Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 22
ancadragoman spune:
Melisa FELICITARI!!!!!!!!!
Inca un luptator s-a nascut,sa ne spui numele lui sa deschid capitol nou
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Lumi_Richard spune:
Felicitari, Melisa!
Sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!!!
Lumi
26+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Melisa_30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Melisa FELICITARI!!!!!!!!! Inca un luptator s-a nascut,sa ne spui numele lui sa deschid capitol nou ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Grishca spune:
Salutareeee!
Pe 31 iulie l-am nascut pe cale naturala pe fiul meu Tudor Mihai (3300 g, 51 cm, apgar 9)la 39 s 4 z de sarcina si tot ce-mi amintesc este ca nu se compara contractiile din timpul travaliului cu ceea ce simtisem in ultimile luni de sarcina.
si cat mai putine contractii inainte de vreme pentru toata lumea.
Mamica fericita de bebe Tudor Mihai (31.07.2009)
ancadragoman spune:
Felicitari pentru luptatori.Aici aveti capitol nou cu ei in listuta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141874
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2