Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 15

adimercedes spune:
Foarte frumoase pozele. Toti sunt niste scumpi si draguti .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

adimercedes spune:
Sanatate si bebelusilor bolnaviori!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa

adimercedes spune:
Nana, f frumos numele!!!! Stefan (pe langa Andrei)imi place si mie f mult.
Lisa

adimercedes spune:
Acum despre Lisa (Piciuliko, ia aminte sa vezi ce te asteapta ): am cantarit-o aseara la baie, pe burta goala si goala pusca. A pus 200g in 6 zile
, deci concurez si eu pt titlul de alaptareasa extra-eficienta
. La baie sta ca o rata, ii place la culme, se impinge cu picioarele, e super. Insa daca tzitzi i-ar intra in gura cand o scot din cada, ar fi cea mai fericita! Asa, plange pana o imbrac si e disperata rau, cu gura cascata, pana primeste. Eu ii zic Nibbles - vi-l amintiti pe soricelul ala vesnic flamand din "Tom&Jerry"
.
Si cu ocazia asta am si iesit din scutecele de nou-nacuti si am trecut la cele pt bebelusi de 6-11kg :P Sunt cam mari, dar celelalte erau cam mici si o cam strangeau...
Dupa baitza a papat cu simt de raspundere si a dormit de la 8:30pm pana la 6am. La fel si acum 2 zile dupa baie. Ieri insa, fara baie, s-a trezit la 1 sa pape. Cred ca vom face baie in fiecare zi ...
revin ca foaaaaameeee
Lisa

Piciulika spune:
Felicitari Lisa - si Mami de Lisa!
Eu stau si-l astept sa se trezeasca sa-i indes tzitzi in gura.
... alta data stau si astept sa adoarma...!!!
Chestia cu baitza a tzinut si la noi o vreme - acuma savuram nespus baitza si pe urma suntem fresh si stam cu ochii pe peretzi si gangurim pana la 1. Asta e piticul meu: se adapteaza si ramane activ.
Dupa plimbare cadea lat. Acuma nici asta nu mai e o garanztie de somn lin...
Dar e dulceeeeee...!
Am pus cateva poze noi pe site - luna a 2a, evident.
S-A TREZIIIIT! Ce bine! Si-i e fOOOOAAAAAAmeeee!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Felicitari Lisa - si Mami de Lisa!
Eu stau si-l astept sa se trezeasca sa-i indes tzitzi in gura.
... alta data stau si astept sa adoarma...!!!
Chestia cu baitza a tzinut si la noi o vreme - acuma savuram nespus baitza si pe urma suntem fresh si stam cu ochii pe peretzi si gangurim pana la 1. Asta e piticul meu: se adapteaza si ramane activ.
Dupa plimbare cadea lat. Acuma nici asta nu mai e o garanztie de somn lin...
Dar e dulceeeeee...!
Am pus cateva poze noi pe site - luna a 2a, evident.
S-A TREZIIIIT! Ce bine! Si-i e fOOOOAAAAAAmeeee!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Pofta buna, Michael!!!!!
Lisa

bikmaria spune:
ALINUS sanatate multa TEUTULUI tau ,fi tare ,treceti voi si peste asta.Ne gandim la tine si la bb bolnavior
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

bikmaria spune:
ROXANA ,imi pare rau ca te-au napadit atatea probleme de sanatate ,dar te stiu viteaza ,si chiar daca te vaiti ai puterea sa le faci fata la toate +2copii.Asa ca fruntea sus pieptul inainte (e o vorba din armata),ca vin ele si vremurile bune.A..mai am o intrebare pt tine ,pe langa toate prb tale ,menstruatia ti-a venit?.mi-a venit mie si am niste dureri mari de sani ,si imi curge f mult
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Andries spune:
Neata'
eu nu ma mai uit frate la poze de bebei ca ma apuca nostalgiile...nu stiu cand o sa fie si al meu asa dolofei. Pana una alta tot la categoria tzantzar intra.
Roxana nu stiu de restul de medicamente dar DETRALEX ul este f bun pentru circulatia venoasa. Eu am avut ceva probleme mov dupa prima nastere (cea vaginala) si singura chestie care m-a ajutat a fost dusul cu apa rece/calaie... de 7 - 8 ori pe zi cel putin, plus betadina cu (,) care imi tratam epiziotomia si care evident ca se scurgea si catre zona mov. A fost foarte nasol, dar am scapat, bine ca puteam sa fac nenumarate dusuri ca era luna iulie.
Nu mai stiu ce vroiam sa spun...SANATATE tuturor!!!
Stati ca mi-am amintit.. eu sunt racita/bolnava coapta de vreo 10 zile si nu l-am imbolnavit pe bebe. Si am o infectie in gat de mama focului, o mai tin in frau cu vit C si faringosept. Singura chestie este ca la momentul mesei ii dau sa manance "pe muteste" nu deschid gura deloc si nasul il am bine curatat inainte de masa. E mai greu sa te abtii sa nu vb cu Mirciulescu dar decat sa-l imbolnavesc...
Andries

Andries spune:
pt NANA draga mea numai sanatate iti doresc si multa tarie, eu cred ca se va rezolva problema tizului meu, am mai auzit (la colegi de-ai mei) situatii de genul asta care s-au rezolvat complet in primul an de viata, fara ca medicii sa poata sa nominalizeze exact o cauza. Multa, multa bafta si incredere!!
Andries