LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Laura13
alexandra eu n-am rasp pt ca nu il dau cu nimic pe fata cand iesim afara. seara il dam cu atoderm, din motive de DA
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
de care DA? unde si cum e? ca nu mai stiu, n-am urmarit subiectul, sorry. am mai auzit de atoderm, se da la liber in farmacii?
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
bamboletta spune:
Filmulet cu fulguletii din Iasi
am fugit la somnic
n buna 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
alexandra_25 spune:
Flore...ca nu am vazut mesajul tau...mersi...
Bambo,m_monique,leyla...
...mersi!
Dianarus...multumesc de urarile facute mamei!
Dandusa...eu ma numar printre aia picati la tema zilei....daca ma revansez...trec?![]()
Jucariile preferate:bilele de plastic,o minipompa de umflat,cuburile,ursuletul de plus,casuta cu forme,si in rest chestii care nu se considera jucarii:telecomanda,telefonul,!
Azi atata a fost de scump...are cuburi din alea de construit si le-a rasturnat pe covor si dupa aia s-a asezat in fund si le-a pus inapoi in cutie...nu-mi venea sa cred!
Mai nou vine si imi ridica bluza si imi face part la burtica...!
Vazut poze de la petrecerea lui Dany...minunati toti fulguletii...in frunte cu sarbatoritul...si mamicile frumoase foc...!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Originally posted by Laura13
alexandra eu n-am rasp pt ca nu il dau cu nimic pe fata cand iesim afara. seara il dam cu atoderm, din motive de DA
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
de care DA? unde si cum e? ca nu mai stiu, n-am urmarit subiectul, sorry. am mai auzit de atoderm, se da la liber in farmacii?Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
dermatita atopica.....facem urat urat la banane, peste si, cred, praf. dam pt protectie in fiecare zi cu atoderm....liber la farmacii
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
adinazot spune:
DIANARUS,tantum verde spray nu am folosit,pt ca nu am stiut,o sa iau maine,eu o mai dau cu solutie de mandl,si e buna.
ALEXANDRA,eu o dau cu o crema de la Johnson Baby ,e f buna.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by adinazot
DIANARUS,tantum verde spray nu am folosit,pt ca nu am stiut,o sa iau maine,eu o mai dau cu solutie de mandl,si e buna.
ALEXANDRA,eu o dau cu o crema de la Johnson Baby ,e f buna.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
tantum verde spray nu e f aromat, deci il va suporta, cred, ok. se da foarte usor, are un tubulet lung pe care il introduci in gurita, marc credea ca e de papa, un tzushti rapid si gata. 2-3 zile cu asta ajuta la durerea provocata de inghitire. eventual da-i cu 20 min inainte de papa sa-i potoleasca un pic durerea.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
shoshika spune:
chinico, multa sanatate!
roana, multa sanatate lui alex!
dianocica, of, nasol ca s-a lovit d. e asa de grav ca trebuie sa mergeti la dr? eu sper ca nu
foarte frumoase pozele! d pare asa un poznas... 
simo29, foarte frumoasa povestea ta! of, prin cate ai trecut si tu! bine ca e poveste cu final fericit... de-abia astept sa va spun si eu povestea noastra!
Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)
luciaro spune:
Vin si eu la spartul targului... m-a trezit ceva.. am crezut ca e cutremur... cand colo... ce sa fie? Duduia forumul, dom'le, pentru Dani!!!
Asadar,
Dani, sa cresti mare si sa fii sanatos, sa iti bucuri parintii in fiecare secunda!
Luly, sanatate tatalui tau!
Ruxandra, scaunul de masa nu e facut, e de cumparat, n-as sti insa sa-ti spun exact de unde, pentru ca Serban l-a primit cadou de la finii nostri inca de cand avea o saptamana! Am vazut insa cand si cand si pe la Carrefour asa ceva, la 1 milion si ceva. E f practic, mai incolo se poate transforma in masuta si scaunel, se poate si demonta si noi l-am si luat cu noi asta vara la munte si la bunici (numai partea de deasupra, si cel care il hranea statea la nivelul solului), incape intr-o sacosa obisnuita. Singurul dezavantaj ar fi ca nu poate fi folosit de la inceputul diversificarii, pentru ca spatarul nu e reglabil (noi am folosit scoica atunci).
Ieri am fost si noi la pediatra la controlul de 1 an, avem 9,140 kg si 74 cm, ma declar multumita de evolutia lui. Azi am facut si vaccinul de 1 an, no problems pana acum, si e prima oara cand nu am reusit sa-i pun supozitorul preventiv dupa vaccin, pentru ca nu a stat efectiv! 
Luna viitoare mergem sa facem si celalalt vaccin. A propos de asta, medicul de familie mi-a spus azi ca acum nu mai vine gratuit de la Sanepid decat vaccinul anti rujeola (sau reubeola???) si ca daca vrei toate cele 3 vaccinuri (3 in 1) cum era inainte, trebuie sa platesti. Voi faceti toate 3, sau numai ce e de la stat?
Cam atat de la noi, predam legatura!
Lucia
lui
Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a
Poze Serban
Ktrinel spune:
dandusa, esti o scumpa, dar din cele 3 fire pe care le mai am ce ai vrea sa ii faci : coc sau carare pe mijloc?
...sau mai bine valvoi..
...sa stii ca la bijuterii din alea m-am gandit si eu...de fapt cred ca voi avea doar cercei si o bratara "vizibila".daca pun si colier sunt deja pom de Craciun...
apropo de pom de Craciun , pe 9 dec vine Mosul la firma unde lucrez si o duc si pe Julie...o socializam..vai, cate vin asa deodata : ziua ei, mosu la firma, 2 petreceri, meci de hockey in loja cu papa si bautura inclusa (data de un client pt team-ul nostru
, un curs la bursa in ianuarie...sa nu uit ca vin socrii peste 3 zile
... ia ca v-am citit toata agenda...si apropo de agenda, si cu asta termin off-topicul meu, pt cadourile de craciun de la servici ni s-a sugerat sa tinem cont de environment si sa nu comandam agende de hartie ...sa preferam pe cele "electronice"...iaca na...ce sa iti spun...eu nu-s cu gadgeturile...asa ca io am zis ca tot de hartie vreau.
..si la sfarsitl fiecarui email e o nota : ganditi-va la mediul inconjurator inainte sa imprimati acest email . chiar aveti nevoie sa il imprimati?..cool atitudinea...lasa ca ma scot cu reciclarea de pet-uri...
desiree, multumim.
multumim si pt chestia cu jucariile la varsta asta...bine ca mi-am adus aminte Fatima, Eva ta chiar piaptana si imbraca papusi? e incredibil...minunat..
trupa din Iasice fain v-ati distrat...si am ascultat si live "dulcele grai moldovinesc"...am avut emotii auzind vocile care ne "scriu"...poate voi va mai vorbitzi la telefon si v-ati obisnuit una cu alta...dar mie mi se pare asa emotionant sa va aud ...
dianocica, pana la urma ce-a patit d?
yagmur, hai ca n-oi fi mai ocupata ca mine...stii cum curgeau azi telefoanele si mailurile ? ca pe Dunare la Portile de Fier..zi ceva...sau te ocupa tipul ala ? ![]()
adinazot cand ia tati vacanta sa vina acasa ? sanatate Alessiei.
dolores spune:
david e oficial bolnavior.. IAR, IAR SI IAR..mi-e groaza de ce va urma...indiferent de ce scrie pe prima pagina..am reusit sa intru in butoi...raceala lui david m-a strecurat acolo..pe fundul fundului mamei butoiului
dolores si
David Cristian -22.11.2006-