moghioros pana la primavara, cand tu o sa pleci iar. E bine ca voi sunteti obisnuiti cu aer rece, mai tare, asa ca la munte. Noi dupa raceala suflam si in iaurt. Si mie mi-a fost ciuda ca azi a fost vant si ger chiar daca a fost soare. Nasol ca sunt si lucrarile alea de pe Compozitorilor si e greu si cu drumul acum.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Liviana,ma refeream la documentarul acela de pe mailul comun.Cred ca nu m-am exprimat prea bine.
Cat despre mot,asa stiam si eu,dar am mai scotocit pe forum pe aici si pe altele si am aflat ca se taie pana la un an.Oricum,pana la urma nu e o chestie bisericeasca,ba chiar e considerata pagana(asa mi s-a spus!) si fiecare o tine cum vrea.Eu am vrut sa-i tai bretonul ca si Vali,dar am fost si la preot si mi-a spus ca din punctul lui de vedere nu e nicio problema,dar ca el stie ca daca nasa il boteaza ,tot ea trebuie sa-i ia motul.Asa ca am chemat nasa!

Tamaraspt,si al meu chiuie,tipa chitaie,etc de zici ca-l tortureaza cineva.Noroc ca eu stau la casa,dar chiar si asa nu sunt convinsa ca nu se aude,mai ales cand sunt geamurile deschise.Chiar acum,de vro 20 min,chitaie de ma doaare capul.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

alyna24, nici nu mi-am inchipuit ca-l oparesti,dar eu nu stiu sa-i potrivesc apa cu cotul, folosesc termometrul inca de la prima baita. Sunt convinsa ca le place apa mai calda, cui nu-i place
graviduta am uitat sa-ti multumesc pt modificari/adaugiri
si tie mica pt intentie
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ancamari, Mateiul meu e f bine. A redevenit speedy Gonzalez cel de toate zilele. Inca nu i-am scos pansamentul si tare sunt curioasa ce e sub el. Oare as putea sa i-l scot mai ales ca trebuie sa faca si baie generala? E in 4-a zi de la operatie.
Carmen_So, da, eu eram la sub cu Casa. Am explicat acolo de ce trebuie sa folosesc usi. Unde as putea gasi furnizori de usi glisante cu rama din lemn cum zici tu?
Pitica, La Multi ANi si din partea! Scuze pt intarziere, nu stiu de ce tot am omis. Sa fii iubita, puternica si inteleapta sa-ti poti creste copiii frumos!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Fetelor, ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat, va rog?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111240

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!!

Carmen_so, eu iau un castron si pun cascavalul ras,2-3 oua,2-3 linguri de smantana,o cescuta lapte,kaizer(sau muschi sau alt mezel),1 -2 ciuperci,parmesan;le amestec pe toate;intr un vas de yena asez foile de lasagna primul rand---,al doilea |||||(te ajuta la taiat);le bag la cuptor 20 min si gata….(si acum am o tava la cuptor!);poti folosi si tava normala unsa cu unt.
Sau poti sa o faci dulce,ca macoaroanele cu branza si stafide,dar in loc de macaroane pui foi de lasagne.
Vreau si eu date despre mobile.

Intrebati zilele trecute de dianalaura… am incercat sa vb cu ea pe mess si mi a spus ca are calculatorul virusat si ca ea nu vede ce I scriu.

PEPSIIIII !!!!!!!!!!!!!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare!Am fost plimbareti azi:masaj si gimnastica de dimineata la Budimex,plimbare in Auchan si vizita la doctor(cantareste 8,4 kg cu pampers si body si 71 cm)
Din auchan ne-am ales cu un set de 5 body cu maneca lunga super ieftine(20ron),un suport pt baita(25ron)-multumim pt ideeGabiu si un set de biberoane pt depozit lapte.
D-na doctor m-a anuntat ca vigantol nu se mai da gratuit decat la diagnostic rahitism .Noi avem ceva semne de rahitism :stern infundat,picioruse usor curbate si cand i-am zis ca medicul de la recuperare ne-a pus acest diagnostic mi-a zis sa vin cu diagnostic scris.Nu sunt prea infipta si nici nu mi-a venitin minte sa-i zic ca poate si ea sa -si dea seama de diagnostic.Am plecat hotarata sa-i cer negatie si sa plec de la ea.(de lapte praf mi-a zis ca nu se da decat in cazul in care mama are tuberculoza si nu mai stiu ce).
Ramona pe barbatelul meu l-ai vazut?Ca nu ne-am gasit in top!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Piticasigogosica LA MULTI ANI

LA MULTI ANI CAPSUNEILOR CE IMPLINESC ASTAZI LUNISOARE

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Carmen_so ai observat ca fetitele noastre sunt nascute in aceeasi zi si amandoua fac parte din categoria usoara "top-model bebelus"...

LA MULTI ANI pt piticagogosica!

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

LA MULTI ANI de Sf Matei!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ralucami,
din pacate Next.co.uk nu livreaza in RO; mie mi le cumpara Clona (sora mea geamana) din LO si mi le aduce cumva.
In ianuarie plecam si noi in Lo si sper sa ma destrabalez acolo ca sunt tare frumoase hainutele de bebe.

ancamari,
la vaccin a fost ok, nici n-a simtit acul; ne-am cantarit si ne-am masurat si avem la 6 luni si 3 saptamani 8,6 kg si 74 cm; doctora zice ca este destul de inalt.
Cica avem si putina anemie fiziologica si ne-a dat fier.

carmen_so,
am program de 6 ore, nimeni nu s-a opus si asta e singurul privilegiu, ca ma duc la 11:00 la birou in loc de 9:00, dar in fapt nu stau niciodata 6 ore, tot 8-9-10 ore lucru.
M-am hotarat sa plec din compania asta, am stat destul, 8 ani; am nevoie de suflu nou, sper sa pot sa si-l obtin

saptamana asta am rezervat bilete de avion sa-mi duc sotul la Viena de ziua lui, adica la anul in mai; heftin ca braga,cine este interesat, sa intre pe site-ul lui sky_europe, fara underscore
Acuma caut hotel, cine poate sa-mi recomande ceva pe Mariahilfestrse?

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput