Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor noi am fost la dr si nimic nu pare schimbat,colul deschis in interior,bebe bate de zor colul,nu era intoarsa cu capul in jos.Batea cu piciorusele iti venea sa razi habar nu avea ea de colul meu,aveam mari sperante ca imi zice si mie greutate,lungime...Aici iti spune decat ca este dezvoltata normal pt cate saptamani am,iti fac un grafic,asa este sistemul.In rest cu contractiile suntem la fel,sincer am inceput sa mai fac si eu cate un pic de mancare,seara am cele mai nasoale dureri daca stau prea mult in picioare.Cam atat despre noi.
DANONIQUE hai ca mai ai asa de putin si scapi,sper ca totul a fost bine la dr.
ANCUTA pupicuri mamici si printesei
ENI la fel pupam mamica si printesa
LUMSTA cum a fost la dr.??
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Cris ai grija de tine si cat mai putin efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Fetelor am fost miercuri la dr si sunt f fericita ca fata de acum 2 sapt colul nu s-a deschis mai tare.Mi-a zis ca de acum poate veni bebele cand doreste si chiar m-a lasat sa ma plimb cate putin in fiecare zi.Incerc totusi sa stau cat mai mult in pat.As vrea sa mai treaca inca 3 zile sa am 37 sapt implinite.Va pup.

danonique 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Aurel cris eu zic sa lasi treburile si sa stai cat mai mult in pat.Stiu ca e greu sa lasi pe altcineva sa se ocupe de casa dar e f important pt bebe sa stai intinsa.Iti doresc mult curaj si multa rabdare!

danonique 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DANONIQUE bravo iubita mai ai putin si ai scapat,daca faci 37 de sapt nu ai de ce sa te mai stresezi.Ai reusit si ma bucur mult pt tine,sa ai nastere usoara cand va veni timpul
ENI
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Buna fetelor,

imi pare bine ca vad ca toate sunteti OK. V-am citit de fiecare data dar n-am mai scris.
Eu am fost pe 3 decembrie la doctor si nu mi-a mai masurat colul si cum la controlul dinainte ma duruse masurarea colului nici n-am cerut sa mi-l masoare.

Fetita mea e bine, a crescut chiar un pic mai mult decat graficul (dupa parerea mea - ca a luat vreo 800 de grame in 2 saptamani juma). Doctora a spus ca nu e mica.
In plus e asezata cu spatele la spatele meu si spre dreapta adica cea mai prosta pozitie pentru nastere dintre toate pozitiile cu capul in jos. Cred ca e mai usor sa nasti cu BB in fundulet decat cu BB ca al meu.
Asa ca m-a apucat o frica... Avand in vedere cum e pozitionata, daca ramane asa, ori risc cezariana ( in caz ca se vede dinainte ca nu trece de bazin) ori o sa ma lase sa incerc o nastere normala, care, cu BB asa, e mult mai lunga si mult mai dureroasa, epiziotomia obligatorie daca resuseste sa iasa (in marea majoritate a cazurile in aceasta pozitie ies doar cu forceps sau ventuza), daca nu cezariana in urgenta ca sa o deblocheze din bazin.

No, asta am aflat dupa ce m-am documentat pe internet. Asa ca acum ma tot stresez.
In rest, cu contractiile stau la fel. Nu am mai multe, iar cele de seara/noaptea sunt mult mai deranjante decta cele din timpul zilei.

Incep sa ma intreb daca statul asta in canapea, lipsa de miscare si tratamentul nu au un efect de rablagire a organismului care nu va mai presta cum trebuie la nastere...

Pupici si sanatate maxima,

Micsunea
33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

E-he-he, ia uite ce de-a colegutze de odisee de-ale mele gasesc p'acilea. Fetelor in calitate de fosta "contractista" am intrat sa va salut si sa va doresc sa scapati cat mai repede de contractii. Eu vad ca nu mai am nici o treaba cu ele de vre-o doua luni. De fapt as putea spune ca lunile astea doua au fost cele mai usoare din toata sarcina, in ciuda faptului ca se spune ca sunt cele mai "greoaie".
Pup si sa nu mai auzim de contractii.

GUGU 36+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 10 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Micsunea imi pare rau ca bb nu sta bine dar poate isi mai schimba pozitia ca timp mai este. in ce priveste statul in pat si nasterea nu iti fa probleme, nici nu-ti vine sa crezi cata putere ai atunci...si eu am stat in pat toata sarcina si am nascut natural; toata lumea s-a mirat pt ca sunt mica si subtirica dar atunci, cu gandul la bb ai o putere de care nu esti constienta.

cat mai putine contractii va doresc!

Mergi la inceput

Eni, , sa fie cum zici tu, eu asa sunt de fricoasa...

Gugu, imi pare bine ca ai profitat de ultimile luni de sarcina, ca multe probleme ai avut la inceput! Doar 10 zile mai ai? O, ce repede trece timpul!!!!

Aurel-Cris, esti bine? Curaj, ce ai inaintat si tu cu sarcina! De Ginger mai stii ceva? Te pomenesti ca apuca 41 de saptamani de sarcina!

Pupici tuturor si multa sanatate,

Micsunea
33+

Mergi la inceput

A revenit Ginger, sunt tot 3 in 1, are deja 34 de saptamani si mai duce
Micsunea
33+

Mergi la inceput