Cadouri de Craciun - capitolul jucarii
Raspunsuri - Pagina 11
anya spune:
Figurine de BEN10 gasesti si chinezesti pe la 14-15 lei. Seamana destul de mult cu cele oficiale de 40-60 lei . I-am luat lui pe "4 brate" si fratiorului mai mic "Focarul" si vre-o 2 zile a tinut joaca, acum au fost aruncate in sertar. Nu merita sa iau din cele scumpe.
Pistolul de Spiderman l-am luat la oferta ca avea 2 tuburi de "panza" incluse. Din cale am intele un tub ajunge pe la 50 lei, asa ca va trebui sa faca economie. N-as putea sa-ti spun exact cum functioneaza ca e in cutie si nu-l desfac, sa-l aduca mosu...
Ma bucur ca vin Thomas-ii la targ. Mie imi trebuie accesorii de la cei cu sina albastra, de la Tommy. Macar cu astia se joaca de aproape 1 an.
Buburuza-shop spune:
Oooof, of si iar of! Sa fiu eu sanatoasa de cate ori am auzit-o pe-asta cu "unic importator in Romania" al jucariilor X sau Y. Cel putin pentru Thomas numai eu stiu vreo 4 "unici" importatori, in functie de producator. Exista Thomas de la Tomy, de la Mattel (aia cu scandalul cu China), de la Gund, de la Ravensburger, de la Learning Curve... si chiar si de la Lego. Ce sa mai vorbim despre "unicii" importatori de Disney!
Dar nu asta conteaza. Cu cat mai multi importatori de jucarii de calitate, cu atat mai bine! Important, dupa parerea mea, este ca cei mici sa primeasca jucariile pe care si le doresc...
BiuMil spune:
a intrebat cineva de masinutele din Cars ...se gasesc la Carrefour.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
anya spune:
Buburuza, unic/neunic...mie imi trebuie accesorii si linii sa se potriveasca la ce am deja Asa ca singura varianta ramasa (Thomas de la Tomy - linii albastre)...devine unica.
Buburuza-shop spune:
Iaca, ma interesez acum la importatorul unic de Thomas de la Tomy daca mai are sine albastre si cum am un raspuns, iti comunic. Ceva de genul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2371" target="_blank">asta cauti?
Gataaa, m-am si intors cu raspunsul. Unicul "meu" de Tomy zice ca nu mai are sine albastre. Si nu-i de mirare; Thomas asta se vindeeee... repede-repede! Abia in ianuarie vine urmatorul import de Thomas de la Tomy (UK). Chiar sunt curioasa daca importatorul de la Oradea sau Cluj aduce tot Tomy. Asa, ar fi ceva sanse sa gasesti sinele.
Buburuza
danamiha spune:
Buburuza, mie cand mi-au spus cei de la minitoys din Oradea ca doar ei si peaktoys din Cluj sunt unici importatori eu chiar i-am crezut, ce naiva sunt.
Fiul meu nu mai e interesat de Thomas, dar pe la 3-4 ani trenurile erau jucariile lui preferate, il ducea des tata la gara sa le vada. Am avut un set mare cu Thomas cu sine, tren, gara, ferma, etc cu telecomanda, apasai unde vrei sa se opreasca trenul la gara, la ferma,cred ca era de la Fisher Price, primit din State.
anya spune:
Da, buburuza, de astea e vorba. Trenuri si linii avem, dar ne-ar mai trebui un set de linii extindere si ceva accesorii. Am 2 baieti si e bataie pe linii (avem deja un kit mare de extindere, dar se pare ca nu e suficient) Pana nu ne transforma sufrageria in Insula Sodor nu vor sa se lase. "Unicul meu importator" care e din Bucuresti si vine la BabyExpo a zis ca vine transport dupa 1 dec. Pe anumite (nu dau nume) magazine on line a aparut informatia ca sunt disponibile dupa 4.12, iar persoana cu care am vorbit la Kidexpo zicea ca vor aduce la Babyexpo. Asa ca nu-mi ramne decat sa sper . Multam mult, Buburuza.
Buburuza-shop spune:
danamiha,
Ba tu n-ai fost deloc naiva... doar ca ei ti-au spus un adevar partial. Si asta nu-i chiar dragut din partea lor. Sunt importatori unici de Thomas de la producatorul X, probabil de la Learning Curve; jucarii foarte bune, de calitate UE. La fel de bune sunt si cele de la Fisher Price, cele de la Tomy... Doar ca, pe baietii mici chiar nu-i intereseaza nici brand-ul, nici calitatea... si nici pretul. Ei stiu atat: vor Thomas, sau Scooby, sau Fulger McQueen, sau... Uuuuf!
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by Anina_n
"Cine stie, castiga", da, asta e jocul vechi, la care ma gandeam, eu, pt. nepotica de 8 ani. Si am vazut ca are si pt. 3-8 ani, www.noriel.ro/cluburi_produs/Cine-STIE-CASTIGA-JUNIOR-COMPACT.htm" target="_blank">junior compact.
Stie cineva cum se poate comanda pe site-ul Noriel ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Si pe mine ma intereseaza acest joc. Daca reusesti sa-l comanzi on line sau il gasesti intr-unul din hypermarket-uri, te rog spune-ne si noua.
Ura, am primit raspuns de la "Noriel" si am reusit sa comand si chiar sa intru in posesia jocurilor "Cine stie castiga", 3 la numar, pt. ca am 3 fete in casa, iarna asta.
A 2-a zi, au si sosit jocurile, care sunt asa cum imi aminteam.
Iata-le, www.jucarii.store.ro/html/content.php?menu_item=Produse&fields[0]=id_subcategorie&values[0]=3" target="_blank"> aici, unde le puteti comanda dupa ce va faceti cont la ei !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***