Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Lume buna, azi avem motiv de petrecere, avem sarbatoriti mai mari si mai mici. Deja unii bebelushi implinesc 3 luni, parca mai ieri scriam la odisee...
La multi ani fericiti ! pentru
papanash roscatel Mario Alexandru de betty78 3 lunitzeeeee
dulcetzica Iarina Andreea de mrl_dumitru 3 lunitzeeee
dulcetzica Oana Isabella de Amar 2 lunitzeeeee
papanashul Andrei Laurentiu de terrapin 2 lunitzeee
dulcetzica mica Alessia Stefana de kriss79 1 lunitzaaaa
papanashul mititel Luca de ligeea 1 lunitzaaaa

Constat ca avem cate o pereche de papanash+dulcetzica pentru fiecare varsta. Aaaa, daca Cecilia zice ca avem motive in plus sa ne veselim, atunci uram toate cele bune si papanashilor cu numele Matei.

Sa va traiasca, sa fie sanatosi, frumosi si norocosi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hai ca am reusit sa-i adorm pe amandoi (e si Miruna acasa, ca ieri mise plangea de dureri de cap si vad ca si azi pe la pranz s-a plans. Sper sa nu fie nimic).

Vlad e marait, dar n-a facut febra. Ma rog, 37 cu 6 nu-i febra la el.

Tomasa, eu n-am avut probleme cu Miruna, ca e asa cum sunt ai tai, chiar si acum. A fost constipata o singura data pe la 2 ani, intr-un concediu, cand am mers mult cu masina si cred ca s-a dereglat putin. De rest diaree cu carul. Vorba ta, nici asa nu-i bine. De asta sunt asa de incurcata cu Vlad, mai ales ca il si alaptez. Pediatra mi-a zis azi dimineata ca e posibil sa se constipe, daca laptele meu e gras. In fine... am trecut iar la ceai anti-colici si i-am luat iar debridat, sa vedem ce facem.

Andries, la noi ieri a fost a treia zi fara kk si n-a reusit sa iasa decat cu termometrul, si cu ala, chinuit.

Vmkriss, ce va invidiez pentru pediatra de langa casa! La Miruna eram si noi norocosi, dar de cand ne-am mutat, nu mai vine nici naiba in pustiul asta! Trebuie sa mergem noi la doctor.

Rox, stiu ca tu mi-ai raspunde.

Sim, cand am fost dimineata la vaccin mi-a facut pediatra un masaj de mi-a luat durerea cu mana. Zau! Nu stiu cum m-a masat, dar e mult mai bine. Si mi-a zis sa-mi iau Migranel (e un baton cu bila, cu uleiuri volatile), sa ma dau pe frunte si tample cu el. E mai bine acum.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Valentina, nu stiu daca la adulti functioneaza, ca eu n-am facut niciodata noduli de la injectii, dar Mirunei i-am pus totdeauna preventiv felii subtiri de lamaie sau de cartof pe intepaturi si comprese cu apa rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxana, Tomasa, Slippers, Sim, Betty multumim mult, fetelor, pentru incurajare. pentru toate, cum aveti voi timp sa ma linistiti.

Ligeea, din cate stiu eu, cu Visa electron nu poti plati pe site-uri, iti trebuie Visa card de credit. Visa electron este numai card de debit, din cate stiu.

Multa sanatate lui bebe de Alinus, sa se faca el sanatos, sa-i treaca repede.
Plec ca s-a trezit Tudor si plange...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ligeea, multumesc mult. O sa iau detralex, deocamdata fac o pauza de medicatie pana mai scap de bubele astea.

Maria, eu zic ca e normal, nu iti face griji. Eu imi fac griji insa ca nu mi-a venit.

Valentina, numai comprese cu apa rece cred ca poti pune si maseaza zona. Sau felii de lamaie de la frigider, asa ii puneam Alxandrei dupa vaccin, ca la 2 luni a facut super nodul. Imi pare rau ca ramai singura si nu ai ajutor. Nu mai poti apela la nimeni, parinti, prieteni?

Ana, daca o doare capul pe Miruna vezi sa nu aiba nasul infundat. Nu de alta, dar asa debuteaza la mine sinuzita. Te rog sa nu te sperii, zic si eu asa preventiv.

