Piticlonti de iulie-august 2004 (238)
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
Ina, petrecere frumoasa la serbare !
Sa pui poze cu lampioanele, sa va vedem si noi !
Cristalina, uel done, bravos
, de data aceasta s-a lasat cu succese peste noapte si ati reusit sa va odihniti cit de cit (mai putin bunicuta care a facut dus-intors intre dormitoare) !
Roberta, sanius placut atunci, de zici ca e si zapada !! 
Da' ce-i cu Papadiile ?? Despre ce corset vorbiti ? Stiu ca zicea Papa de scolioza Pescarusului, pentru asta e corsetul ?? Apoi sa fie cu sanatate si sa se rezolve cu bine totul !! 

Felicia, da-ne un semn ca esti ok !!
Si mai sister Noraaaaaa, nici in uichend nu te vedem pacilea ??![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Papadicea si Ionu se duc azi la spital sa-i puna corsetul pentru scolioza Sofiei.
Alternativa ar fi operatia...asa ca eu ma rog sa mearga aceasta varinta!
(Papadie, daca am vorbit fara sa fie treaba mea te rog frumos sa ma ierti, dar eu tot insist sa-ti tinem pumnii stransi sa iasa bine!)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
quote:Eu sint extrem de acord cu tine, Cristal, asa ca sa le tinem pumnii fetelor sa fie totul bine !!
Originally posted by cristalina
(.. dar eu tot insist sa-ti tinem pumnii stransi sa iasa bine!)

Pupici multi multi de tot Pescarusului !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Si noi tinem pumnii strans-stransi sa iasa totul foarte bine pentru domnisoara mica, Sofia ! Papadie, asteptam vestile bune de la voi !

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Darioooo, ma roade ceva ... ca nu poci sa te abordez pe mess, ca esti "off limit" - ce-i aia neica "AMR douaj de zile" ???
Alice si Andrei
szivarvany spune:
![]()
![]()
pana vine MoshMikulash alias MoshNicolae 
stiu, m-am tzacanit de tot, dar sper sa ma surprind cu ceva fain
d`aia ca merit ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Ahahahaaaaaa, m-am prins !
Ma gindeam io ca tre sa fie ceva legat de sarbatori ... nu intreb care-i sulpiza, sa nu stric farmecu' !! Plus ca partenera mea de .. veioze si alte indeletniciri "casnice" nu-i aici sa ma sustina ! ![]()
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Parfumuri ??? Capitolul meu preferaaaaaat !!
Ai vreo dorinta ?? Vreo preferinta ?? Mie zilele trecute mi-a adus hazbandu un flacon nou noutz de Magie Noire (ca stie ca e number one-ul meu).
Alice si Andrei