Piticlonti de iulie-august 2004 (238)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, deci a trebuit mituit pana la urma .. la varsta asta nu prea mai mere altfel.. wow o sa aveti ce de umblat pana gasiti patul cu pricina :))

A fost frumos tare la mos in brate.. e primul an cand cere sa vorbeasca cu el... pana acum statea numai la distanta, asa ca d-aia am cedat atat de repede.. in plus nu era nici coada ca mosu sosise la mall doar cu o zi inainte:))

Amironeanu, sa-ti traiasca cupiii cuminti!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa este Anca..mituim ce sa facem ..dar am vrut fara plins..
Nu ne arati si nou poza cu Mosu??? ..si ce i-a spus ea Mosului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, v-am vazut, sunteti tare frumosi... ce a ales de pe tava?
marina, nu stiu sa zic marimea pen ca niciodata nu se potrivesc da` okiu nu greseste;)) de regula iau sa`i vina si la toamna
kro, v-am vazut si pe voi, felicitari pentru desene si semnatura, ilincai nu`i prea place sa coloreze, sa picteze da da` chiar si in pictura totul ie abstract:D
rain, spor la imbinat utilu` cu placutu`
edit, cristaaal, unde umbli? aide, brei, sa ne zici cum a fost...

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Nicole tinem pumnii ptr azi....sa nu vina uratii. (moam o sa mori cu doi lei in casa ) imi pare bine ca te-ai linistit cu week end-ul....stii ca sunam daca stateam mai mult!!
io zic ca Cristal bau tot premiu' ntzz zntzzz...ca sa nu dea pe aci
Anca asteptam poza cu Mosu', zau asa! (ia zi, reducerile au inceput?)
Olivia woaaah, felicitari! fuse bun vinu' dar l-am terminat a doua zi din motive de somn. noi am luat paharele intai, in vara astept sa vad ce cort ai luat
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Raportam o noapte cu boraturi, nush dc, dar probabil e un debut de raceala. Deci a fost fun, again. Macar nu da cupilu` in hepatita ... sa zic o vorba din batrani.

AncaMaria - chiar asa, pozili ?!...
Rain - asteptam cele doo liniute !
Kim - ce cort ???
Papadieeeeeeeeeeeeeeee - cum sunteti ???
Lia - pozili cu cupiii si maimuotii ?
EmaDanaSpeel - cum sunteti ?????????????

Sunt prin zona ... va astept la semnat condica !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
M-am grabit sa ajung la birou, sa cetesc despre ce si cum sarbatori Cristal, da vaz ca nu aparu inca ! Sa inteleg ca a avut parte de o petrecere de poina si acu se resimte !! Ieri ne lasa far de beuturica si tratatie, poate azi isi face ceva timp si baga un mesagel aici, sa stim ca e ok !! Cristal, te asteptam cu masa si dansul (ce daca e marti ?)...
Olivia, felicitari pentru reusita !! Nu conteaza daca fuse cu mituire sau nu ... acu tre sa gasiti patul cu pricina (da la voi se gasesc de toate pentru toti sau ma insel io ?) Io merg cu masina firmei (de obicei fac vreo ora juma pin la birou in zilele obisnuite ale saptaminii, cel mai fain este vinerea, cind un sfert din populatia capitalei migreaza spre valea prahovei, cred, sau spre casile de vacanta, ca e asa de liber traficul, ajung in juma de ora !). Ce mai face tatal tau ?? Si zii mama lu sorin sa te mai lase si ... altora, sa nu fie asa de egoist, haha !! Pupici lui Uka !
Rain, si io zic ca un test negativ negativ ramine ... da asteptam cu deosebit interes confirmarea gindurilor noastre !! Si felicitari inca o data pentru casuta voastra, e minunat sa o aveti !
Marina, ieri nu am apucat sa spun, nici eu nu prea cumpar hainute de pe net, ca nu imi dau seama ce si cum prea bine, dar pentru Andrei iau pentru 4-5 ani, prefer sa fie putin mai mari ! De obicei minecile atirna mai mult decit trebuie, iar cu masurile nu prea le am, ochiul este cel care nu ma inseala niciodata !
Vad ca se lasa iar cu raceli, sanatate multa muciosilor mici !!
Cit despre desene, am admirat operele Alessiei, mama da ce fain deseneaza !! Andrei nimereste ceva inteligibil destul de greu, el se axeaza pe cercuri si multe multe puncte .. o sa pozez odata desenele lui, sa vedeti ce si cum ! Si ca vorbii de poze, am mai facut citeva in uichend, le puteti vedea aici
Ioana, hai ma, cum de ai uitat insiruirea zilelor saptaminii ?? Chiar credeai ca poti pacali Gorodica ??
Mitzule, am vazut pozici, mama da scumpa tareeeee e Marutza, sa fie sanatoasa si sa creasca mare, ca frumoasa e foc, seamana cu mami a ei leit !! Cel mai mult mi-a placut poza cu La familia !!
Anca, pune mama neste poze, sa va vedem cu Moshu !!
Lia, ntzz, ntzzz, iar te apucara intrebarile existentialiste ?? Bre femeie, lasa fetita in pace, ca o sa mearga ea bine, nu-ti face probleme !! Io incep sa cred ca tu daca esti relaxata si linistita si fericita nu te simtesti bine ! Fiecare copil merge atunci cind este pregatit sa mearga (moama, seamana cu replicile alea din soap operaurile alea americanesti), ai sa vezi ca o sa fie ok ! Uite, mi-a placut deosebit cum ai povestit despre Deea si danutz si jocurile lor !! Nu iti creste inima sa ii vezi fericiti si sanatosi ?? Restul trece, vorba Viviei (ca mare dreptate ai, fata draga ). Deeeeci, io decretez ca saptamina asta sa fie pentru tine una far de ginduri negre si ducatoare spre limite extreme, ce zici ? te bagi ??
Sint pe aici si eu, va doresc o zi minunata ! In Bucuresti s-a oprit vijelia (pentru moment) si a iesit soarele, uraaa !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Hop si io!

