Piticlonti de iulie-august 2004 (238)
Raspunsuri - Pagina 17
cristalina spune:
Imi place ca ati fost harnice si am avut ce sa lecturez...:))
Pentru ca e virtual si are toata lumea voie iaca dau de baut!
O bere la doamne 
, o cafea
...sau o sampanie
!?
Ca sa nu mai zica doamna pasarike lucruri...:)))
Sofia de Papadie a primit corsetul dar se chinuie cumplit cand il poarta...Pupam! 
Liliana, cam subtire...Multumesc pentru felicitarite, te asteptam si pe tine la taclale (zic si eu, banuiesc ca nu ai timp deloc...).
Olivia, felicitari pentru dormitul "singurus"!
Andreea/Philip, sanatate multa!
Anca, vrem poza cu mosul!...:)))
Daria, sanatate multa si cat mai multe zile fara vome va doresc. Nu trebuie sa ne tineti de urat...:)))) Tare frumos cu inimioara.
Ioana, si tie sanatate, pupam arbitra...:)
Roxi, sa treaca mucii repede!
Doamna Bibi, spor la invatat poezioare...:)
Gabi, distractie placuta la Londra!
Caro, cand citesc mesajele de la tine parca le vad peste 3 ani pe galustile mele...hehehe
Felicitari Alessiei pentru "lucrarea" cu autograf.
Nicole, sa fie cu ochisori!
Marina, noroc ca n-am fost p'acilea sa raspund. Pe Maria o imbrac/incalt pentru 5 ani.
Nici nu-i de mirare, are peste 110cm si poarta cam 31 la pantof.
Mitzule, sunteti o familie de frumosi, iar Mara parca e o papusica. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Alice, pentru tine realizez un dans special.
Ca veni vorba de dans, crez ca ma doare operatia! Aseara am dansat cu Maria in brate prin casa, am cumparat jurnalul national sa am ce studia in tramvai si mi-au dat un cd cu corina chiriac. L-am pus cand am ajuns acasa si m-am apucat sa o invat pe Maria tango!
La aproape 19 kile, se cam simte...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
Neata'
Cristal bravos inca o data si la mai mare!! Eu inca sunt siderata ca mai exista si premii pentru cercetare!!
Si acum din ciclul "una pe zi" daca nu e Monica sunt eu cu relatarea, azi noapte am jucat hora!!
Eu cu fi-miu al mic, zis si maimutza urlatoare. Si are o tehnica...urla 5 minute sta alte 5, cu ochii aproape inchisi, chiar te bucuri ca adoarme
tzeapa, doar isi trage sufletul pentru alte 5 minute de racnete. De la ora 2 la 4:45. La 5 l-am doborat si mi-am luat o binemeritata pauza de spalat biberoane.
Dar cred ca e vina mea, ca ieri nu a dormit deloc ziua si a cazut pe la ora 19 dupa ce a halit un bibe de 100ml. Si eu fraiera, mi-a fost mila sa-l scol la 22:00 in mod regulamentar, sa-i dau haleala si sa-l mai zgaltzai un pic, deci s-a sculat el pe la 2. Plus o alta surpriza neplacuta, de ieri aproape nu mai am lapte, asta noapte la 2 mai era ceva, dar nu i-a ajuns, asa ca ne-am distrat si cu o completare, 5 ragaituri, 2 kktzi si 3 aspiraturi. Cred ca or sa ma intrebe si pe mine vecinii ce dreaq aspir eu la 2, 3 si 4 dimineata.
Asa ca, uite ca daca nu am renuntat eu la alaptat...vorba hematologului o sa renunte alaptatul la mine
azi bag 1g de dostinex sa stiu o treaba clara. Ca il ametesc si pe sugaci cu sursa incompleta din care lui ii place asa...sa suga sportiv chiar daca nu iese strop.
Ieri am descoperit ca lui Mirciulescu ii plac stirile si azi am vazut ca ii place si R&B, culmea ca eu nu ma omor dupa gen si nici cat eram gravida nu am ascultat muzica, n-aveam nici un chef. Iote cum le doarme el cu teveul urland in capul lui: http://community.webshots.com/user/Andriesh
Si cea mai buna parte a zilei a fost aia cu balanta electronica: 2960g la trei saptamani URAAAAA... azi Mirciulescu are cat avea Victoras la nastere, adicatalea suntem pe drumul cel bun!!!
