LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am venit de la petrecerea lui Dani a fost super fain,ne-am distrat bine au fost 6 fulguleti 3 fetite si 3 baietei,plus mamicile si unii tatici
fulguletii sau comportat toti bine in afara de antonia care ii cam impingea sa treaca in rest ne-am simtit super

Aniversare Dani 1 anisor

lasam si ceilalti reporteri de la fata locului sa mai povesteasca si sa puna poze

am la incarcat si un filmulet cu fulfuletii cum se incarca in pun

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

...iar sunt invizibila.....va intrebam ce crema de fata folositi pentru fulguleti cand iesiti afara??????
Ktrinel.....si mersi de raspuns...si mi-ai luat vorba din gura...chiar ma gandeam si eu sa-ti faci o firma...ma uit pe site si poate ma tenteaza si pe mine ceva...ma treci pe lista la cumparaturi?

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

...iar sunt invizibila.....va intrebam ce crema de fata folositi pentru fulguleti cand iesiti afara??????

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

folosim Trixera avene si sanosan pt vreme rece

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

alexandra eu pe zmeu il dau cu crema pt vant si vreme rece de la Bubchen.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

noul dans al lui dani

poze de la ziua lui dani

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, n-am glumit, merci de reteta. acum gatesc cam 3 feluri la fiecare masa. daca reusesc, accepta EXACT o lingurita din fiecare. inca sper sa gasesc ceva care sa "mearga"...

aaaa, si felicitari pt petrecere! imi pare rau ca stam asa departe. de abia astept sa vad poze. dar maine, ca azi am vazut cateva sute! deja incurc mamicile cu copilasii :-)

adinazot, pt durerea de gat ai incercat tantum verde spray? noua ne-a prins bine.

alexandra, flore ti-a sugerat mustela cold cream. si cu ocazia asta mi-am raspuns si eu singura la intrebarea ce sa fac cu petele rosii de la raceala? e ok aia, sau trebuie ceva de dermatita atopica?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, de unde sunt baloanele alea umflate cu model, sau cum sa le zic... mai mai uit

edit: am cautat atent, dar nu am gasit dungile alea negre

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Seara buna tuturor!
Cu intarziere, Adina
Si, DANI ! Sa cresti mare, sanatos si sa le aduci la parinti numai bucurii!
Uraaa, suntem si noi clontos, ca saptamana trecuta deja devenisem frustrata ca intarziau sa apara, asa ca sambata cand am fost la pediatra la control mi-a confirmat ca unul e deja iesit si altul sta sa iasa. Ca pe mine nu ma lasa nene sa ma uit. Cred ca sapt asta sau viitoare va iesi si celalalt ca iar are comportament agresiv cum a avut sapt trecuta. Maraiala la greu, trezit din somn noaptea urland...si mai sunt si mucii, mama lor, care s-au lipit de el si nu mai vor sa plece. Are 8,600, deci tot la categoria musca, sau fulgulet si 78,5 cm. Ne-a recomandat dr. sa ia fier, septinol cica pentru imunitate, acid folic si vitamina B6 ca cica are caretenodermie, adica pielea are o nuanta poltocalie de la consumul ridicat de morcov. Cauza: cat am fost plecati o luna in Antalya a mancat f mult papa de la borcanele care contine f mult morcov, asa ca acuma avem interdictie macar doua sapt. ca atare astazi a devorat efectiv conopida simpla cu pui.
Am vazut multe si superbe poze de la petrecerile fulguletilor si nu numai, care de care mai reusite.
Am citit povesti minunate ale nasterilor si la fiecare in parte mi-au dat lacrimile si am constatat ca v-ati confruntat cu adevarate probleme si m-a facut sa ma consider norocoasa ca la mine a decurs totul ca la carte. Multe pentru fiecare mamica care a avut de suferit.
La teme: o jucarie preferata pe care sa o intoarca pe toate partile si sa fie efectiv captat de ea n-are, de regula ca le mai ia prin rotatie pe toate dar se plictiseste repede de ele. Dar bineinteles cele mai interesante sunt si la noi telecomenzile, telefoanele, tastatura. si daca tot a vazut cumnatica mea, adica bona lui, ca este pasionat de tastatura, astazi i-a adus o tastatura nefunctionala pe care o avea acasa. Credeti ca a fost la fel de interesanta ca asta de pe care scriu? nici vorba, nici nu s-a uitat la ea. Ah, si ii mai plac pernele, deci cum vede o perna, jap cu cornu-n ea si o dragalaseste de nu mai poate, o ia in brate.
Dandusa, Aka, Fatima, Dianocica, Ruxandra, f interesante info .
Luly, sanatate mutla tatalui tau.
Laura, tinem pumnii sa-si revina Dani cat mai repede. de fapt sper ca pana acuma sa fie super bine, ca deh nu se putea sa-si primeasca musafirii altfel.
Dianocica, noi nu avem neaparat costum de iarna, in schimb avem fix trei geci super groase, toate primite cadou inca de anul trecut, si doua perechi de pantaloni la fel de grosi, grosi, grosi, ca aia de schi. Asa ca pe naul asta am scapat de o grija.
Mamaana, of ce frumos povestesti tu de fulguletele tale. Ai grija cu nenorocita de sciatica.
Ingerasa, pai cum, doar atat? nu mai pove si tu nika?
Asiza, sanatate multa si lui Denis.
Danutz, si eu am vazut la Z cosmonaut bleu ciel nu rosu. La cel din Mall Vitan.
Anateo, si Kaan papa ananas, dulce la gust, de regula combinat cu un alt fruct (banana sau para), blenduite impreuna.
Chinico, sanatate multa tie! Ai zis mucoasa? baga batista bebelusului
Roana, sanatate si puiutului tau, sa treceti cu bine de varicela.
Desiree, eu n-am securizat nicio priza ca toate sunt ascunse dupa canapele, dulaputri/fotolii si oricum n-ajunge la ele.
Dianocica, sper ca nu a fost nika grav cu nasucul lui d mic.
Alexandra, si noi folosim cand iesim afara de la Sanosan, Cold & Wetter Cream.
Yagmur, ne tii pe jar cu info despre Luca?
Dandusa, felicitari pentru prima tunsoare! Reduceri eu nu prea am vazut pe nikaieri inca. Mai asteapta nitel pana pe la jum/sf lui decembrie ca altfel cam asa sunt scorurile. parca pe la Terranova am vazut dar sunt asa mai lesinate. Ah, si de mult vreau sa te intreb, acolo unde faci tu cursul se face si de make-up cumva? ca si pe mine ma mananca de cateva luni sa fac asa ceva...as fi vrut sa ma inscriu la Valmy ca au o serie ce incepe in decembrie, dar inca mai studiez piata.
Adinazot, sanatate multa si printesei tale.
Iete ca m-am intins cat o zi de post.
Noapte linistita tuturor.

Mergi la inceput

dianarus am cumparat de la carrefour, balone cu pompita de umflat si hartie clara cu instructiuni.....din care nu am priceput nimic. am facut noi, dupa capul nostru

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

alexandra eu n-am rasp pt ca nu il dau cu nimic pe fata cand iesim afara. seara il dam cu atoderm, din motive de DA

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput