Imuno grip junior

Ati dat copiilor?si ce doza?
Spre exemplu la 10 luni dr pediatru ne-a spus sa ii dam 1ml x2/zi zilnic.
Pe prospect sunt alte doze si alt fel de cure
Copilul meu are 1 an si 2 saptamani,, pe prospect scrie 3 mlx2/zi pt copii de la 1-2ani.
Tot in prospect scrie sa nu se administreze concomitent cu vaccinarile.
Acum 2 sapatam i-am facut vaccinul de 1 an si am intrerupt cu 4 zile inainte imunogripul.Am intrebat dr daca interactioneaza si a zis k nu are nici o treaba.
Daca ati administrat asa ceva copiilor vostri imi puteti spune si mie cum?
va multumesc anticipat
Raspunsuri

miria_cristina spune:
Eu i-am dat respectind prospectul.
Dar in perioada vacc.-lor l-am intrerupt pe termen lung pentru ca desi sunt pe baza de plante aceste siropuri au efect de imunizarea si nu trebuie umblat la imunitatea copilului concomitent cu vacc. pentru a lasa organismul sa reactioneze el singur.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Laura25 spune:
Eu am respectat prospectul ca dozaj si mod de administrare si le-am facut o cura de 4 saptamani. Vreau sa va intreb daca stiti cand le pot face o noua cura? Dupa o luna-doua de pauza sau se face numai odata pe an?
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mihaelutat spune:
Eu tocmai am terminat de administrat baietelului meu prima tura de Imunogrip. Titi are 1 an si 11 luni, doza mi-a dat-o pediatra pe cea din prospect, adica 3 ml/2 ori pe zi. Eu i-am dat 5 saptamani ca atat mi-a ajuns sticla. Pediatra mi-a zis sa fac pauza o luna si sa ii mai dau o tura, asa incat sa prindem 2 cure pe iarna. Probabil ca mai facem o tura in primavara, dar vom vedea. In perioada in care Titi a luat Imunogrip nu am avut nici un vaccin de facut, asa incat la capitolul asta nu am intrebat ce e de facut. In acelasi timp cu Imunogripul i-am dat si o doza de osscilococcinum /saptamana, tot 5 saptamani. cand luam cura a doua de Imuno o sa incepem iar si osscilo.
Sanatate multa
Mihaela
album dn Titi

miria_cristina spune:
Eu i-am dat o luna, apoi pauza o luna si iarasi. Si a avut efect.

babyyy spune:
decisa ii dau si eu 3 ml dim si 3 seara ca in prospect?(are 1 an si 2saptam)
Dr pediatru mi-a spus ca nu interactioneaza cu vaccinul.am fost sa i-l fac pe cel de 1 an si doar ce intrerupsesem de cateva zile.

pity77 spune:
Am terminat medicina, sunt medic rezident, nu am nicio legatura cu vreo firma de medicamente... Cand vad asemenea produse pe piata, le asociez (poate din deformatie profesionala) cu placebo. Nu zic ca maceratele astea de macese si echinaceea nu au un oarecare efect, dar evident ca este NESPECIFIC! Altfel spus, nu lupta cu cauza infectiilor, cu factorii care scad imunitatea... Nu au actiune tintita, de aceea si pretul e corespunzator rezultatelor. Poate ca ma ambalez prea tare, dar e evident ca informatia de genul asta, si pe deasupra si utila cu adevarat, nu se obtine din datul cu parerea...

miria_cristina spune:
Pity - E foarte adevarat ce spui. Cu toate acestea Echinaceea precum si alte plante au efect terapeutic. Unele pot face rau asa cum altele pot face bine.
De ce gravidelor le sunt interzise atatea plante?
Precum si copiilor foarte mici.
Sau li se prescriu doze in functie de varsta.
Eu, una, stiu sigur, ca fii-mea a scapat de viermisori, de raceala, de lipta apetitului si de infectie urinara cu aceste tincturi sau licori sau siropuri fabricate din plante.
Si nu era efect placebo din moment de i-am repetat analizele si au iesit bune dupa tratament.
Sa nu intelegigresit ce spun. Sunt adepta medicinei, dar daca se poate si pe alte cai, in cazurile mai simple, de ce nu?
Bafta in profesia pe care ai ales-o!
Ai un drum tare lung si anevoios de parcurs!

pity77 spune:
Multzam de urari, stiu ce ma asteapta!
Te inteleg perfect! Sa stii ca nu am nimic cu produsele pe baza de plante sau (biete) animale. Ceea ce nu-mi suna deloc bine (cu riscul sa ma repet) este includerea homeopatelor in grupul de imunostimulatoare, lucru total neadevarat din punct de vedere medical. Pe piata exista un numar de 4-5 imunostimulatoare adevarate, unele cu traditie, folosite pe multi pacienti (cum e mult trambitatul Broncho-Vaxom)...
Alt fapt deloc imbucurator este necunoasterea sau cunoasterea superficiala de catre unii medici a produselor, atat medicamente cat si remedii naturiste (ultimele prescrise uneori "dupa moda", la presiunea pacientilor care doresc sa ia ce vad la TV). E trist! Ai dreptate, in cazurile simple se poate apela si la "alte cai", dar eficienta unui produs se cantareste bazandu-ne si pe cazurile serioase.