Apropos' de inaltime, al meu "a stat" la 95cm mult timp, in ultimile 2 luni a avut un puseu de crestere, de-a luat nu stiu exact cat, dar mult oricum pentru ca pantaloni pe care ii intorceam doua degete acum 2 luni acum au vedere la glezna. Nu-mi fac probleme, la noi in familie masculii sunt intre 182 si 196 cm, chiar ma gandeam ca daca as fi avut o fata sigur facea mai mult de 175 si sigur dorea sa faca modeling si...sigur ii crapa o vana lu' ta-su de nervi ca se urca fi-sa pe catwalk.
Andries
g_ioana spune:
Cristalina servim,servim di tate si cafea si sampanie si prajiturile de la senat:)))auzi premiu il investesti tot in stiintza???Pupam cristalinele mici si vesele
Olivia 45 de minute ii boierie,eu aseara am inceput ostilitatile pe la 9,si le-am terminat la 11 ca "nu pot sa dorm ca am mancat ou kinder"...."unde-i acum mos craciun"....se uita la tine...dar eu nu-l vad....daca inchizi ochii si dormi ai sa-l vezi...imi zice in soapta "dorm da' tot nu-l vad",dupa care jumatate de ora am facut ..lectii de dictie..zi dupa mine....plllllasa,plllanta,ratusca
...in sfarsit s-a ascuns sub patura sa nu o vada moshul a bagat degetele in gura si a adormit intr-un minut!
Alice pupam Gizmo smecherasul care lucreaza la mai multe tastaturi....btw daca sotiorul meu ar vedea ordinea jucariilor ar face stop cardiac,la noi el le strange pe de o parte,noi le asezam in "ordine" pe de alta parte:)))
Hai sanatate multa bolnaviorilor si pupici speciali Pescarusului!!!!!

Edit:Andries are o fatza Mirciulica,cum doarme el cu zambetul pe buze,este total,io-s topita dupa el
Am uitat faza serii,de obicei mandra face baie cu un bebelush din colectia de x bbei,ii zic du-te si alegeti unu, bunn se duce si culmea gaseste unul imbracat ca il cumparasem de vreo luna,il dezbraca si fuge repede la tacsu "uite tata ce duduitza are bblushul" lu' tacsu i-au iesit ochii din cap si a inceput cu teoria"ca numai prostii iti cumpara maicata,bla,bla,bla...ma duc sa vaz si eu fenomenul...mmmei avea o duduitza de baiat,mai explicita ca la scheletul din corpul uman....![]()

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Bravos, bravos, Cristalinaa !!
Am citit relatarea, si constat ca cecu chiar fu gros, ca e multe lucruri bune si beuturici pe gustul tuturor !! Inca o data felicitari din suflet 
si il asteptam pe John data viitoare !!
Si ai grija cu cd-urile astea cu muzica, sa nu cumva sa dai peste vreo editie hip hop sau break dance, ca la 19 kileeee, hehehehe, chiar o sa fie distractiv !! Sanatate multa va doresc si Oanei Barosana sa revina la sentimente umane fata de muma-sa apropos de mincare !! 
Ioana, apoi sa stii ca la noi eu sint cu ordinea si baietii cu extrema cealalta !! Aseara fii-miu a avut un close encounter cu taxu, ca rascolise toata casa si imprastiase peste tot toate jucariile (trebuia sa fac o poza sa vedeti ce si cum) si a fost rugat sa se stringa, moment in care s-a trintit pe jos si a inceput circul, ca el nu stie sa le stringa, ca nu poate si ca NU vrea !! Oaaa, l-a luat taxu de-o aripa si s-au dus in bucatarie pentru o discutie ca intre barbati (ca daca statea in sufragerie, gizmoul una doua dadea sa fuga la mine, sa se refugieze de cearta). Au venit inapoi dupa citeva minute, dar sulpizaaa, minunea cuminteniei nu a durat mult (dupa cum banuiam), ca aproape imediat iar a inceput cu NU vreau si ca el nu merge la culcare, ca mai are de facut niste roboti (din lego). Deci, ca sa concluzionez, ordinea din pozele cu pricina e ca eram io acasa si le pusesem pe toate fromos la loc, inainte sa fac fotografiile, sa nu va speriati prea tare de ce e pe la noi prin casa !!
Super discutia cu Gorodica, hahaa, uite vezi ? Daia nu-i dau io ou kinder inainte de culcare (nu ca asta ar face vreo deosebire) !![]()
Andrieasho, doua calde si una rece vaz io ! Poi nah, Mirciulica e baiat cu personalitate, nu are cu cine semana ?? Felicitari pentru episodul cistigator din serialul "cintarul", sa fie si la mai mareee !!
