Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by greyeras

Salutare mamici si bebei.
Sunt o mamica fericita de Ana-Adelina nascuta pe 24 sept, ora 09:00, cezariana, 3,400 kg, 49 cm, apgar 8.
Va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta.
Am si eu o problema cu bebita mea, de draga ce ne este cred ca am invatato in brate si cand o las jos plange groaznic. Sigur plange de rasfatata ce e, cum o iau in brate cum tace. Problema e ca nu pot face nimic de ea, nici la baie nu ma pot duce. Se mai confrunta cineva cu aceasta problema?
Cum sa o dezvat?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Piciulika daca nu este prea tarziu vreau si eu si globuli si ulei. Sa imi spui cum iti platesc

si multumesc mult

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Fetelor, din pacate am vesti triste de la Alinus. Pata rosie de la funduletul lui Iulius s-a umflat si au fugit la Iasi. Se pare ca era un abces perianal, legat tot de stafilococul care i-a generat piodermita. Acum este in spital, a fost operat.

Multa sanatate micutule Iulius si sa te faci repede bine! Alinus, sa fii tare, ca o sa treaca si asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

multa sanatate puiului Iulius si refacere rapida!! Alnush fi tare mamico!!!!

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty78

Piciulika daca nu este prea tarziu vreau si eu si globuli si ulei. Sa imi spui cum iti platesc

si multumesc mult

pozele noastre
asa creste bebe Mario

daca nu deranjez, vreau cate 2 buc din fiecare ca vea si Aniast. Cum iti platim?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Si ca sa inchei in stilul meu vaicaricios, sunt tuflita rau.
1. imi curge nasul si asta e inceputul doar. Sunt sigura ca e viroza de la Alex, la cati muci am sters. Nu stiu ce forma voi face, daca apar complicatii gen sinuzita cum fac de obicei sau daca voi reusi sa nu ii dau lui Andrei.
2. la pranz aveam o bubita pe spate pe care am scaprinat-o ca pe raie de am umflat-o de tot. Ma gandeam ca e o ciupitura. Cand am ajuns acasa am observat ca erau 2, acum sunt si mai multe. Si una noua pe mana. Sunt bubite tipice de alergie, le fac cam o data pe an toamna, nu stiu la ce, doctorii au zis ca e ceva alimentar. Sunt ca niste pete rosii cu un punct rosu mai inchis la mijloc. Offf. Sa vad ce si cum evolueaza. Mai grav e daca o fi de la pastilele alea de Venoruton pentru problema mov. Acum am devenit si paranoica, am impresia ca ma mananca tot. Sunt data peste tot unde mi se parea ca mananca cu mixtura mentolata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

si eu fac bubite din alea si chiar mi-au ramas semne. Incearca sa se ignori ca trec repede de la sine

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Buna dimineata ,

In primul rand la multi ani lui Kriss -fetita ei si baietelul meu azi au 1 luna -deja , nici nu0mi vine sa cred

Avem 4 kg fix la pielicica goala - a crescut 1,230 gr de cand s-a nascut si 1, 5 de la externarea din spital , cu laptic de la mami si 1 cutie de Pre Nan .
Nu stiu cat suge , dar la asa ,,greutate nici nu masor.

Am lipsit deoarece am crezut ca avem ceva probleme cu puta , mi se parea ca la pipi plange asa ca am luat copilul si am mers la Budimex unde nenea dr. ne-a zis la mame si la tati ca avem ceva cu capul.
In rest , ieri am lipsit de acasa cam mult - vre-o 8 ore si desi am lasat bebeului laptic la biba l-am gasit ragusit de plans -biata soacra-mea n-a avut tzitiz si e aici tot necazul.
Ieri cand m-a prins s-a agatat cu manuteloe de mine si a urlat a jale vre-o ora , bietul pui

In rest nu raportam nici o viroza -deocamdata , mie mi s-a infundat nasul dar mi-am pus in gat cateva picaturi de propolis si mi-a trecut .

Roxana , si mie mi-au aparut hemoroizi dupa nastere -desi cezariana dar avem in casa medic. la greu -barbata-miu se trateaza cu Hirudoid si Ultraptoct
Detralexul e foarte bun , dar sa-l iei si dupa disparitia simptomelor , raman aia interiori care-si fac de cap in continuare.

In rest , am cumparat jucarii pentru copii de pe un site pe care l-am gasit tot aici pe forum -la redoute , au venit si sunt frumoase -mai ales caruselul lui bebe -are 17 melodii , sunete din naura , sunete din natura si melodii si se poate inregistra si vocea mea . Plus veioza de noapte plus u fel de holograma pe tavan
Dupa parerea mea a meritat banii-cca 40 EURO

Sa nu uit , am o intrebare -are cineva cont deschis pe ebay si PAY PAL -mie nu-mi ia cardul e VISA Electron de la BCR , sa fie motivul ca scrie pe el ,,electronic use only ?

Daca da , am sa trag o cearta cu ei , le-am precizat clar pentru ce-l vreau sunt chiar dobitoci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Of, Alinush, sanatate multa bebicului si putere tie sa treceti repede peste asta!

Rox, supozitoarele le-am luat din farmacie. Sanatate si tie, poate totusi scapi de viroza.

Sabina, , e greu singura cu copiii, stiu. Poate s-o imbuna vremea si mai iesiti pe afara, sa va consumati energiile.

Andries, sanatate si tie. Of, vad ca am cazut cam toate in butoiul cu viroze, guturaiuri, infectii si sinuzite. Pune-ti o masca la alaptat, ca sa poti si vorbi cu Mirciulescu mic.

Adimercedes, brava pentru Lisa grasunica. Si noi tot ca rata la baie. Si tot tipete si urlete dupa. Daca as putea sa-l masez si sa-l imbrac cu tzitzi in gura, ar fi cel mai fericit.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vmkriss

...si la noi ca sa fie tacamul complet BB s-a trezit cu nasul infundat rau de tot si plin de secretii. Asa ca acum m-am intors de la farmacie cu MARIMER. I-am dat si l-am curatat cu pompita da parca iar se infunda. Ce ar mai fi de facut??

P.S. Febra nu are - 37,2

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

batistuta bebelusului, ca pompita e frectie la picior de lemn

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ligeea, sa-ti traiasca grasunelul. La multi ani!

Vad ca mie nu se indura nimeni sa-mi raspunda la intrebarile de aseara. Ori e boicot ori nu v-ati confruntat cu asa ceva. Asta e.

Ma duc la puiul meu ca si-a incasat vaccinul si cred ca il doare piciorusul, ca plange in somn. N-a dormit nici azi noapte. N-am dormit nici eu. Sunt zombie.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ligeea, multumim! La Multi Ani si voua!!
wau,felicitari pt. greutatea luata, a mea a luat in jur de 800 de grame de la iesirea din spital, o alaptez numai de la san..
eu am facut proba suptului de cateva ori si a reiesit ca la o masa de la sanul drept suge cam 20-30 grame, iar de la stangul cam 40-50 gr..o fi putin?

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput