Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 10
micsunea spune:
Aurel Cris, bravo pentru schimbarea prefixului, tine-o tot asa.
Si eu la fel eram, mai intai mi-am pus ca scop sa ajung la 28 de saptamani, apoi la 30 si tot asa din doua in doua ![]()
Acum ma simt asa de departe...
Saptamana viitoare trebuie sa merg la birou doua dupa-amiezi (ca m-am gandit ca o zi de 9 ore nu rezist) si apoi in ianuarie cand oi fi la 37+ ma duc o saptamana la birou! Nu sunt in odiseea zuzelor degeaba, nu? Asta daca nu nasc pana atunci!!!
Sau poate nasc la birou? Ca ieri am iesit si eu din casa si am fost la un concurs de recrutare, am stat 4 ore plecata din care doua juma pe scaun si aveam si eu niste picioare umflate cand m-am intors... (apropos de ce scriai la FIV)
Pupici tuturor, nu mai avem mult si o sa ne vedeme si noi bebelusii!
Micsunea
34
micsunea spune:
Fetelor care mai sunteti pe aici, am si eu o intrebare ![]()
![]()
:
uneori am contractii la care burta mea e complet deformata. Adica nu mai e rotunda (ovala ma rog). Seamana cu un fel de sac de cartofi, face vreo trei guguloaie enorme si in rest se aplatizeaza complet, de parca s-ar mula pur si simplu pe bebe, dar ce bebe o fi acela cu trei guguloaie? (ma rog uneori face doar un guguloi, sau doua, depinde)
A mai avut cineva asta?Sa ma stresez?
Multumesc,
Sanatate maxima,
Micsunea,
34
lumsta spune:
Micsunea, stai linistita, nu te stresa! unele contractii sunt msai piternice si se muleaza uterul pe bebe...dar nu ai cum sa-i vezi forma exacta....ar fi culmea...mai vezi un fundulet probabil, un genunchi ceva... dar peste ele se intareste muschiul uterin. Am patit si eu des stai linistita. Dar eu nu cred ca faci bine cu serviciul! Stai cumintica!
Fetelor sunt in saptamana 37 si nu-mi vine sa cred. Uraaaa! Am fost la control si colul e moale dar inchis. Doc. a spus sa stau cuminte daca nu vreau sa-l pun sub brad. Oricum pana pe 31 o sa nasc.
Pupici tuturor! Sa va fie cat mai bine!
LUMI
36+
mariaanna spune:
'Neata, fetelor!
Am intrat si eu , ca tot e vorba de contractii.Spunea cineva ca cele care sunt dese, scurteaza colul!Foarte adevarat, insa cele care au loc in trimestrul II de sarcina1Daca se intampla asa in ultimul trimestru, nu va panicati!
E absolut normal si e semn ca veti naste usor, doar uterul nu se antreneaza degeaba, nu?
Micsunea, stai linistita!Si mie mi se intampla asa de multe ori.E normal. Uneori ma amuz vazand ca din ,,sacul de cartofi'' se vede miscand cate un genunchi sau o mana.
Lumsta, si eu sunt in saptamana 37.Maine intru in 38.Bafta!
Danonique,schimba semnatura cu AMRul!Doar nu vrei sa ramai mereu la saptamana 37...Nu esti nerabdatoare ?
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
micsunea spune:
Bravo fetelor la termen!
Eu stau de vreo 6-7 saptamani in casa si sunt tare mandra ca am ajuns asa de departe.(acum sunt in saptamana 35)
Dar acu nu prea mai rezist si incep sa ma agit. Initial doctora mi-a spus ca daca ajung la 32-33 de saptamani o sa am dreptul sa incep sa ma agit! Dupa aia daca a vazut ca mai am concediu (am terminat concediul medical si am intrat in concediul meu normal) a fost destul de incantata ca mai pot sta la calm. Dar in acealsi timp mi-a zis ca nu crede ca o sa nasc prea devreme, deci riscul de nastere prematura a mai scazut.
Dar acu' trebe sa mai prestez o zi la birou, nu pot altfel.
Si ma duc doua dupa-amieze la birou, joi si vineri. In cel mai rau caz, daca nu ma simt bine stau doar cate 2 ore (adica minimul obligatoriu).
Cred ca totul o sa fie bine ca eu aveam obligatie de stat la pat, doar asa trebuie sa ma agit cat mai putin.
Va dau de stire pe saptamana viitoare cu ce-am mai facut si daca trec de 5 ianuarie, ajunge si BB a mea la termen.
Multumesc pentru raspunsuri, e ciudat ca desi contractiile astea sunt suficient de puternice cat sa se "muleze" cat de cat pe BB, nu sunt dureroase!
Multa sanatate tuturor,
Micsunea
34+ cu Amandine 
aurel_cris spune:
DANONIQUE iti urez si aici nastere cat mai usoara
,bine ca scapasi de contracti......
MICSUNEA mai greu dar mergem si noi inainte incet incet

LUMSTA,MARIAANNA

ANCA,ENI cum merge treaba cu printesee??

Fetelor eu seara tot am contractii dureroase dar acu m-am obisnuit cu ele asa de mult...cred ca mi s-ar parea ciudat sa nu le am
.Noptile au devenit din ce in ce mai scurte,din cauza nesomnului am dureri de cap si ma fac maricica,am pus 10 kg pana acum.Ce ma ingrijoreaza putin acum este anemia asta care imi ma tot tine ametita,se invarte cam totul in jurul meu.
29+
danonique spune:
Aurel criss multumesc mult.Eu il astept pe tati sa ne duca la cabinetul medicului.Va incerca sa accelereze deschiderea colului prin tuseu vaginal.La prima sarcina a durat cam 8 ore de pana la inceperea contractiilor dureroase.Sper sa nu am nevoie de perfuzii pt declansare.
danonique
38+
aurel_cris spune:
DANONIQUE inca odata felicitarii pentru bebe Albert

Dragele mele va doresc din tot sufletul sarbatori fericite
,sa aveti sarcini usoare si fata contracti...
la toate
30+
Bianca Maria
danonique spune:
Aurel criss multumesc pt felicitari.Va doresc sarbatori fericite si nasteri usoare.
Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007