Acu trecind la chestia cu muzicile, Andrei e mare fan Akcent, avem pe calculator ultima lor melodie cu tot cu videoclip si a stat baiatul meu cuminte si a vizionat-o de vreo douaj de ori una dupa alta (ca ii pun programul pe repeat,sau daca nu, stie singur sa ii dea drumul din nou), spre MAREA disperare a sotului meu !! Care cica stric baietul cu muzica asta ... pai ce, l-am fortat io sa o asculte ??
Si Diana,
pentru Ianca, am citit despre voi in tevesatelit !! Chiar, voi pe unde mai umblati de nu ati mai dat un semn pe aici ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Alice, noruta nu manca never ou kinder inainte de nani,ea stie ca nu are voie ciocolata,asa ca prestase dupa pranz, dar numai partea alba ca restul din ou le mananc io,inclusiv "nucile"....
...btw de ordine si jucarii,eu m-am resemnat,dar tacsu ar vrea ca jucariile sa stea frumos aranjate la locul lor si cupilul cuminte eventual...
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Asta cu "copilul cuminte" recunosc ca o visez si io !! ![]()
![]()
Hihii, si tu maninci ouale alea ?? Din fericire pentru mine, Andrei le cere doar pentru jucariile dinauntru, restul mincam noi, parintii !! Si cum dupa sarcina am ramas cu un apetit deosebit pentru ciucalata, iti imaginezi ce bucurie pe mine ouale astea (da putina, putina de tot ciocolata de acolo !!).![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
La noi treaba cu jucariile e clara; ce nu strange seara nu mai gaseste dimineata. Si ma tin de cuvant, de fapt m-am tinut de cuvant o singura data si de atunci ma crede.
I-am cumparat de la Ikea doua cosuri de rufe (din alea de plasa transparenta pe arc) in care ii incap toate jucariile claie peste gramada si fiind transparente vede exact unde sunt jucariile si nu rastoarna tot cosul pentru o masina, se duce si scotoceste si o ia numai pe aia.
Strans jucarii inseamna luat toate jucariile de pe jos si aruncat in cosuri, indesat sa incapa toate si gata. E usor, de aia nici nu renunt la stransul jucariilor. La gradi nu prea le strange pentru ca acolo trebuie sa le puna "sortat" in diverse locuri si nu are multa rabdare, eu prefer sai cer mai putin, dar sa nu renunt.
Andries
Andries spune:
Special pentru papa si pentru pescarus: 

De cand il am pe Mircea am inceput sa inteleg un pic mai bine ce inseamna un prematur, cat de fragili sunt, Doamne iti trebuie un car de rabdare si multa, multa munca cu ei...si-al meu era doar dismatur si tot mi-a fost foarte greu. Toooot imi spunea barbata-miu sa stau linistita in pat doar "nu vrei sa stai sa plangi langa incubator!!" Papadie numai bine va doresc si bafta multa, sa se remedieze problemele!!
Andries
cristalina spune:
Andries, daca ma mai uit mult la pozele alea uit si de operatii si de malformatii si-l bag urgent p'al treilea!![]()
Tare scump e Mirciulescu!
"pllllasa!" ![]()
Ioana, cre' ca trebe sa o intrebi pe Daria din ce carte i-a aratat Giuliei poze si i-a explicat despre corpul uman...:))))
La noi seara la culcare se incheie ostilitatile intotdeauna cu un "Maria, vezi ca iei bataie, potoleste-te!" ![]()
Nu e bine, stiu, dar pana nu aude cuvintele magice nu termina cu fataiala....:)
Alice, multumim pentru urari.
La noi, eo sunt cea cu care are Maria discutiile. Asta si din cauza ca am eu un caracter mai nerfos
, dar mai mult din cauza ca daca o cearta toate celelalte persoane are la cine sa se duca...daca o cert io nu mai are la cin' sa faca reclamatie...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Heheee, Cristalina, te trecem pe lista de bebetrei ???
Papa, multi
pentru voi si pentru Pescarushul drag ! 

Andriesh, pai si eu il rog macar sa le adune - jucariile - in locul lor, nu mai am pretentia sa le si sorteze, dar NU VREAU e in top acu ! Si ca sa nu devin abuziva, raspund ca daca nu le stringe, a doua zi nu le mai gaseste (la fel ca si tine), dar de aici incolo scenariile nu mai corespund ! In cazul meu, gizmoul incepe si tiiipa ca sa nu i le arunc, ca vine si le stringe, dar ia doar una doua dupa care zice ca el nu stie sa le adune si trinteste si bufneste mai departe !! M-am gindit sa fac si eu intr-o dimineata chestia cu luatul jucariilor si ascunsul lor undeva, sa creada ca le-am aruncat, dar nu am avut inca inima sa duc la indeplinire gindul !!
Alice si Andrei