Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Micsunea felicitari pt fetita cea mare.Nu iti fa pobleme in legatura cu pozitia ei ca mai are timp sa se intoarca si chiar daca ar ramane asa medicii stiu ce fac si totul va fi bine.

danonique 37+

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud.Azi am incheiat 37 sapt si am intrat in sapt 38.Va doresc tuturor sa ajungeti la termen.Cred ca de acum bebele poate veni oricand fara a fi considerat prematur.Va pup!

danonique 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Salutare fetele
Noi ne-am intors acasa ieri (Micsunea ca am vazut ca ai scris deja) dupa 24 de zile de spital.M-au apucat in 16 nov. seara contractiile la 10 minute distanta si dureroase asa ca am plecat la sputal unde m-au internat.Sambata am tras 8 ore de travaliu foarte dureros in sala de nasteri dar au reusit sa le opreasca intr-un final cu perfuzii.De atunci am ramas sub observatie pana s-au saturat medicii de mine si m-au trimis acasa.Nu mai am col deloc dar e inca bine inchis asa ca speram sa ajungem la 36 de saptamani ca sa nu ne tina la incubator deloc.Contractii am non stop dar deja m-am obisnuit cu ele...
Eni felicitari pentru ingeras
Pup contractoasele

+34 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

bravo fetele...vad ca va tineti tari!!!!

Gugu esti pe aproape de moment!!! Ai emotii?

Micsunea...si mie mi-e frica! Dar s-ar putea sa fie mai usor decat ne inchipuim. Poate ne e frica si de necunoscut.

Ginger ce bine ca ai trecut de faza aia urata. Tinem pumnii unele altora si ne va fi bine.

Noi am fost la doc. si e bine totul, bebe are 2,5 kg, iar fluxurile pe artere sunt bune. m-am linistit. Acum a mai ramas frica sa nu ma apuce noaptea si sa nu-mi faca astia anestezie. Si ptr mine a fost mai buna ultima perioada, chiar daca e burtica mai mare.

Va pup pe toate, si sa dea Domnul sa nu mai avem proobleme pana la nasteri, si sa avem nasteri usoare!

LUMI 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragele mele sper ca sunteti bine toate iar contractiile au disparut
MICSUNEA stai fara grija ca sigur bebelusa se va pune in pozitie buna pt mami,nici a mea nu-i intoarsa inca dar sper ca o va face curand
DANONIQUE sper ca sunteti bine,felicitari pt cele 37 de sapt. implinite,acum iti zic nastere usoara
ENI,ANCA la printese si mamicute
LUMSTA ma bucur ca sunteti bine
GINGER sper ca sunteti bine tot 3 in 1
GUGU nastere usoara draga mea
28+

Mergi la inceput

Aurel cris iti doresc si tie sa ajungi cat mai aproape de termen.Multa rabdare si cat mai putine contractii!

danonique 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cris cum te simti?
A nadcut Ginger!!!!!!!!
Si ea si bebelusii sunt bine.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Bravo Ginger! multa sanatate bebelusilor si refacere rapida mamicii!

Fetelor, va doresc zile usoare in continuare!

Multe imbratisari ptr toate!

LUMI 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

FEICITARI GINGER SI AICI,SA ITI TRAIASCA INGERASII
Fetele mele dragi eu azi am fost mai bine dar cum vine seara incepe distractia,maine intru in sapt 30,credeti-ma am lacrimi in ochii de bucurie parca am nascut.
la toate
29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Felicitari Ginger!!! Mii de pupici pentru tine si baieteii tai!

Micsunea
34

Mergi la inceput