Fetelor, de vreo 8-9 mese Andrei papa tot biberonul, adica pana la ultima picatura. Adica toata cantitatea care se poate pune in bibe, ca avem din acelea mici de 150 ml. Ar trebui sa incerc sa ii fac mai mult? Am numai un bibe mai mare de 250 ml, dar sa stiu sa ma duc sa mai cumpar.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxana te rog nu ma uita cu sectorul 2.. please, please

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana, nici eu nu am patit-o cu kk lui bebe, desi alaptez. Asa ca nu stiu ce sa spun. Parca Yaya iti scrisese ceva ieri.
Ligeea, nu poti plati cu Visa Electron. Eu mi-am facut un Mastercard pt platile internationale.
Rox, pai incearca-l cu bibe cel mare. Daca rade mai mult, inseamna ca poate .
Azi nu ma mai doare nimic, cred ca o sa ies putin pe afara, dar pe langa bloc. Se pare ca in parc e prea umezeala pt nasul meu cel fin .

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Rox, n-are nasul infundat. Si am si palpat-o si nu simte dureri ca de sinuzita. Ca vorba aia, sunt patita si stiu unde sa scormonesc. Eu cred ca e ori o raceala miiica de tot, ori oboseala, ca inca nu si-a revenit saracuta dupa botez, dupa cat suflet a pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna si de la noi! AnnisiaImi pare rau dar eu efectiv nu mai am timp de nimic, cand e sotul plecat mi-e imposibil iar cand e acasa mi-e nu stiu cum el cu treburile casei si eu pe forum. Bine, duminica am avut si botezul si am fost fff ocupati. Bebelina ma solicita f mult, cred ca am ramas singurele cu colici (si nu mai suportam nici un fel de picaturi ca sunt cam dulci si ii fac greata sau le scuipa, oricum nu aveau prea mare efect).Suntem mai ciudatica asa, in afara de faptul ca se agita ingrozitor la san, transpira in cap fleasca si plangeeeeee(exclus lipsa lapte ca atunci cand curge sanul tipa mai tare se ineaca, nu mai stiu ce sa-i mai fac (in afara de faptul ca ma plimb cu ea prin casa in timp ce suge) presupun ca sunt colicii ca ea intotdeauna face kk la san. Mai suge si putin si des, luam in greutate tot cu incetinitorul aproape 800g pe luna, seara suspectez ca nu prea ii mai ajunge sanul si eu sunt f obosita se culca pe la 12 noaptea se trezeste pe la 4 apoi la 6, 7 dimineata, ziua doarme numai in brate (o rasfatata).Apropo aveam si eu o intrebare pt. Sabina (dar nu numai) daca de cele mai multe ori gasesc pampersul gol la 4 noaptea schimbat fiind pe la 11 seara inseamna ca nu ii ajunge laptele seara? Ca ziua e greu .Nu as putea spune la ce ora suge seara ca sta mai mult la san (suge, kk, plange scoate aerul, iar plange, suge....)In alta ordine de idei e o scumpica zambareata tare, gangureste cel mai mult cu sora sa (sunt super incantate una de alta), inca nu rade in hohote dar chiuieeeee, nu stiu ce sa-i mai fac sa nu mai bage manuta in gurita, cateodata chiar regurgiteaza din cauza asta, suzeta am incercat-o acum cateva saptamani dar nu o vroia cand plangea doar asa o plescaia putin si o scuipa asa ca nu i-am mai dat-o.Inchei brusc ca abia o mai tin cu o mana in brate (cred ca o sa fie tare nazbatioasa, sora sa a fost muuuult mai linistita la varsta asta, adica mai si dormea ziua).Pupici la toate mamicile dulceturile si papanasii!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

hello!
multumesc mult de tot pt complimente........
sa fie toti sanatosi si sa nu avem pb!!!!
i-am facut si eu vaccinul infarix hexa-nu a avut nici o
reactie!
Roxana-imi pare rau ca suferi ded aceeasi pb MOV, cum zici tu, am citit prospectul de la medicamentul nDetralex si spune acolo ca e contraindicat in perioada alaptarii, tu mai alaptezi?nu stiu ce sa fac...parca ma simt un picut mai bine, dar...
Luca in ultimele zile parca e "nebun"-face crize de isterie din orice, nu stiu ce l-a apucat!sper sa-i treaca, iar eu care ma misc in reluare am impresia ca nu mai fac fata, ca nu se vor termina niciodata urletele, cand luca cu crizele de nervi, cand rares cu crizele de colici, urmate de varsaturi, urmate de sughituri, etc
dar, sa las vaicareala.........."_)
am vazut poze cu copii ingerasi sunt niste draguti si niste dulci!
o sa mai pun niste poze, momentan s-a blocat yahoo si nu mai pot sterge nimic, nu pot deschide emaluri cu poze, nu stiu ce are si asta!

Mergi la inceput