Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Haideti fetelor ca greul a trecut,beblusii sunt marisori si nu mai este niciun pericol de nastere prematura asa ca relazati-va si dormiti cat puteti acum

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Uraaaaa! Am scapat de nashtere prematura! Am implinit 37 de saptamani!!

37+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Melisa, eu voi nashte pe cale naturala daca nu intrevine ceva neprevazut. Cu un col deschis de la 29 de saptamani si cu contractii zilnice de la 26, sper sa fie o nashtere usoara. Vom vedea.
Deocamdata, ajunsa aici, parca as mai sta vreo 2-3 saptamani ca sa fie la termen. Acum totul mi se pare posibil, si nu ma grabesc de loc. Tu ,voi, cum mai santeti? Si mai e ceva,facem leuti nu?

37+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Meeeliiiissssaaaa, ce faceti? Un semn,ceva...

37+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melisa_30 spune:

Am ramas fara laptop cateva zile. Sunt tot acasa, numar zilele, nu imi vine sa cred ca am ajuns asa departe! nici nu visam eu...
Mai am un singur stres: sa se faca odata 20 iulie si sa scap de cerclaj, ca imi sta pe creier; e posibil insa ca dupa desfacere in urmatoarele 24h sa nasc. Sa vedem. Eu acum intind coarda ca m-am vazut cu sacii in carutza si trag speranta sa rezist pana pe 24 sa fac leutz.
Apropos de contractii, de vreo 3 zile e mult mai bine si am redus no spa-urile si gynipralul. Am fost in schimb la monitorizare cardiotocografica la spital, direct la moase, si de data asta din pacata am apucat sa vad cum il afecteaza o contractie pe bebe: in cele 20 de minute de monitorizare, am avut o contractie medie, si bataile inimii lui au scazut la 120 in timpul si chiar cateva minute dupa...media inainte de contractie era undeva la 150...
Acum..asta e...incerc sa nu mai mai gandesc, mai trebuie sa mai reziste cateva zile macar si GATAAAA!

37+ cu Casian

Mergi la inceput

neatzaaa! Avem 38 de saptamani! Tot ce-mi doresc este sa vina bebe sanatos! Acum il astept cand este el pregatit.

38+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am zis eu ca totul o sa fie bine ...acum o s ava rugati de ei sa iasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Azi am intrat in LEUUUUU! Si maine fac 39 de sapt! Nici nu imi vine sa cred, nici nu visam eu...sunt asa de recunoscatoare!
Grischa, sper k nu ai nascut inka, da un semn!
Anca, multumim pentru suport, cred k ai dreptate, de acum o sa ne dorim sa iasa . Eu una vreau sa il vad odata k e intreg si sanatos si nimic altceva nu mai conteaza.
Mi-am scos cerclajul si vad k nik...nik...desi era f probabil sa se declanseze, insa s-ar putea sa o fi dat in extrema cealalta, din cauza firului s-a intarit...si o sa am un travaliu lung, dupa cum mi-a spus dr. Dar nu conteaza, important e ca am ajuns la termen. Sunt tare fericita!

38+ cu Casian

Mergi la inceput

Nu, nu am nascut si nici nu da semne ca ar vrea sa se nasca. Am in continuare contractii dar sunt inca haotice chiar daca uneori dureroase. Acum ma uit dupa dop,scurgeri, si incerc sa fac cat mai multa miscare, dar mi-e tare greu sa ma readaptez la pozitia bipeda dupa 2luni jum de stat la pat aproape permanent. Ma dor toate oasele, ma doare burta,spatele aprope tot dupa numai 2 pasi, dar sunt foarte fericita. Am ajuns la cel mai indepartat termen la care nici nu speram acum 2 luni. Acum mai e un pas: sa se nasca sanatos.
Pentru tine si nashtere usoara. te-ai hotarat daca va fi naturala sau nu?

38+ Tudor Mihai

Mergi la inceput

Culmea ironiei ar fi k leutii nostri sa depaseasca termenul. Regimul meu de viata e acelasi, pentru k nu pot iesi pe caldura asta sa ma plimb, si nici nu pot fizic, pentru k ma dor toate si imediat am contractii si trb sa stau jos, pentru ca mi se "blocheaza" tot corpul. Mai fac una alta prin casa, k si pana acum...si cam atat. Pana si vasele le spal stand pe scaun...Nu mai iau decat vitamine, adio no spa si gynipral! Sincer, ma simt la fel si fara aceste pastile, ba chiar mai bine.
Daca totul e ok, o sa nasc natural, cu epidurala,pe care de altfel mi-am si cumparat-o, ca deh..spitalele romanesti...
Bagajele sunt facute de mult si ale mele si pt bb...toata lumea asteapta cu sufletul la gura

39+ cu Casian

Mergi la inceput