Nu am baut tot premiul si nici nu am fugit cu el (desi ma cam batea gandul)
Tinura mult festivitatile (mesaj din partea presedintelui senatului, au vorbit ministrul educatiei, ministrul secretar de stat al cercetarii, presedintele camerei de comert, presedintele uniunii industriasilor din romania, presedintele confederatiei oamenilor de afaceri si inca vreo cinci alti importanti din astia de-mi venea sa le strig din sala ca io am copiii acasa sa mai taie!!)
Pai ma pregatisem si io cu tol festiv (am trecut peste partea cu coafat si machiat pentru ca am plecat pe furis d'acasa ) dar cand am vazut ce era afara si tinand cont de faptul ca nu am luat masina din cauza aglomeratie si m-am dus cu tramvaiul, mi-am luat frumos un pantalon si un pulover pe mine de aratam ca si copilul ploii p'acolo...
Asta e, data viitoare cand o sa revin la niste dimensiuni rezonabile si traficul din Bucuresti o sa fie mai uman (ha!) o sa ma prezint mai bine...:)))
Masa festiva, smecherii...la care nu am participat ca m-am grabit sa viu acasa la fete. Vedeti ce mama dedicata sunt?! Si acum ma gandesc la prajiturile alea pe care le-am vazut cu coada ochiului...:)))))
Insa nu a avut cine sa-mi faca si mie poza cu diploma si cu cecul asa ca nu am dovada ...

Nu am mai venit la servici, m-am dus direct acasa ca sa gasesc una bucata cupil care a vomitat (Maria) si una bucata cupil care nu voia sa manance (Oana) asa ca nu am pupat net...:)))
Maria e capsata, "veau cu MAMIII!" (ieri ma mangaia "te ubesc mami, sa nu mai peci" ...zici ca am plecat 2 ani si le-am parasit!)
Insa a prins-o din zbor: "ce mi-ai adus!?"...hahahaha
Daca tot i s-a explicat ca mama pleaca sa cumpere diverse (pentru ea) s-a executat copilul. Acum ma cauta si in sacose, sa vada ea ce i-am adus...:)))
Acum suntem la partea la care il asteapta pe tati sa vina cu avionu' din Gemania ca sa se iubeasca mult, mult, mult!

Weekendul nostru a fost rezonabil, Maria a facut niste muci tare dragalasi, sambata dimineata a vomitat cu jet pe covorul din bucatarie iar noaptea s-a trezit din somn si a bagat pe tot patul si pe ea...de imi venea sa jelesc cu vorbe (au mama mea, cu ce am gresit ioooo!).
Caldura la noi nu prea este pentru ca nu au fost caloriferele aerisite bine, asa ca in fiecare seara le zic ceva frumos in gand administratorului si lui John cu dedicatie speciala, ca ei trebuie sa faca aerisirea...
Azi am program de aerisit instalatia de incalzire din bloc...Ca sa ma distrez putin...

Oana barosana continua sa ma omoare incet nepunand nici un gram pe ea. Am cantarit-o aseara ca acusica implineste 7 luni...mai bine nu ma agitam ca-mi stricai seara degeaba...:)))
In schimb rade toata ziua, mai mare dragul sa te joci cu ea, iar Maria e mare artista, baga cantece, dansuri si poezii (pe care nu le inteleg de la cap la coada si ea ma pune sa le repet...:)))...asa ca bag din top la marele greu...:)))
Iar cand se joaca una cu alta, respectiv Maria sare sau se arunca in pat iar Barosana se uita cu o privire plina de admiratie si jind la ea , sunt supersimpatice, ca rad amandoua in hohote...:)))

Ma duc sa vad ce ati mai scris. O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ete ca nu fugi cristal;))felicitarili mele si tot respectu`, bravo! ceecuu` cit de gros fu?

quote:
Originally posted by cristalina

Ma duc sa vad ce ati mai scris. O zi frumoasa sa avem!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, spre surprinderea mea ...a fost tare gros...:))))
John deja si-a facut planul ca la anu' e randul lui...hahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - felicitaaaari !!!

Si pupam fetele cucuietele !
Vezi ca vomitacioasa din Oradea nu a lasat-o singura pe Maria

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput