Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 17

vmkriss spune:
Asa e, dimineata am bagat "batista" si s-a umplut de secretii. Da dupa o ora, doua, iar se umple.FLORI si
Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB
9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**
Flori graviduta si BB la echo

slippers76 spune:
Mario de Betty , ai deja 3 luni puiule!
Iarina Andreea de mrl-dumitru
Oana Isabela de Amar
Andrei Laurentiu de Terrapin
Alessia Stefana de Kriss79
Luca de Ligeea,
Sa cresteti mari, frumosi si cuminti, sa le aduceti parintilor vostri numai bucurii!
Vmkriss, apa de mare sau ser fiziologic, batista bebelusului si tinut cat mai mult la verticala. Noi cand am avut rinita am avut "prescriptie" de rasfatz: ne-a zis sa-l tinem cat mai mult in brate. Nu ar fi bine sa-l consulte totusi un pediatru? Asa, ca sa stati voi linistiti, ca e vineri si vine WE.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)

bikmaria spune:
LIGEEA,KRISS79,sa va traiasca bebei ,sa fie sanatosi si mancaciosi
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Andries spune:
Sa cresteti mari sarbatoritilor de astazi!!
Ana eu dau mixt, 3 supturi si 4 biberoane si o singura data am avut kk asa mai pastos, dar a iesit singur fara termometru... nu stiu ce sa-ti spun, la primul copil aveam probleme cateodata cu constipatia pentru ca eram numai pe lapte praf...
Andries

Piciulika spune:
quote:
Originally posted by betty78quote:
Originally posted by betty78
Piciulika daca nu este prea tarziu vreau si eu si globuli si ulei. Sa imi spui cum iti platescsi multumesc mult
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
daca nu deranjez, vreau cate 2 buc din fiecare ca vea si Aniast. Cum iti platim?
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Betty te luasem la socoteala cu 1 homeo.
Am sa rog sotzul sa mai fuga o data in pauza de pranz - de poate! - sa mai ia si ulei si pt Aniast. II timpul scurt, ca astia la pranz si termina cursul si pleaca...
Deci avem:
Tomasa cu 1 homeo, 1 ulei
Betty (incl.Aniast) cu 2 homeo, 2 ulei
OK?
Sper sa le ia colegii aia - ca nu-i stiu. Da' se roaga Radu frumos de ei. Vedem pe urma cum le recuperatzi in Buc. (probabil la firma, in Primaverii)
Cu plata ma gandesc la o formula sa nu platitzi taxe bancare aiurea. Probabil la ai mei, in RON? Inteleg ca e costos cu transferul de valuta, nu?
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

moldoveanca spune:
Fetele multumesc mult pt aprecieri ma bucur ca v-a placut dovlecelul meu.Multa sanatate bebelusilor bolnaviori ,Alinush fii tare pt Teutu ca are nevoie de tine.Rox si eu am probleme cu alergiile sper ca Vladut sa nu ma mosteneasca desi se pare ca are pielea mea se inroseste imediat ce il ating .Acum sa va spun un secret.Eu cand simt asa sanii mai moi bag cate un bors moldovenesc facut cu bors de putina.Vreau sa va spun ca in jumatate de ora imi explodeaza sanii asa ca fetele care aveti probleme incercati si voi.
teo

tomasa spune:
Piciulika, multumim frumos, scumpo! Sa vezi ce se ingrasa de acum Piciulica mea :) Eu ti-as plati prin Western Union ca sa nu-i mai deranjam pe ai tai... Sau cum ziceti, poate au fetele o idee mai buna ca sa ai si banutii repede. Esti o dulce! Multumeste-i si sotului.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

tomasa spune:
Rox, sanatate multa si putere!
Alinus, ma rog si eu pt. voi! Cred ca e tare greu cu bb mic si operat...offff!
Ana, eu nu m-am confruntat cu problema asta. Ai mei sunt din pacte genul invers, chiar si Tudor face de cel putin 2 ori pe zi la varsta asta. Nici asa nu-i bine.... Iar ceai sau altceva nici Maria nu inghite. Chiar si Vigantolul il scoate din gura, baleste special si il scote cu limba o data cu saliva. Chiar ma gandesc sa i-l fac injectabil ca n-am chef de rahitism.
Piciulika, hai ca acum am vazut cat costa. Pt. 20 euro nu prea merita transferul cred. Cum facem fetelor?
Isabeluta, eu stiu data vaccinului pt. ca mi-l cumpar de la farmacie si chem pediatra acasa sa i-l faca.
Sim, iti dau PM cu globul ala. Te referi la cel personalizat pt. Craciun, nu? Acum am citit intrebarea ta.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)