Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 7
lumsta spune:
Nu mai e nimeni prin preajma? Sper ca sunteti bine bine toate mamicile si toti bebeii!
Eu am avut o zi mai proasta ieri. Sta bebe atat de jos ca am senzatia ca va cadea....si cand se misca e mai rau. Noroc ca e mai activ in partea de sus cu piciorusele, iar capusorul si manutele le misca mai putin...ca altfel.... Si m-a apucat panica, frica de nastere! Mi-e friiiiiicaaaaa!!!!!!!!!
Sper sa imi revin!!!!!!
Pupici tuturor!
LUMI
33+
ancadragoman spune:
lumi stai linistita ca nu il pierzi pe bb pe drum,cat despre nastere nu e bine ca iti este frica,trebuie sa te incurajezi singura si totul o sa fie bine.
pupici
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
g24hit spune:
salutare
eu sunt putin mai bine, micuta e mancacioasa, o doare burtica.....si e frumusetea mea!!!!
Lumi curaj, ce a fost mai greu a trecut
cat mai putine contractii
pupam toate fetele si burticile
ENI si IULIA
aurel_cris spune:
ENI sa iti traiasca printesa si tie si ANCUTEI

Fetelor sper ca sunteti bine toate,noi asa si asa ne mai luptam cu contractiile si joi mergem la
,sa vedem ce ne mai spune.
la toate fara exceptie
27
danonique spune:
Buna!Sper ca sunteti toate bine.Noi tot in pat stam si spre marea mea bucurie suntem tot 2 in 1.Miercuri trebuie sa mergem la medic iar joi ne vedem cu anestezistul pt peridurala.Va pup.
danonique
35+
ancadragoman spune:
Cris stai cumintica ca mai ai putin.
Danonique hai ca ai reusit,de acum nu mai este niciun pericol ptr bebe.
Fetelor va tin pumnii si hai sa inchidem odata capitolul asta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
lumsta spune:
Buna fetelor!
Cris, Danonique bafta saptamana asta la doc. Si noi mergem miercuri sa ne masoare IR-urile!
Noi suntem bine. Avem contractii putine si fara dureri. In week-end am facut multe plimbarici....n-am stat deloc in pat...si suntem bine(suntem cu 3 jumatati de gynipral pe zi....si doc a spus ca o tinem asa pana la sfarsit). Suntem optimisti ca o sa fie totul in regula. De pe 15 dec o sa mergem saptamanal la doc. sa vedem cand se apropie momentul.
Fetele cu burtici stati cuminti! Mai e putin!
Anca si eu vreau sa vad capitolul asta incheiat cu bine!
Multi pupici!
LUMI
34+
g24hit spune:
Bravo fetelor , ma bucur ca sunteti bine(atat cat se poate).
Lumi, nu mai ai mult si daca ai reusit sa iesi si la plimbare e super. si nu-ti fie frica, o sa vezi ca va fi bine.
Danonique mai ai atat de putin...
Cris curaj si tie in continuare si cat mai putine contractii.