Piticlonti de iulie-august 2004 (238)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ca uitasem sa precizez - am vazut siesta domnului Mirciulescu - da ce frumos doarmeeee !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la mine! Mi-a luat ceva timp pina am citi din urma, dar uite ca am terminat...in plus am mincat si de prinz, asa ca sunt linistita ! (si usor ingrozita ca deja am luat 6 kile...).
philip - stai linistita cu pupi - ti-am spus ca Stefan are doar 94.5 cm (si asta culcat ca in picioare are 93.5....) si 13,3 kg! Deci tintaru'-armasaru'!
Kim - felicitarile mele pentru reusita lui Luca de a dormi singur! Eu nu prea vaz la orizont posibilitatea asta...Ma gindesc ca macar al doilea sa doarma singurel in camera lui!
Cristal - bine ca fu' cecul gros! Felicitari inca o data!!!
rain si eu zic ca ai facut primele teste prea devreme - in mod normal testele astea ies corect din prima zi de intirziere a cm deci ar fi bine sa mai faci unul miine daca rusii nu apar azi! Eu oricum iti tin pumnii sa fie cu ochishori!
Andries - R&B zici - tare Mirciulica!
Apropos de jucarii si strinsul lor - la mine in casa e jale - Stefan intinde nu doar jucariile dar si multe alte dracovenii pe care le gaseste, iar eu de cind sunt nici nu ma mai obosesc sa le string...noroc ca nu primim prea des musafiri ca s-ar ingrozi ...

Edit ca am uitat - ma bucur de vestile cu papa - atita m-am gindit la asta ca aseara am visat-o impreuna cu fetele!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Alice, zi-i asa lui Gizmo:

Mosul are mult de lucru pentru ca sunt multi copii care au fost cuminti si carora trebuie sa le ia cadou. asa ca Mosul are niste ajutoare, niste spiridusi invizibili pe care ii trimite in misiune pe la copii pe acasa sa vada ce mai fac copiii si daca sunt cuminti, mananca, etc. Si dupa ce vad ii spun Mosului si cadoul se primeste "pe cale de consecinta" (ma rog ii spui tu frmos). Si copiii care nu sunt cuminti si nu strang jucariile probabil au prea multe jucarii si nu le trebuie atatea din moment ce nu au grija de ele. Asa ca Mosul trimite spiridusii sa adune ei jucariile ramase nestranse, spiridusii le iau si le duc Mosului si Mosul le va da cadou la copiii mai saraci, care nu au jucarii si care au fost cuminti si care au grija de ele.

Si ascunde-i macar O SINGURA JUCARIE la care tine el mult si pe care a lasat-o intinsa... si ii spui ca daca va strange jucariile in fiecare seara POATE Mosul i-o va aduce inapoi de Craciun.

Efect garantat!!

Andries

Mergi la inceput

Eu am fost mai drastica, i-am spus ca eu cu mana mea le strang si le dau. Ma crede

Andries

Mergi la inceput

Data viitoare ii fac o poza cand urla sa vedeti numai ce gura are, Victoras a fost un inger de bebel cuminte, n-am stiut ce-s alea racnete. Cred ca-l razbuna frat-su.

Andries

Mergi la inceput

Alice, am uitat sa-ti spun, jucaria ascunsa i-o dai inapoi de Craciun, impreuna cu restul de cadouri, sub brad, ca si cum ar veni de la Mosul. Daca exerseaza stransul jucariilor o luna pana la Craciun, sigur le va strange si dupa aia, dar sa fie ceva simplu pentru el, sa-i fie usor sa le aseze undeva.

Andries

Mergi la inceput

Gabi, sa iti fie de bine ! Ce mai face Stefanel ??
Andriesh, multam de sfat, am sa il pun in aplicare cit de curind ! Cit despre chestia cu Moshu, uel, am incercat ceva ceva si pe tema asta, florin chiar i-a cumparat o jucarie-mosh craciun care cinta si i-a spus gizmoului ca ea este mesagerul mosului care se uita sa vada daca este cuminte si-i asculta pe mami si tati, sa stie sa ii aduca jucarii multe si frumoase drept cadou de craciun (si nu un batz de batut la fund !!) ... recunosc sincer ca nu prea a functionat ! Dar perseveram ... nush cum vine povestea aia cu zodiile, da leusorul asta al meu mic de acasa e tare incapatinat si autoritar !! Si daca il mai adaug si pe caposul shef-geaman sotul meu personal, aveti tabloul complet !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Pai e clar ca Gizmo stie din experienta ca nu aveti suficienta autoritate asupra lui cand vine vorba de jucarii si strans jucarii, smecherii astia mici stiu exact cand si unde parintii sunt dispusi sa cedeze, deci trebuie sa te folosesti de autoritatea mosului pe care nu poate inca sa o conteste sau sa o "inmoaie" cu tavalit pe jos si cu rugaminti si de faptul ca mosul are "resurse putine" pe care trebuie sa le imparta la toti copiii cuminti pe baza de merite, ca la gradinitza.

Si in felul asta nici nu o sa va poarte pica voua pentru ca voi sunteti "nice guys" care il ajutati sa se prezinte bine in fata spiridusilor. Ai grija unde ascunzi jucaria, daca o gaseste s-a dus la padure tot scenariul.

Andries

Mergi la inceput

Jucaria Mos Craciun nu e prea buna pentru ca nu e "invizibila" si nu se poate tine dupa el peste tot, ideea este ca un spiridus il vede si la baie si la bucatarie, pe cand ala poate fi bagat undeva sa nu vada nimic din camera... la ei chestiile magice si fermecate merg mai bine la varsta asta.

Andries

Mergi la inceput

Andries, !! Uite la astea nu ma gindisem ... multam fain de tot !

Alice si Andrei

Mergi la inceput