Cadouri de Craciun - capitolul jucarii
Raspunsuri - Pagina 10
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by magh
Si pentru mine e o problema alegerea jucariilor. Baietelul meu de 1 an si 7 luni prefera jucariilor cablurile, telecomenzile si cotrobaitul prin toate dulapurile. Deci?
parca ar fi Ale al meu ... cred ca este varsta ... al meu are un an si 4 luni.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Anuskaquote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by dana d
Bine, dar cum le comandam de la Noriel? Nu am observat sa se vanda online. deocamdata eu le-am trimis un mesaj cu intrebarea, sper sa primesc si raspuns.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Astazi am cumparat din Selgros jocul despre care vorbiti:http://www.noriel.ro/cluburi_produs/Cine-STIE-CASTIGA-SENIOR-COMPACT.htm la reducere, cu 190.000 lei vechi.E pentu 6-11ani.
Asta se apropie fffffffffff mult de cel de are povesteam din copilarie!
Chiar mi-ar place sa i-l iau si eu, ca celelalte le-am vazut si eu si intr-adevar sunt simplute.....
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Ce ma bucur si eu de acest joc! Nu stiam ca mai exista, l-am avut si eu in copilarie. Vreau sa-i cumpar baietelului meu(5 ani jumate) cadou de Craciun.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Anina_n spune:
"Cine stie, castiga", da, asta e jocul vechi, la care ma gandeam, eu, pt. nepotica de 8 ani. Si am vazut ca are si pt. 3-8 ani, www.noriel.ro/cluburi_produs/Cine-STIE-CASTIGA-JUNIOR-COMPACT.htm" target="_blank">junior compact.
Stie cineva cum se poate comanda pe site-ul Noriel ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Buburuza-shop spune:
Din pacate nici importatorul nu mai are orga de la Bontempi... oooof! Sunt asa de suparataaa! Chiar si pustiului meu (aproape 5 ani) ar fi trebuit sa-i aduca Mos Craciun exact o orga din asta. Si-am aflat ca nu se poate... Noroc ca abia saptamana viitoare trebuie sa-i "scrie" cu ajutorul meu, desigur, scrisoarea Mosului. O sa incerc sa-l conving sa-i ceara altceva.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
"Cine stie, castiga", da, asta e jocul vechi, la care ma gandeam, eu, pt. nepotica de 8 ani. Si am vazut ca are si pt. 3-8 ani, www.noriel.ro/cluburi_produs/Cine-STIE-CASTIGA-JUNIOR-COMPACT.htm" target="_blank">junior compact.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Si pe mine ma intereseaza acest joc. Daca reusesti sa-l comanzi on line sau il gasesti intr-unul din hypermarket-uri, te rog spune-ne si noua.
ema spune:
de azi dimineata privesc protv-ul international cu lacrimile pe obraji.mi-a trecut de cadouri de tot.
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
UOF...jocul acesta a fost unul din cele mai indragite jocuri din copilarie; imi amintesc ca avea multe planse (plante, animale, obiecte, tari, etc) si la un moment dat invatasem pe din afara corespondenta intre intrebare si raspuns mi-ar placea sa-l cumpar si baiatului meu!
Ana
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
anya spune:
Gata, am luat orga de la Kidex. Nu e Bontempi, dar e ceva mai zdravana decat cea de la Metro. Are pian, niste chestii pt percutie, microfon, disc de DJ, demo-uri si ceva beculete. Asta scrie pe cutie, sper sa fie si orga inauntru.
Pentru baiatul cel mare am luat un pistol de Spider cu 2 tuburi de "panza". Mai am pt el un Omnitrix ultima generatie adus din State si pt amandoi copii va mai trebui sa investesc in ceva accesorii si linii albastre de la Trenuletul Thomas/ Tommy, dar asta la Baby expo, ca inca n-au adus importatorii.
Multumesc, Buburuza, ca te-ai interesat.
ni-na spune:
Te rog ,da-mi amanunte despre pistolul cu panza de la Spiderman.Bazaia si fiul meu dar in combinatie cu figurinele Ben 10 ma apropii inevitabil de faliment.Insa parca i-as lua.......
danamiha spune:
quote:
Originally posted by anya
Gata, am luat orga de la Kidex. Nu e Bontempi, dar e ceva mai zdravana decat cea de la Metro. Are pian, niste chestii pt percutie, microfon, disc de DJ, demo-uri si ceva beculete. Asta scrie pe cutie, sper sa fie si orga inauntru.
Pentru baiatul cel mare am luat un pistol de Spider cu 2 tuburi de "panza". Mai am pt el un Omnitrix ultima generatie adus din State si pt amandoi copii va mai trebui sa investesc in ceva accesorii si linii albastre de la Trenuletul Thomas/ Tommy, dar asta la Baby expo, ca inca n-au adus importatorii.
Multumesc, Buburuza, ca te-ai interesat.
Anya
Eu am vizitat un depozit al unei firme de jucarii din Oradea si mi-au spus ca doar ei si inca o firma din Cluj sunt unici importatori pt trenuletul Thomas. Saptamana viitoare vor fi la targ in Bucuresti. As fi stat o zi in depozitul ala (doar ca era frig) sa tot studiez pe jocuri, jucarii, etc.