Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Si uite asa am ajuns si la 39 de saptamani si lui fiu-meu se pare ca ii place foarte mult in burtica. Daca lui ii place acolo si creste inca bine, nu ma supar, oricum mai are o saptamana pana la termen, asa ca...asteptam,mai ales ca la ultimele eco era un pic mai micut decat media.

39+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

am zis eu ca o sa va rugati de ei sa iasa....hai ca fac alt capitol cum avem prima nascare de luptator

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melisa_30 spune:

Daaaaa, acum chiar ca ma rog de el sa iasa...peste 2 zile fac 40, bb e grasunel tare, dar nici un semn deocamdata. Medicul mi-a spus k daca intr-o sapt nu da nici un semn, atunci mergem pe cezariana...pentru k el nu e de acord cu declansarea si nu face manevre de acest gen..Si cum e prea tarziu sa "mai aranjam ceva la stat" pt cezariana, imi forteaza mana la privat.
Pana acum ma rugam sa ajung la 36, nici nu visam sa depasesc termenul. Azi noapte am avut contractii multe si dese, dar f scurte, si cu dureri de mijloc, nu de burta..Eram convinsa ca azi merg la spital, dar se pare k nu...bb s-a puturosit si mai vrea sa stea

39+ cu Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Ahtia-s leuti cu personalitate! Daca noi nu i-am lasat cand au vrut ei acum nu mai vor ei cand vrem noi. Mie dr imi vorbeshte de declansare deja (al meu nu e de acord cu cezariana, decat in caz de indicatii medicale).Vom vedea...

39+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Grishca, ai nascut? Eu am depasit termenul si urmeaza cezariana sapt viitoare, daca nu se declanseaza pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna, fetelor!

V-am citit cu drag si m-am alaturat voua( cam tarziu,intr-adevar) pt ca si eu am contractii de pe la 16-17 saptamani. Am avut contractii nedureroase, apoi dureroase, am luat Arefam, No-Spa, Scobutil, s-au mai linistit durerile, dar contractiile tot le am!
Sunt foarte dese, nici nu as putea spune de cate ori pe zi(cel putin de 10 ori), burtica devine foarte incordata, simt un mare discomfort, e greu sa ma ridic in picioare....plus ca am contractii de fiecare data cand trebuie sa merg la baie....

Am fost la control, colul meu masoara 27,2 mm (este inchis) si am primit pastile (asemanatoare No-Spa -ului doar pt ca am insistat, doctorita de aici nu era ingrijorata deloc!)

Va doresc o zi cat mai buna, sarcina usoara, nastere usoara la cele care ati ajuns la termen si puiuti sanatosi la cele care ati nascut deja!

Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Melisa,Grishca v-am spus eu
Hai ca asteptam vesti de la voi sa va trec in listuta cu luptatorii
Lumi bine ai venit si daca ai inttrebari suntem aici

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancadragoman, multumesc de primire!

Am inceput sa fiu mai optimista, sa prind curaj citind postarile voastre! Poate voi avea si eu noroc si voi naste la termen. Sunt ingrijorata pt. sanatatea fetitei, dupa cum am inteles de la voi, bebelusul are de suferit de la aceste contractii... Maine am programare la medic si voi afla daca colul s-a mai scurtat sau nu de la ultimul control....voi reveni cu vesti!

Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Lumi daca stai la pats i iti iei tratamentul o sa duci sarcina la termen

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

GATAAA!!! Am nascut si am si ajuns acasa. Baietelul meu are acum 5 zile. Dupa asa o sarcina plina de emotii, cu mii de contractii, iata ca am depasit termenul si la 41 de saptamani am nascut prin cezariana un baietel de 3910 g si 50 cm, perfect sanatos!
Deci pana la urma totul e bine cand se termina cu bine si e adevarat: totul se uita cand te uiti la jucaria vie din bratele tale.
Pentru toate fetele caresufera acum gandindu-se zilnic daca vo duce sarcina la termen sau nu, le transmit sa aiba rabdare , pt ca SE POATE!
Grishca, ai nascut? ce faci?
Anca, multumim pentru suport!

Mergi la inceput